reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej ciocie!\
Zacznę od najważniejszego: OGROMNE GRATULACJE DLA ANDZI:tak::-):-):-) CUDOWNIE ŻE MALUTKA ZDROWA I WSZYSTKO OK.

Tosika ....domowe przedszkole Ci się marzy??:szok::-D Niemożliwa jestes kobieto:-D
No.. Tosi chyba szykuje się niezły prezent:tak::tak: Ciocia ją faktycznie rozpieszcza... ale kto by się nie rozpłynął nad takim aniołeczkiem.

Kaja serdecznie gratuluję własnego M:tak::tak::tak:

Kasia oj, mnie się też zdarza:tak:

Iza , Madzia niestety idiotów za kółkiem nie brakuje:dry: Tylko wyjść i nastukać takiemu po łbie.

Florka, szalejesz:-D Już Cię widzę jak wyma****esz bluzeczką krzycząc POLSKA GOLA:-D:-D:-D:-D

Agnik pięknej pogody życzę:tak: Fajne takie szybkie wyjazdy:-)

Kate, może Cię ominie zawierucha w pracy...oby.
Pasta BHP mówisz...? Muszę to sprawdzić koniecznie bo połowa ubranek upaprana owocami.
Co nowego u Prezesa? Jakoś dawno nic o Antonio nie czytałam;-)

Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia i zacisnięte kciuki. Nawet nie wiecie jak to pomaga.
Z jednej strony chciałabym tą operację odwlec jak najdalej a z drugiej sobie myślę że im szybciej tym lepiej. We czwartek dowiem się jaki nam wyznaczyli termin a do czwartku chyba oszaleję z nerwów. Boszsz jak sobie pomyślę co oni jej będą robić to mam kluchę w gardle. Kurcacek mój kochany malutki tyle się jeszcze musi nacierpieć.... echch. Niesprawiedliwe to wszystko.
Dobra, już nie jojczę.
Idę szykować mięsko na jutrzejszego grila. Zaprosiliśmy naszą sąsiadkę Julkę -2 dni młodszą od Natusi na działeczkę i będziemy zażywać relaksu:-)

SPOKOJNEJ NOCKI, buziaki pa,pa,

reklama
wiecie co, stwierdzilam, ze to już lekka perwa:no: jak to jest - Tosia swój roczek już drugi dzień imprezuje, a nasze (czyt. doorosłych) imprezy jeden dzień tylko trwają:baffled::-p:-p:-p:-p
no ale goście pojechali (oprócz tesciowej:sorry2:) prezenty pikne zostawili:-);-);-)dom do ładu doprowadzony i teraz mam czas wreeeeszcie z Wami zasiąść;-);-);-);-)

Kaja ja mam niezawodny sposób na wszelakie plamy, ostatnio sprawdziłam na poplamionych bodach i działa - otóż na plamy najlepsza jest zwykła pasta BHP taka w plastikowym pudełku za 2 zł z groszami;-)
Kate no właśnie ja zapomniałam o tym sposobie a w liceum używałam tego nagminnie;-);-);-);-)
no i na poniedziałek proponuje przybrać skruszoną minkę i na wszystkie pytania odpowiadać, "to nie ja ":-p:-p:-p

Kasia no właśnie wiedziałam, ze coś tam jescze bylo:baffled: no nic sałatka poszła w tri miga..bez czosnku:baffled::-D:-D:-D i mało tego zrobila wielką furrorę:-D:-D:-D:-D i to nic, że dwie inne były bardziej absorbujące (czyli np. podsmażany kuciak, 150 składników:-p) Twoja była najsmaczniejsza;-) Następny, razem robię znowu tą samą i drugą od Kai - kiedyś ją robilam i byla pychota:tak::tak::tak::tak:
no i udanego wypadu jutrzejszego (ups.. dzisiejszego:-p)
Mamo BiN jak ja bym chciala mieć chociaż zalążek takiej siły jaką Ty masz w sobie!!!!:tak::tak::tak::tak: Wielkie ukłony do Ciebie kochana ślę:-) no a powiem Tobie szczerze, że lepiej jak Kurcacek teraz będzie miał tą operację, ponieważ jest jeszcze malutka i nie będzie tego pamiętała:tak: Wszystko będzie dobrze!!! no i miłego grilka:-):-):-)
a my jutro wyjeżdżamy na 1,5 tygodnia na domek nad jeziorem:tak: i biorę ze sobą teściową (wiem masochistka jestem, ale cóz:blink::-p:-p:-p) Nie. tak poważnie to mi jej szkoda, bo odkąd umarł mój teść, to ona siedzi tylko w domu, nigdzie nie wyjeżdża (typ mało towarzyski:-(- totalne przeciwieństwo mojej mamy:sorry2:) i tak sobie pomyślałam, ze fajnie będzie jak trochę się rozerwie:tak: oprócz tego będzie kto się miał dziećmi zająć;-) no a ze domek jest 30km od Olsztyna, to będziemy mogli z M mykać na miacho bez dziecia;-);-);-)

Nie wiem :Dzień dobry czy Dobry wieczór!?

Mama BiN kciukasy trzymam i co nie tylko,będzie dobrze,ciągle o was myślę

Spać coś nie mogę więc poczytałam Was troszkę:

Surv zdróweczka dla siostry!Oj Florka dostarcza Ci atrakcji

Tosika super,że imprezki udane,a z szarańczą masz świętą rację,u mnie na co dzień czworo się spotyka i wtedy się dzieje

Agnik udanego wyjazdu,pogody i humoru,spontany są najlepsiejsze

Izabelka to rzeczywiście spotkała was przygoda,najważniejsze że nikt nie ucierpiał,a resztę da się wyklepać

Kaja super,że nowe mieszkanko już już wasze,będzie ślicznie to i nerwy zapomnicie,notariusz czyste zdzierstwo o reszcie nie mówiąc

Kasia lepiej teraz niż dzień przed wyjazdem

Pabla ja cię kobieto ciągle podziwiam za zoganizowanie

mnie już bateryjki siadają ale domek na wysoki połysk,kszaczory w ogrodzie przerwane można grilować,takie przygotowania jakby Lech -Jarosław miał tu zawitać.I jeszcze się wściekłam bo mnie auto tak pomalowali ,że jakby dup... miała ręce to by lepiej zrobiła,zostawiliśmy do poprawki to niby zrobili ale wg mnie to jeszcze nie to
Mam nadzieję,że Wy i Bomble śpicie spokojnie

Hej:-):-):-)

Co tam, że weekend, pobudka w okolicach 6 rano musi być:tak::tak::tak: Nie piszę, że pierwsza, bo Fredka pierwsza, ale za to jestem druga:tak:

Zapowiada się śliczny dzionek, więc zamierzamy go dobrze wykorzystać - wybieramy się na grilla do Marcela. To dopiero popołudniu, a prze poludniem też gdzieś zapewne wyskoczymy. Na razie Jula szaleje. Ciekawe, co na to sąsiedzi, bo młodzież rzuca wszystko co znajdzie pod ręką z wielkim impetem na podłogę. Najfajniej rzuca się przecież garnuszkim na klocuszek:baffled::baffled::baffled: Nie jestem pewna, czy wspólmieszkańcy z klatki docenią tą niezwyjła umiejętnośc mojego dziecka zwłaszcza, kiedy ich sufit robi jedno wielkie BAM:-)

Pozdrawiam Was serdecznie i życze miłego i słonecznego dnia. Do usłyszenia wieczorkiem:cool2:

he he
To trzeca w takim razie, choć nie śpię już od godziny...No poprzestawiało mi się na dobre już bo jak w zegarku 6:30 pobudka:-):-):-), reszta rodzinki słodko śpi więc cóż można cichutko robić??? czytać BB:-):-):-):-):-)
Juleczko, daj żyć sąsiadom co??? chociaż w niedzielę:tak::tak::tak:

Mamabin..Kurcacek twarda sztuka,da radę...Ty się trzymaj kobito bo ja nawet sobie tego nie umiem wyobrazić, no ale najważniejsze że Natalka jest zdiagnozowana i wiadomo co jej jest:tak: i jest pod opieką fachowców.. My też trzymamy kciukasy mocno za naszego Kurcacka.

Kate..pasta BHP??? eee a co to??? a gdzie to kupić??? i to tylko na białe czy kolorowe ciuszki też??? bo ja też mam kilka plam które ni cholery nie chcą zleść:baffled::baffled::baffled:...
A na dywaniuku to tak jak pisała Tosika:tak:
No właśnie Tosika po pierwsze, podłoga w pokoju jest więc jakby co to na kawkę już śmiało zapraszam:tak::tak::tak: a co do nowego cara to jesteś boska:-):-):-):-), mój małż z konsternacją stwierdził że On lusterko ma:-D:-D:-D.. i podsumował że nie dość że kura na kierownicy to jeszcze babskim jeździ:-D:-D
a te linie wiesz na drodze to ja też mam czasem takie wrażenie że za wąsko malują:-):tak::tak:
No i super że imprezka się udała
Agnik...Ale fajnie, i to że takie niespodziewane to chyba w tym najlepsze:tak::tak: bo cieszy potrójnie:-)
Fredka..Ty też na Alkaicznych ??? przeczytałam i już się zmęczyłam:-D:-D.. A Ty tak Jarosławów nie zapraszaj bo wiesz że oni grillowi i gotowi są wpaść niespodziewanie:-):-D:tak:
Surv....Hallo, jak tam??? To Cię dwójeczka przeczołgała:szok::szok::szok:

com miała napisać jeszcze tom zapomniała:baffled:

A Andzia gratki wielkie...jaka fajna wiadomość:tak:

Tylko napiszę że podłoga w pokoju jest..wystarczy teraz koczownika przeprowadzić i jedziemy z koksem dalej:tak:.. Fotki wkrótce...jak tylko pokój ogarniem:tak:

Kate i wlasnie szorowac szczoteczka i ta pasta ubranko? :confused:
Agnik wyjazdy nieplanowane sa najfajniejsze :tak: a gdzie nad morze?
Tosika kofana jestes dla tesciowej :tak:
Madzik udanego wypadu :tak:
my wczoraj na grilu bylismy, bylo bardzo milo, Wercia w porownaniu do rowiesnika to siedzaca ostoja :cool2: siedziala w piachu z lopatka i sasiedzi nadziwic sie nie mogli hihihi bylo super, najadlam sie jak bąk :sorry2: moja dieta tiaaaa
wrocili moi rodzice, to moze odciaza ciut od maluchow :-D ale ogorki na mnie czekaja :happy2: i to w niedziele hmmm
zycze udanego dnia!!!

czwarta:-p Byłoby wcześniej, ale obowiązki liczne...wykrakałam sobie, wczoraj nas siostra z wycieczki odwołała, zeby ją do Wrocławia wieźć z powrotem, bo sobie umyśliła, że jak tu pogotowie wezwie, to ją do właściwego szpitala zawiozą...pogotowie stanęło na wysokości zadania w kwestii budowania wizerunku służb publicznych, po 2,5 h od wezwania przyjechało 3 wkur***nych panów, rzuciło okiem na delikwentkę, stwierdziło, że boli bo musi, że delikwentka niechodząca powinna udać się biegusiem po skierowanie do szpitala, a jak nie może, to niech poczeka aż będzie mogła:-p Za karę dali ketonal w d***, który oczywiście nie pomógł oraz już z czystej uprzejmości poradzili, które psychotropy można ze sobą mieszać bez skutków śmiertelnych...w związku z czym dziś rano jedziemy na ostry dyżur z nadzieją, że tam coś zdziałają, a jak nie to jutro po skierowanie, namiot, karimatę i siedzimy pod izbą przyjęć w oczekiwaniu na wolne miejsce:baffled:

Ręce z majtkami opadają, mam lekko dość, dziś pewno reszta zakręconej rodzinki dojedzie i odpalimy szpital ze żłobkiem ponownie:-( A mama ostrzegała, że kupowanie mieszkania tuż koło dworca może być kiepskim pomysłem, bo stanie się metą wszystkich zbłąkanych wędrowców...:-p

MamaBin, bardzo dzielna jesteś a Natalka ma wspaniałą mamę:tak: Trzymam kciuki, żeby operacja była jak najszybciej - wiem, ze to stres, ale chyba czekanie nie mniejszy, więc miejscie już to za sobą;-)

Post, zdjecia podłogi są?:-) Ika pewno oszaleje z radosci w swoim nowym pokoiku;-) A kolorek cudny, mam podobny w przedpokoju i po 4 latach nadal mi się podoba:-D

Magdzik, nei ma sie co sąsiadami przejmować, nade mną mieszka 3-latek, który od 2,5 roku ciska przedmiotami o podłogę, a u nas akustyka jak w sali koncertowej i jakoś nam to nie przeszkadza:tak:

mykam się ogarnąć i jedziemy na niedzielne śniadanko na ostrym dyżurze:-p Może choć w ramach rekompensaty, jakiś George Clooney będzie przyjmować?:-) Miłego dnia!

Witam!
Wstaliśmy, temperatura rosnia a my za chwilke mykamy do znajomych. Licze na odpoczynek, choc przy dzieciach, to tak średnio sie uda :sorry2:
Surv, nieźle:baffled: Co za miły początek dnia Wam się szykuje:baffled:
Mimo wszystko miłego dnia i do usłyszenia wieczorkiem:tak:

reklama
hejka,
ja wczoraj sił nie miałam, trochę bylismy na basene, trochę na piwku, wczesniej jeździłam trochę samochodem....
nocka do 05:00 ok, od 05:00 pobudki co 10-15 min i płacz:baffled: .......
dziś bez planów jesteśmy, będziemy się poprostu obijać i tyle....
Surv - kurcze, to masz teraz niezły sajgon, faktycznie! trzymaj sie Kochana!
MamaBIN- dużo siły Ci zyczę, koniecznie daj znać kiedy ta operacja!
Tosika - jakieś fotki z imprezy poprosimy! i udanego wyjazdu z teściową;-):tak:
nie wiem co dalej komu miałam napisać.....
wszytskim udanego dzionka życzę!

Do góry