reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja tez padam z nadmiaru tlenu:-pNa wieczór wróciliśmy od znajomych - dzieci wyszalałe, ja troche odpoczełam:tak:
Surv, niesamowite.... A poza tym - masz dar pisania, ot tak powtórzę sie po raz kolejny:-p
Kate, ale historia!:szok::-DFajnie, że babeczka uczciwa:tak:
Spokojnej nocy:tak:

reklama
Kate ale masz synka agenta :-p
a moja Wercia 1 raz usiadla w lozeczku :-D tak jej sie spodobalo,ze nie mogla usnac :sorry2: juz sobie przypomnialam historie jakie opisywalyscie,ze odkad male wstawalo to nici ze snu suuuper :-p i zaczela sie wspinac po nas albo przez porecz na fotelu, moze zacznie sie cos dziac hihihi
spokojnej nocy

ola, ola nadaję do Was z Łysej Góry:-p:-p:-p tak, tak nazywa sie ta miejscowość (Liwka pewnie dalej nie wiesz skąd:cool2:- ale to jadąc do Ciebie nad Dadaj po drodze, tylko lekko się odbiija w bok:-p) zasięg tutaj fatalny (cały dzień latałam z uziowym laptopem naaokolo domku- se sąsiedzi pomyśleli:sorry2:;-) no ale donoszę, ze pierwyj dzien z teściówką wytrzymałam - jeszcze tylko 8:baffled::-p:-p:-p:-p wszystko jest super, tylko coś mała jesć nie chce:no: slina jej cieknie czyli moze to zębole?:confused: zobaczymy... a jutro rano lecę do Olsztyna do kosmetyczki pazurki zrobić (oczywiście wersja dla teściowej, że do lekarza:-p:-p:-p:-p )
Post no to się uśmiała z tej kury za kierownicą:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i jak tylko zaakceptuję mój samochodzik (bez lusterka od strony kierowcy:-p:-p:-p:-p) i się wzajemnie polubimy;-);-);-);-) to wpadam ja nna kawę do twarzowego pokoiku:-D:-D:-D:-D:-D
Surv to nie na moje nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam fajnych kolegów dziennikarzy z Interwencji albo Uwagi wiec jak coś, to dawaj im materiał, bo to światu trzeba pokazywać co nasza służba zdrowia za przeproszeniem odpier*****:no::no::no::no::no: ucaluj sisters od Nas :tak::tak::tak:
Iza gratki dla Werci!!! Zuch dziewczyna:tak::tak::tak: no a co robisz z ogóraskami?? moja mam robi przepyszną sałatkę - ogórki w chili, jak chcesz mogę rzucić się przepisem:-):-):-)
Fredka czy nie za dobrze miałaś kochana??? 9.30 wstawanie???:szok::szok::szok: ja wstałam 9.20:-p:-p:-p:-p ale to nie bylo ciągieem , niestety:dry:
Kasia no to super, ze wypoczęlaś:-):-):-) kiedy zaczynasz urlopik???
Madziu ja bez odchudzania mam jojo:-p:-p no i współczuje wstawania, Magdzik zresztą też:tak: no i widzę, że jak któraś ma niedobrych sąsiadów z dolu, to Julindę zapraszac trza;-);-);-);-)
mnie też Pabla zadziwia - kochana proszę namm tu wskazowki napisać, jak to zrobić by się nienarobić, a jednocześnie duużo zrobić:-D:-D:-D:-D
no i nieiwem czy ja ostatnia dzisiaj na liście, czy mnie przypadkiem z zaułka znowu Fredka nie wyskoczy??:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
u nas podobno ma być jutro burzowo:crazy:

to ja poproszę te ogórki w chili..:tak::tak::tak::tak: rozumiem że gębę wykręca po nich:-)
no no...kura jest na a nie za:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):tak:
pokoik czeka moja droga..:tak:
ja dzisiaj tradycyjnie 6:30 ...no proszę mnie się podoba bo taki długi dzień:-)
Dziecię słyszę też sie obudziło:szok: no ale dam jej szansę jeszcze to może zaśnie..
Zewrał się u nas taki wiatr że wszystkimi uchylonymi oknami pierdyknęło więc się nie dziwię że się obudziła:tak:
a ja dzisiaj chyba lenia zapodam..bo taka jakaś niewyraźna jestem:-) a zresztą Poniedziałek idealny na dzień lenia:tak:

Post leniuj sie ile wlezie, juz niedlugo i dostaniesz po tylku jak my :-p:-p:-p:-p:-p
Tosika jadlam i nie podeszly mi, zreszta dla maluszkow raczej robie; wczoraj znowu 10 litrow wyszlo; nie robie 100 naraz, bo bym oszallala pewnie i wiecej zapasow nie robila a tak godzinka i luz ;-) narazie kiszone i malosolne robie; teraz partia salatki bedzie-wezme przepis od tesciowej to sprzedam, sa pyszne io potem korniszony dla meza ;-) stara sie ten moj M jak nic, w szoku jestem, caly weekend razem spedzilismy ;-) i namowli sie na Persen :-p mowi do mnie, wiesz co fajne te twoje dragi :-D:-):-):-):-) chyba pomagaja :happy2:
dzisiaj jedziemy sami bez taty do kuzynki i jej coreczki w wieku Oskara (sa u swojej mamy na wakacjach) dac zalegly prezent bo to chrzesniaczka a w lipcu nie dojechalismy do Olsztyna :dry:
potem dentysta :sorry2::cool2: mąż juz mdleje na sama mysl :cool2:
potem park linowy :happy2: otworzyli chce meza namowic,zeby przedl, sa tez fajne rzeczy dla maluszkow :tak:
milego dzionka

Witam!

Wczoraj pochwaliłam ładnie śpiące dziecię to dziś się odwdzięczyło pobudką o 6,30.
dzień będzie długuuuugi

Post leniu**** ja też się przyłącze

Kate ale Mały wyciął numer ,moja uwielbia klucze na spacerku muszą koniecznie w małej łapce ale teraz znalazłam stary komplet i niech se trzyma

Kasia fajnie że posiadówka udana

Iza oj to Wercia teraz będzie dawać

Surv jestem w szoku

Miłego dzionka!!

ja chyba skorzystam z okazji i myknę do rodziców,jeszcze m garnitur dam do pralni bo w sobotę mamy wesele a kiecki dalej brak

Witam!

Wczoraj pochwaliłam ładnie śpiące dziecię to dziś się odwdzięczyło pobudką o 6,30.
dzień będzie długuuuugi

Post poleniuj ja też się przyłącze

Kate ale Mały wyciął numer ,moja uwielbia klucze na spacerku muszą koniecznie w małej łapce ale teraz znalazłam stary komplet i niech se trzyma

Kasia fajnie że posiadówka udana

Iza oj to Wercia teraz będzie dawać

Surv jestem w szoku

Miłego dzionka!!

ja chyba skorzystam z okazji i myknę do rodziców,jeszcze m garnitur dam do pralni bo w sobotę mamy wesele a kiecki dalej brak

Witam się i ja! Po śniadaniu już dawno, niestety, bo mała jak zwykle przed siódmą wstała:no: U nas popadało trochę, lekka burza buła i chyba coś z ciśnieniem, bo głowa mnie boli:baffled:
Ja dzisiaj idę porozglądać się za kafelkami i farbami... Lubię:-)
Miłego dnia!

reklama
Hello!
U nas ciężka noc - Olga popłakiwała i na dobre obudziła sie o ... 5:baffled: Oczywiście jak wychodziliśmy do pracy, to zasnęła i śpi nadal a ja oczy na zapałki:dry: Może przez duchotę, bo okropna, albo zęby? - chyba czwórki w natarciu.

Fredka, moja też libi klucze, ale po chwili musze jej zabrać, bo bierze do buzi:shocked2:
Post, fajnie, że udało Ci się Ikę spacyfikować:tak:
Surv, jak siostra? Lepiej się czuje po przeciwbólowych?
Izabelka, ale ogórasów robisz:szok::-)
Tosika, jeszcze miesiąc i sru na wypoczynek;-)
Miłego dnia!

Do góry