Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak jej sie spodobalo,ze nie mogla usnac
juz sobie przypomnialam historie jakie opisywalyscie,ze odkad male wstawalo to nici ze snu suuuper
i zaczela sie wspinac po nas albo przez porecz na fotelu, moze zacznie sie cos dziac hihihi

tak, tak nazywa sie ta miejscowość (Liwka pewnie dalej nie wiesz skąd
- ale to jadąc do Ciebie nad Dadaj po drodze, tylko lekko się odbiija w bok
) zasięg tutaj fatalny (cały dzień latałam z uziowym laptopem naaokolo domku- se sąsiedzi pomyśleli
;-) no ale donoszę, ze pierwyj dzien z teściówką wytrzymałam - jeszcze tylko 8

wszystko jest super, tylko coś mała jesć nie chce
slina jej cieknie czyli moze to zębole?
zobaczymy... a jutro rano lecę do Olsztyna do kosmetyczki pazurki zrobić (oczywiście wersja dla teściowej, że do lekarza

)

no i jak tylko zaakceptuję mój samochodzik (bez lusterka od strony kierowcy

) i się wzajemnie polubimy;-);-);-);-) to wpadam ja nna kawę do twarzowego pokoiku

mam fajnych kolegów dziennikarzy z Interwencji albo Uwagi wiec jak coś, to dawaj im materiał, bo to światu trzeba pokazywać co nasza służba zdrowia za przeproszeniem odpier*****

ucaluj sisters od Nas 

no a co robisz z ogóraskami?? moja mam robi przepyszną sałatkę - ogórki w chili, jak chcesz mogę rzucić się przepisem:-):-):-)

ja wstałam 9.20

ale to nie bylo ciągieem , niestety

no i współczuje wstawania, Magdzik zresztą też
no i widzę, że jak któraś ma niedobrych sąsiadów z dolu, to Julindę zapraszac trza;-);-);-);-)

rozumiem że gębę wykręca po nich:-)

:-)

no ale dam jej szansę jeszcze to może zaśnie..

mowi do mnie, wiesz co fajne te twoje dragi
:-):-):-):-) chyba pomagaja 

mąż juz mdleje na sama mysl 
otworzyli chce meza namowic,zeby przedl, sa tez fajne rzeczy dla maluszkow 

Oczywiście jak wychodziliśmy do pracy, to zasnęła i śpi nadal a ja oczy na zapałki
Może przez duchotę, bo okropna, albo zęby? - chyba czwórki w natarciu.

:-)