survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas też nocka taka se...może przez burzę, bo całą noc waliły pioruny i lało, i mała w sumie całą noc przespała z nami, a rano obudziła się wściekła
Na razie skacze po ciotkach w łóżku i czuje się usatysfakcjonowana, ale groźny mars na widok matki wskazuje, że to się może w każdej chwili zmienić
Siostrze narkotyki już najwyraźniej działać przestały, bo znowu gorzej....czekamy jakiejś ludzkiej godziny, żeby się umówić do lekarza, no i po wyniki rezonansu muszę skoczyć, a potem zobaczymy...przyjedzie Laura, da Florce zajęcie a mnie dodatkowe gębusie do wyżywienia i oprania
Kate, ale Antoś numerant jest!
Dobrze, że tylko do Bydgoszczy telefon wyprawił, bo przy takiej inwencji mógł równie dobrze być już w drodze do Szwecji
Izabelka, strrrasznie zazdroszczę tony ogórków
Ja w tym roku z braku czasu nie robię niestety, a też mi się te z chilli marzą;-)
Idę ogarnąć nieco chaos, choć chwilowo nie sprzątam, bo to po prostu nei ma sensu....potem się wynajmie jakąś ekipę, wszystko wapnem zsypie, tynki skuje i odgruzujemy mieszkanie
Miłego dnia!
Na razie skacze po ciotkach w łóżku i czuje się usatysfakcjonowana, ale groźny mars na widok matki wskazuje, że to się może w każdej chwili zmienić
Siostrze narkotyki już najwyraźniej działać przestały, bo znowu gorzej....czekamy jakiejś ludzkiej godziny, żeby się umówić do lekarza, no i po wyniki rezonansu muszę skoczyć, a potem zobaczymy...przyjedzie Laura, da Florce zajęcie a mnie dodatkowe gębusie do wyżywienia i oprania

Kate, ale Antoś numerant jest!
Dobrze, że tylko do Bydgoszczy telefon wyprawił, bo przy takiej inwencji mógł równie dobrze być już w drodze do Szwecji
Izabelka, strrrasznie zazdroszczę tony ogórków
Ja w tym roku z braku czasu nie robię niestety, a też mi się te z chilli marzą;-)Idę ogarnąć nieco chaos, choć chwilowo nie sprzątam, bo to po prostu nei ma sensu....potem się wynajmie jakąś ekipę, wszystko wapnem zsypie, tynki skuje i odgruzujemy mieszkanie

Miłego dnia!

O takiej porze ostatni raz mi wstała jak miała może 5-6 miesięcy. Korzystam póki mogę i odpoczywam. Wiem, że to wypadek przy pracy, ale i takie się przecież zdarzają