pabla27
Fanka BB :)
widzę że weekandowa cisza....
Surv - jak tam siostra?
dzięki dziewczyny za wszystkie rady...
narazie kupki są wciąż nieładne i dużo, dodatkowo wczoraj doszedł brak jedzenia, od 15:00 do dzisiaj do 05:00 rano nic nie zjadła
idę zaraz po kleik ryzowy i zaserwuję jej na śniadanie.
Kupiłam wczoraj młodej 2 pary sandałków na ciepłe dni jeszcze - w smyku ze 100 zł przecenione na 49 zł i 44 zł. Będzie miała jedne na teraz a drugie do złobka.
Pozatym umówiłam ją prywatnie do pedodonty żeby te dziąsła obejrzał i zrobił fotkę czy zawiązki są ok. Idziemy w piątek na 18:20. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Miłej niedzieli!
Surv - jak tam siostra?
dzięki dziewczyny za wszystkie rady...
narazie kupki są wciąż nieładne i dużo, dodatkowo wczoraj doszedł brak jedzenia, od 15:00 do dzisiaj do 05:00 rano nic nie zjadła

idę zaraz po kleik ryzowy i zaserwuję jej na śniadanie.
Kupiłam wczoraj młodej 2 pary sandałków na ciepłe dni jeszcze - w smyku ze 100 zł przecenione na 49 zł i 44 zł. Będzie miała jedne na teraz a drugie do złobka.
Pozatym umówiłam ją prywatnie do pedodonty żeby te dziąsła obejrzał i zrobił fotkę czy zawiązki są ok. Idziemy w piątek na 18:20. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Miłej niedzieli!

o kurcze a mój Kuba je tylko razowy
A szczegóły to się dowiem, jak po południu do niej pojadę
No bo jak się nie wściec, jak siostra leży we własnych wymiotach, albowiem na oddziale ręczników, papieru czy choćby zwykłej szmaty brak?
Środków przeciwbólowych też nie ma, oprócz tramalu, podobnie jak naczyń, pacjenci którzy ręki do nosa podnieść nie mogą dostają wrzacą zupkę w plastikowej miseczce i lepiej, żeby się nie poparzyli, bo nikt im nie pomoże
Czytam Was w miarę na bieżąco ale co i rusz mnie m. z kompa wygania albo mały Kurcak wisi u nogi i wyje więc pisać nie bardzo mogę.
ze dwa razy miała po 37 st. temp. Ani to gorączka ani nic. Kurka, może te zęby nareszcie postanowiły wyleźć