Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale po kolei

może jeszcze nie taką zimną (oczywiście chodzi mi o kolor
) ale jest już blisko
mi się podoba, M się nie podoba
powiedział, że za mocno mnie ściachał fyzjer- bo rzeczywiscie ściachal mnie konkretnie
Napewno wkleję fotki, bo zapewne ciekawe jesteście jak wygląda teraz Wasza koleżanka- brunetka pod osłoną blondu

no i trzymam kciukasy za rewelacyjne pomysły!! Wywiad uruchomię w następnym tygodniu

;-);-);-)

no nieźle, ja muszę też się wziąć za swojego M, wiecie jemu wyszly teraz bardzo zle wyniki:-
i ta moja koleżanka-lekarka mówi, że to przez raptowne przybranie wagi (z tym raptownym to ja bym polemizowała, bo on od jakiś 10 lat taki papuśny jest
) no ale poczytam sobie o Waszej metodzie
(tzn. trochę zboczysz ale mimo wszystko będziesz na naszym terenie

)
dzisiaj mala wstała z temp. 38,1 więc zadzwonilam szybko do przychodni, aczkolwiek caly czas wydawalo mi się , ze to przez zęby (bo ślina cieknie niemilosiernie, paluszki w buzi) i co się okazalo?? zapalenie gardła

wiec moze dlatego nie chciala jeść??
aaaa i lekarz powiedział, zebym się nie martwiła, tym że nie je bo dla nich - lekarzy- sprawdzeniem czy wszystko gra w tych sprawach jest waga
a mala waży 8900 (czyli w ciągu 2 m-cy przybrała 800 gram - nieiwem czy to dobrze) ale dr powiedział, ze mieści się na 25 centylu i jest oki
no to tego się trzymam, ale przez to teraz znowu przesunięte będzie szczepienie
bo mała dostala antybiotyk:-( aaaa i lekarz jeszcze do mnie mówi, zeby ograniczyyć chipsy

cukierki

i fast foody

czaicie??? ja mówię, ze ona jeszcze takich przysmaków nie jada i zapewne dłuuuugo nie będzie jadla
no a potem spytal się czy mala jadla lody (jak zbadal gardlo) ja mówię, że też jeszcze lodów nie daję
(a Wy dajecie??
) aaaa i wiecie co sobie pomyślałam, ze wczoraj dawalam malej zupkę i wiadomo chcialam jak najszybciej a była gorąca i ogolnie dmuchałam ale na początku zapomnialam się i dałam jej nie tyle gorącą zupę ale w niej byl kawalątek gorącej marchewki i ona aż tak dziwnie przelknęła (moze od tego ten stan zapalny??????
ale to był kawalątek , czyli raczej niemożliwe?? ale ja sie już nakręcam....
)
jak maęla chora. NNo ale ma przyjechać teściowa do opieki, czyli da sobie pewnie radę, tylko najgorsze jest to, że wesel będzie jakieś 120 km od domu
niewiem co mam robić.....
biedna,moja tez dopiero miala zapalenie gardla; na pewno nie jest od goracego; predzej ja owialo- np., klimatyzaja w samochodzie i upal na dworze; a co do jedzenia chipsow i reszty to 

nie spodziewalabym sie takiego pytania od pediatry, szok; ja nic z tych rzeczy nie daje, po co zreszta
lodow tez nie, wafelka to tak, bardzo lubi; po szczepieniu dostala w nagrode 

krytyka mile widziana 

co do chipsów czy fast foodów to też nie dajemy. No dałam kilka razy frytki z piekarnika

ja więc robię na jutro obiad-papryki faszerowane
:-)