Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- wyszło na to, że wiele jeszcze nie umiem ( i o tym wiem), ale wiem też, że pewne rzeczy umiem i jakieś dobre słowo mógłby czasem rzecz - jeszcze trochę i bym się mu w tym samochodzie rozryczała. A udział w tym ma mój małżonek taki, że wyjeździłam zapłacone, dodatkowe 10 godzin i wczoraj już mu mówiłam, że to za mało, a on zamiast ze zrozumieniem do sprawy podejść, stwierdził, że i tak wszystkiego nie będę umieć na egzamin i takie tam. Więc pewnie przez to ta jazda dzisiaj była schrzaniona, bo się stresowałam tym, co dalej z tym zrobię - egzamin mam już umówiony...
, ale te smakołyki
to lekarz nieźle wyskoczył

.Mój owszem próbował loda,ale to było malutko,ale fast foody
Jedyny plus ,że zasypianie dość szybko nam poszło,chwilę sie tylko pokręcił.Wczoraj nie spał od 14.30 i jak go kładłam wieczorem to zasnął od razu,normalnie w szoku byłam,bo jak go położyłam to nawet się już nie ruszył i za 2 minuty spał.Może to jakiś dobry sposób na wieczorne zasypianie
ale ostatnio -pewnie nie doczytalas, po prostu oznajmilam mu ze ide do miasta-przygotowalam dzieci-nakarmilam itp i wyszlam na 3 godziny; mąż byl wsciekly,ale chodzilo o to,zeby zobaczyl jak to jest samemu w domu; i tak przyszlam na obiad bo by im nie zrobil :-( a wieczorem wyszlam na piwo z kolezanka; faceci to egoisci-oczywiscie uogolniam teraz,ale w wiekszosci...trzeba na spokojnie, przy winku na przyklad jak bedzie mial dobry humor pogadac, powiedziec co lezy na sercu- ze fitness no dobra, ale raz fitness na przyklad a drugi raz basen z wami, bo jestescie rodzina,a rodzina w kupie ma sie trzymac; samotne wyskoki dobrze nie robia zwiazkom,uwierz mi...
trzymaj sie i ja trzymam kaciuki,zebyscie sie dogadali; nie pogubilas sie, cos jest tam nie tak

przynajmniej sie wsypalam hehehehehhehe
W międzyczasie jeszcze klienci na mieszkanie - oby się stawili i umowę podpisali:-)
Większość kołysanek, które wymieniłaś, śpiewam małej, aczkolwiek number one są pieśni ojczyźniano-pijackie, jak "Sokoły" i smętna kołysanka ukraińska

U Was chyba clou wszystkiego stanowi fakt, że Ty masz na głowie całą infrastrukturę i logistykę domową a M uważa, że fakt zarabiania zwalnia go z reszty aspektów życia - i to chyba należałoby przerozmawiać i wynegocjować. U nas sytuacja była i pewnie będzie raczej odwrotna, bo to ja mam pracę absorbującą cało dobowo, ale wiedząc o tym staram się jednak wyrwać czas tylko dla rodziny, bo praca przeminie, potencjalną kasę przeżremy, a zaniedbania rodzinne ciężko jest nadrobić
Ale mam nadzieję, że Wam się poukłada - jesteście fajną rodziną, więc jest opoka na której można budować;-)

i może właśnie taka się pokaż M
postaw mu warunki, że Ty też coś chcesz od życia
Jemu się wydaje (jak 90% tego typu osobnikom), że Ty jako niepracująca kura domowa jesteś na niego skazana
i ma nad Tobą przewagę, bo niby co zrobisz bez swojego dzielnego mężczyzny
a Ty możesz wiele, i jak mu pokarzesz swoistą niezależność i do tego mówiąc kolokwialnie tupniesz nóżką, to może M inaczej na to spojrzy?? Niewiem jaki ma Twoj M charakter, dlatego cieżko mi coś doradzić
aczkolwiek ja jestem z tych feministek, dlatego o ujażmienie mnie jest ciężko i wręcz niemozliwie

kurcze ale fajne maci miejsca do zwiedzania i oglądania, u na to nędza egzystencjonalna

zero tego typu atrakcji, jedynie co mi przychodzi na myśl to np. Wilczy Szaniec (ale co będę takiemu dziecku pokazywała bunkry Hitlera??

) albo święta Lipka (a tu narasta obawa, a co by mi do zakonu nie zechciała pójść poźniej;-))

fajny artykuł
Ja to z kolysankami ide na latwiznę i kupilam takie fajne plyty z kolysankami z naszych dziecięcych lat i przeważnie je śpiewam, czyli aaaa kotki dwa, a jak się zapomnę to daję równo kościelnymi przyspiewkami
;-);-);-) (niewiem czy wam pisałaam ale kiedyś miałam swój chor kościelny
ale to były stare naiwne czasy, mlodości;-))
( i wtedy ma 1 drzemkę) albo w ciągu dnia ma dwie po 1,5 h
Ona w ogole zawsze taki śpioszek byla (w przeciwieństwie do jej brata
)
robiliśmy oklady, dalam Calpol i zeszlo do 38:-( ale poszla spać i wstała o 8.30 z temp. 38, 5, teraz zbiliśmy do 37 i poszla spać:-( niewiem co robić?? jechać czy nie jechać?? czy teściowa da radę??mowię Wam czuję się podle:-(

To ta siostra mama Laury? Mam nadzieje ze Florce beda sie podobaly atrakcje
Ja nie spiewam na dobranoc(bo mala by spiewala ze mna i nie zasnela
), spiewam w ciagu dnia
Wszystkiego najlepszego z okazij rocznicy slubu, zeby m sie poprawil
Tez bym sie zastanawiala czy isc na wesele,ale jak bedzie pod dobra operka to czemu nie skorzystac?
Daj znac co po lekarzu!
Przezylam wczorajszy dzien w pracy,bylismy na mszy i na cmentarzu a potem na kawke do kuzynki. Wczoraj bylam taka zmeczona ze zasnelam chyba przed 22
A dzis mamy dzien lenia(swieto przeciez
) Chcialam zrobic drozdzowke ale nie mam jajek, a nie wiem czy jakies sklepy beda otwarte