Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny maja rację, warto było by się udać do innego lekarza.Sama nie wiem, co maluchowi jest. Bardzo wysoka gorączka (miał 40 stopni i 3 kreski), biegunka, a teraz jeszcze wysypka i strasznie powiększone węzły chłonne. Dziś idę ponownie do lekarza, ale to już trwa od dłuższego czasu, że mały ma bardzo silne objawy chorobowe występujące nagle i nagle ustępujące, a z badań nic nie wynika. Lekarze to albo nie wiedzą, albo mówią, że trzydniówka
To normalne, dzieci tak wymuszają. Mam fajną książkę o zasypianiu i tam opisany dokłądnie jest ten temat, mojej kuzynki c~órka robi~ła tak nagminnie w nocy.Robiła tak przez 2 lata bo chciałąw nocy jeść co 2 godziny, a miała już 2 latado tego fochy przy spaniu południowym i znowy wymioty z wymuszania
już kurna się martwię, że jakiś bulimik czy co???![]()
I tak trzeba z nimi postępować, niech zobaczą jak to jest od czasu do czasu.witam![]()
Mondzi ja tu za wiele nie moge powiedziec, bo wszystkie widza mniej wiecej jakie szopki potrafi robic moj mążale ostatnio -pewnie nie doczytalas, po prostu oznajmilam mu ze ide do miasta-przygotowalam dzieci-nakarmilam itp i wyszlam na 3 godziny; mąż byl wsciekly,ale chodzilo o to,zeby zobaczyl jak to jest samemu w domu; i tak przyszlam na obiad bo by im nie zrobil :-( a wieczorem wyszlam na piwo
Tosika ale wy macie jeszcze piękne jeziora, co my mamy powiedzieć jak mamy tylko Jasną Górę, a zamiast jakiś atrakcji to market za marketem powstają.kurcze ale fajne maci miejsca do zwiedzania i oglądania, u na to nędza egzystencjonalnazero tego typu atrakcji, jedynie co mi przychodzi na myśl to np. Wilczy Szaniec (ale co będę takiemu dziecku pokazywała bunkry Hitlera??
) albo święta Lipka
Tosika mieszkasz w jednym z potencjalnych nowych cudów świata i mało Ci atrakcji?
A Kamu masz rzut beretem do szlaku orlich gniazd...:-)

mam nadzięję że nasze też doszły
Ogólnie to ma tyle energii, że czasami już nie wyrabiam, ale pewnie same to wiecie jak jest;-)

.
Zdrówka dla Kubulka!
Nie wiem czy to przez to, czy ciśnienie do dupy,ale normalnie nie mam na nic siły i ochoty,chodzę jak śnięta mucha
,a za dzieciakiem,którego energia roznosi trzeba biegać i do tego całkowicie brak mi cierpliwości do niego
Mały obecnie śpi i ja chyba tez polegnę,tylko pewnie zanim się położe to on juz wstanie