reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam i ja:happy:
U nas nocka ok z jedną pobudką o 2 na piciu i smoka:tak:potem nad ranem butla z mlekiem i nyny do 7, tatuś musiał obudzić do żłobka:-(teraz mały śpi w domciu bo go dzisiaj zaraz po obiedzie odebrałam:tak:
Post no minie ten brzuszkowy czas i będą 2 aniołki:tak:
Kasia no to niezlą robotę z tymi zdjęciami odwaliłaś:tak:ja to jeszcze jakieś śmieszne podpisy robię dlatego wywołuje (a przynajmniej staram się)na bieżąco:tak::-)
Surv oj już mam ochote na ten twój sklep:tak:
Renia zdrówka!oby wyjazd wypalił:tak:
Kamu widzę że M też chory, zdrówka!:tak:
Liwus trzymam kciuki:tak:
KATE zdrówka dla Antosia no i Zinatt oj tak jest fujjj:confused2:
Ja daję małemu esberitox ale to jest na recepte:tak:

reklama
Liwus, a jakby co, to nie możesz środków z dotacji na ten remont przesunąć? Albo moze dogadaj sie z kobietą na spłatę ratalną...szkoda by było stracić lokalu, skoro znalazłaś taki, jak Ci pasuje:-(

Problem w tym , że jeszcze nie wiem czy dostanę tą dotację , a jesli nawet dostanę to nie jestem pewna czy mogę przeznaczyć środki na remont , bo wg regulaminu przyznawania dotacji :
Środki z Funduszu Pracy nie mogą być wydatkowane na:
- (...)
- wydatki inwestycyjne obejmujące m.in. koszty budowy, remonty kapitalne

A ponadto kobieta przecież nie jest w stanie mi wystawić faktury za to że jej ten częściowy remont spłaciłam , bo przecież UP na podstawie faktur zwraca mi pieniądze w ramach dotacji.

czesc ;-)
popoludnia mialam zawalone,nie dalam rady was odwiedzic
Surv kofana jestes, ksiazki wlasnie doszly, DZIEKUJE BARDZO
jakby co sluze pomoca :tak::tak::tak:
zebranie z rodzicami jakos poszlo,pare razy z nerwow sie zajaknelam, ale oki; wszystko uzgodnilismy :-)
wczoraj z kolei na dyskotece musialam byc, bo wychowawcy maja nakaz
dzisiaj ide na 17 na step-moj tata sie zaoferowal,ze maluchy wezmie, bo maz tym razem na dyskotece :-p:cool2: ech mowie wam
jutro zdam wam relacje z wizyty w teatrze :tak:
buziaczki

Izabelka, no Ty to masz złote życie: dyskoteki, teatry...:-)
Renia, skoro terapia domowa zdaje się pomagac, to może jednak wyjazd wyjdzie?
Myśmy się jednak zebrały do wyjścia trafiając idealnie w intensywnę półgodzinną ulewę:-p Ale stwierdziłam, że jak już wypełzłyśmy i jest szansa, że Flora zaśnie, to deszcz nie deszcz trzeba przeć do przodu..no i dobrze zrobiłam, bo dzięki temu załatwiłam debet!!:-) Co prawda jednak tę mniejszą kwotę, ale i tak serdecznie się bankowi dziwię, że osobie tak zakredytowanej jak ja w ogóle chciał jakieś pieniądze dać:-p no i kamień mi spadł z serca, że nie będę musiała w chwilę po otworzeniu firmy zacząć ukrywać się przed wierzycielami;-)

Wieczorne wyjście tak mi się widzi...z R rozmawiałam i on też umiarkowany entuzjazm wykazuje, ale jakoś nam tak głupio siedzieć ciągle w domu jak emeryci, więc zobaczymy czy lenistwo wygra z poczuciem obowiązku w zakresie udzielania się społecznego:-p

i witamy popołudniowo:-)
syn wyspany, najedzony szaleje na kanapie, a ja tylko zaglądam zza ramienia czy już pikuje czy jeszczze nie:szok:
paznokcie zrobione wiec humor lepszy, pojechałam synowi po ciuszki i okazało się ze remont sklepu więc muszę w inne miejsce:-p
ale byłam w Bartku i oglądałam buciki takie jesienne póki co bez korzuszka no i muszę z delikwentem coby przymierzył (oczywieście z usztywniana piętką;-))
surv super, że debeck wpadnie
Post i tak świetnie sobie dajecie radę - odchowasz a my bedziemy walczyly z kolkami:-)
Madzia dzieki za nazwe leku
papatki:happy:

Witam wieczorkiem:happy:
a co tu tak pusto?:-p
Myśmy dzisiaj objeździli sklepy i dzieciowe i nie i jak dla mnie to narazie nic nie ma:cool2:nic nie kupiłam oprócz żarcia no i małemu rękawiczki na realu :-)
Teraz siedze i oglądam brzydule bo sobie nagrałam:tak:mały zasypia więc mamy luzik:-pjutro na 10.30 a o 16 na uczelnie:confused2:zacznie się marudzenie:-p

Surv super że debecik przyznany:tak:
Renia byłaś na 3 stawach w 5.10.15?ze zamknięty?;-)bo ja włąsnie tam pocałowałam klamkę:eek:
Liwus super że negocjacje poszły po twojej myśli:tak:
Izabelka no żyć nie umierać;-):-pdyskoteka, teatr;-)

spokojnej nocki:happy:

Witam wieczorową porą. M na koszu, dzieci śpią, więc mam spokój;-)
Surv właśnie, jaki adres bloga. Próbowałam znaleźć ale bezskutecznie. Fajnie, że debet przyznany:tak:
Liwka, u Ciebie też po Twojej mysli:tak:
Izabelka, ale hi life!;-):-D
Renia, french robiłaś?

Cholerka nie mamy polsatu i gapię się w laptopa, żeby zobaczyć jak Polkom idzie gra z Bułgarkami:cool:

reklama
Pabla : Srebrny Gaj :)

Ja mam dziś na noc siostrę dlatego się na BB nie produkuję:) no i kątem zlecenie kończę, żeby jutro rano znowu pędem nie robić przed Zabawiankami:sorry:

Liwus, super, że się udało z tym lokalem!!

Kicrym, no ja też dziś usiłowałam buty obejrzeć, a tu najbliższego Deichmana zlikwidowali... chyba jutro popatrzę w MC i smyku bo mnie dopadło, że przecież w góry jedziemy, a mała tylko pantofelkami dysponuje (to nic, że nie umie chodzić:-p)

Zmykam - dobranoc;-)

Do góry