Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,tak więc urlopik sie super zapowiada.
.Ja jak pospię do 7 to jest fajnie.

),w końcu się zabrałam za siedzisko z wózka,mam nadzieję,że jeszcze na dworze mi wyschnie,bo słońce od czasu do czasu zagląda.Obiad już zrobiłam na dwa dni i mam chwilę dla siebie
.
tata dalej zadzumiony
no i wesoła rodzinka pomarzy chyba o Bukowinie
chociaż teraz staram się dawać smoka tylko do spania, to nie zawsze to wychodzi
najgorsze jest to, że Mały za nic nie chce zmienić kształtu dyda na inny i cały czas jedziemy na rozmiarze 1 i widzę, że na zgryz nie działa to za dobrze
mam ambitny plan porzucić smoka, ale na razie czarno to widzę
normalnie chyba odkurze kurtki bo jakoś powiało chłodem
w pracy jakoś zleciało, a potem pojechaliśmy do lekarza
pani dr osłuchała mi Syna i stwierdziła, że jest lepiej, ale dziś dała jeszcze jeden zastrzyk i od jutra przez 5 dni antybiotyk
już widzę tę walkę o połknięcie lekarstw
a jeszcze ten Zinnat jest taki niedobry, że sama bym go nie chciała jeść
Syn po zastrzyku padł jak kawka, a ja teraz czaję się żeby poprasować stertę prania
nic lecę bo nikt za mnie tego nie zrobi
zdrówka dla Wszystkich:-) miłego wieczoru;-)
Jutro ruszam pełną parą. Ale mam cykora

Jula daje do wiwatu i wstaje codziennie o 6
Hmmmmmmmm.............powinnam się już chyba przyzwyczaić. Mózg już to chyba uczynił, ale powłoka cielesna jeszcze tego faktu nie akceptuje. Pobudki są masakryczne:-)
;-)
Może w trakcie ćwiczeń (będę mieć przeciez dostęp do netu) sekretnie poszaleję na bb??? Kto to wie

Teraz w dzień mamy trochę problemy z usnięciem i gdyby smok był to pewnie było by łatwiej,ale jakoś dajemy radę.Wam tez życzę szybkiego porzucenia dydów