Witam, ja po nocce. Mala dala mi prezent i spala do 10
Obudzila sie tylko na chwile jak G wstawal do pracy a potem dalej spala
Andula moja siostra tez pracuje w szpitalu ale na chirurgi naczyniowej i tez sie modli o spokojne dyzury
Ale moze choc jeden dzien odpoczynku sobie zaplanujesz po powrocie siostry?
Post dobrze ze sie odezwalas. Fajnie ze Ika tak dobrze traktuje brata
Madzia no wlasnie dobrze dziewczyny pisza
Ja tez zaczelam Msie grubiej ubierac bo prawie cala noc spi odkryta.Wsploczuje bolesnego zabkowania:-(
Iza dobrze ze Osik dobrze juz sie czuje, trzymam kciuki zeby spodkanie z rodzicami sie udalo
Kamu zdrowiej szybko, dziekujemy za zyczonka.
Magdzik fajnie ze sie odezwalas, zdrowka dla malej
Survi kciuki zacisniete za pomyslne rozmowy
Kate mam nadzieje ze powrocie m bedzie lepiej
Dobrze ze z Prezesem juz lepiej
Haszi witaj z powrotem, mam nadzieje ze juz z nami ostaniesz
Tosika ale masz agenta:-)
Kasia zycze poprawy pogody
Mis wszystkiego naj z okazji imienin
Jak wstalam to ladnie swiecilo slonko, potem zaczelo padac, a teraz znowu swieci slonko
My dzis reszte dnia spedzimy leniwie. Po obiedzie na spacerek, zakupy i bedzie wieczor. Malej leci z noska jutro ide na kontrole. Antybiotyk jej sie konczy a tu poprawy nie widac:-(
Zycze slonka na reszte dnia
Obudzila sie tylko na chwile jak G wstawal do pracy a potem dalej spala
Andula moja siostra tez pracuje w szpitalu ale na chirurgi naczyniowej i tez sie modli o spokojne dyzury
Ale moze choc jeden dzien odpoczynku sobie zaplanujesz po powrocie siostry?Post dobrze ze sie odezwalas. Fajnie ze Ika tak dobrze traktuje brata

Madzia no wlasnie dobrze dziewczyny pisza
Ja tez zaczelam Msie grubiej ubierac bo prawie cala noc spi odkryta.Wsploczuje bolesnego zabkowania:-(Iza dobrze ze Osik dobrze juz sie czuje, trzymam kciuki zeby spodkanie z rodzicami sie udalo

Kamu zdrowiej szybko, dziekujemy za zyczonka.
Magdzik fajnie ze sie odezwalas, zdrowka dla malej

Survi kciuki zacisniete za pomyslne rozmowy

Kate mam nadzieje ze powrocie m bedzie lepiej
Dobrze ze z Prezesem juz lepiej
Haszi witaj z powrotem, mam nadzieje ze juz z nami ostaniesz

Tosika ale masz agenta:-)
Kasia zycze poprawy pogody

Mis wszystkiego naj z okazji imienin
Jak wstalam to ladnie swiecilo slonko, potem zaczelo padac, a teraz znowu swieci slonko
My dzis reszte dnia spedzimy leniwie. Po obiedzie na spacerek, zakupy i bedzie wieczor. Malej leci z noska jutro ide na kontrole. Antybiotyk jej sie konczy a tu poprawy nie widac:-(Zycze slonka na reszte dnia
) to na pewno dostanę, może nawet więcej niz zakładałam...byłoby super, bo na parę miesięcy widmo klęski finansowej by oddaliło
Tak że chyba jeszcze zadzwonię do urzedu jako anonimowy podatnik dopytać, czy rzeczywiście nei da się tego po ludzku zrobić.
Zresztą Cinek duży i silny, pewnie niedługo nie pozostanie jej dłużny, niech ma dziewczyna swoje 5 minut:-)
my omijamy "pokój dżumy" wielkim łukiem
no i super że debecik da się zrobić
mniam