Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żyjemy, znowu zakatarzone co prawda, ale wszystko do przodu:-) W pracy szaleństwo, czasu po prostu brak
Jula harcuje na całego

Dobre wieści są takie, że dziecina NIE jest uczulona na ani białko mleka krowiego, ani na pszenicę, ani na jajko. Zrobiłam jej te trzy alergeny, bo są to rzeczy, które dostaje w miarę regularnie. Pani doktor stwierdziła, że wszystko pod tym kątem ok i zakazała zmieniać dietę
Mamy dawać wszystko co do tej pory i wprowadzać nowe rzeczy tak, jak to robiłyśmy. Naturalne zaleciła pilną obserwację, ale bez szaleństw Na plamy dostała Pimafucort i jakieś robione mazidło i jest dużo lepiej:-):-):-)

Postaram się krok po kroku. Może troszkę jutro.

:-( może w weekand na spokojnie usiądę i poczytam.Ja teżRenia, miętka jesteś?;-)Ja wyprasowałam![]()

:-)

:-) Byliśmy na spacerku,przy okazji obcziłam w smyku jakieś zabawki dla chrześnicy i chyba będzie plecaczek

Wczoraj G troche pogarnal, a mnie czeka mycie podlogi
Oby do wekeendu(a ja wekeend w pracy na pierwszej zmianie
)

Wczoraj pozyczylismy inchalator i mala nie chciala siedziec. Dzis musze sprobowac.