Witam i ja!
Wpadam na chwilkę przy kawce.
Mondzi wielkie gratki! właśnie na pierwsze samodzielne jazdy z kimś kto jeździ jest wyrozumiały i to wcale nie musi być m,ja teraz wolę sama niż z nim ale ostatnio dostałam komplement od m stwierdził,że jeżdze już po ludzku
Zazdroszcze zabawy w łóżeczku Emilka jak wstanie od razu krzyk i lament o wypuszczenie na swobodę.
Kamu cudnie,że zabieg udany i jesteście zadowoleni
Dorka udanego wypadu,ślinka mi cieknie na myśl o pizzy
Madzia no grunt,że chłopaki całe i zdrowe,może m zobaczy,że siedzienie z dzieckiem to nie bułka z masłem
Zmykam zaraz krzątać się koło obiadu,m mnie się snuje koło domu to i plan dnia jakiś pomieszany,potem lecimy na kontrolę do doktorka,wielka atrakcja dnia hehe
U nas piękne słoneczko ale wiatr powiewa.
Miłego dnia!
Wpadam na chwilkę przy kawce.
Mondzi wielkie gratki! właśnie na pierwsze samodzielne jazdy z kimś kto jeździ jest wyrozumiały i to wcale nie musi być m,ja teraz wolę sama niż z nim ale ostatnio dostałam komplement od m stwierdził,że jeżdze już po ludzku
Zazdroszcze zabawy w łóżeczku Emilka jak wstanie od razu krzyk i lament o wypuszczenie na swobodę.
Kamu cudnie,że zabieg udany i jesteście zadowoleni
Dorka udanego wypadu,ślinka mi cieknie na myśl o pizzy
Madzia no grunt,że chłopaki całe i zdrowe,może m zobaczy,że siedzienie z dzieckiem to nie bułka z masłem
Zmykam zaraz krzątać się koło obiadu,m mnie się snuje koło domu to i plan dnia jakiś pomieszany,potem lecimy na kontrolę do doktorka,wielka atrakcja dnia hehe
U nas piękne słoneczko ale wiatr powiewa.
Miłego dnia!

Niby pogoda ładna,choć zimno,ale naubierani bylismy na cebule,ale teraz jak kładłam Maciusia to tak jakby taki cieplutki był.Temperatury nie mierzyłam i mam nadzieje,że to moje głupie wymysły-oby.Kurde zawsze mam problem jak go ubrać,a potem się zastanawiam czy mu nie za zimno,czy nie za ciepło

(kurcze gdzie ta moja asertywność
) normalnie na hasło:może byś wpadła do nas mamo? a ona:dobrze to jutro

czyli wniosek jest jeden: chłopy mają destrukcyjny wplyw na nasze uporządkowane gospodarstwo domowe
a pro po kochana to przybij piąte bo u mnie jest tak zawsze jeśli chodzi o porządek