pabla27
Fanka BB :)
Liwka - ja płaciłam rok temu 800 zł, moja koleżanka w tym roku 900 zł za położną w szpitalu. Podejrzewam że w domu znacznie drożej to wychodzi.
Mondzi - gratki z okazji prawa jazdy!
u nas spoko, tylko młoda mi dziś wstala z temperaturą
oprócz tego nic jej nie jest, katar się leje ale to ostatnio non stop, pozatym jest ok. Może od zębów, bo dwójka jedna już prawie na wierzchu.
Nocka ogólnie była kiepska.
u mnie jest mama od czwartku, wczoraj skorzytaliśmy bo byliśmy w kinie na Bekartach Wojny - polecam bardzo jak lubicie Tarantino:-)
a dziś mamy urodziny kolegi w jakimś lokalu i też idziemy.
Mam nadzieję że młodej gorączka jest chwilowa i do poniedziałku wszystko będzie ok. Ma 38 stopni, narazie nic jej nie daję - dałam tylko oscilococcilum i gripp-heel - to homeopatia na przeziębienia i stany wirusowe.
na kaszel dawałam jej 3 razy dziennie po 10 granulek rozpuszczonych w wodzie lekartswa IPECA 9CH - minęło po 2 dniach i od wtorku już kaszelku nie ma:-)
dobra, zmykam, nadrobię Was jak młoda pójdzie spać.
Mondzi - gratki z okazji prawa jazdy!
u nas spoko, tylko młoda mi dziś wstala z temperaturą
oprócz tego nic jej nie jest, katar się leje ale to ostatnio non stop, pozatym jest ok. Może od zębów, bo dwójka jedna już prawie na wierzchu.Nocka ogólnie była kiepska.
u mnie jest mama od czwartku, wczoraj skorzytaliśmy bo byliśmy w kinie na Bekartach Wojny - polecam bardzo jak lubicie Tarantino:-)
a dziś mamy urodziny kolegi w jakimś lokalu i też idziemy.
Mam nadzieję że młodej gorączka jest chwilowa i do poniedziałku wszystko będzie ok. Ma 38 stopni, narazie nic jej nie daję - dałam tylko oscilococcilum i gripp-heel - to homeopatia na przeziębienia i stany wirusowe.
na kaszel dawałam jej 3 razy dziennie po 10 granulek rozpuszczonych w wodzie lekartswa IPECA 9CH - minęło po 2 dniach i od wtorku już kaszelku nie ma:-)
dobra, zmykam, nadrobię Was jak młoda pójdzie spać.
a co tu taka cisza?
mały stwierdził że jak mama nie musi iść do pracy to trzeba wstać
M się oczywiście cieszy bo za mną tak nie woła

chyba ta pogoda nie służy długim harcom
placze o byle co,ale apetyt ma i sie zaczela bawic; kaszel czasami i katar grr poczekamy do jutra