survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam! Przede wszystkim spóźnione życzenia dla Kate! Żeby M dał się w końcu wychować, a Antonio był tak grzeczny, żeby w ogóle wychowania nie potrzebować:-)
Nie będę pisać co u nas, bo u nas to samo od paru dni
Zaraz siadam dalej do roboty...już tylko jakieś 480 godzin wpisywania zostało
Madzia, no masz przynajmniej o tyle dobrze, że Maciek w miarę szybko zasypia, a u nas zdarzają się i 2-godzinne sesje przed wieczornym spaniem:-( No i w nocy mała już teraz regularnie budzi się i idzie do nas...no nic, oby zrezygnowała z tego nawyku wcześniej niż Kornel...
choć moja najstarsza siostrzenica w wieku Kornela, też spała z mamą do 10 roku życia, dopóki mama za maż nie wyszła
Wczoraj w ramach takiej sesji moje dziecko narzuciło sobie ostry program treningowy i najpierw przez pół godziny stawała na łóżku przy barierce, odwracała się i krokiem Golema maszerowała przez całą długość łóżka, a następnie wymyśliła sobie, ze nauczy się wstawać z siadu bez podtrzymywania i kolejne pół godziny stękając i jęcząc ćwiczyła, wrzeszcząc na mnie, jak chciałam pomóc...fajnie, że ambitna, oby jej stres perfekcjonisty nie zjadł
Dziś od rana marud nieziemski, mam wrażenie, że jakieś piatki się zaczęły kluć, ale nie da sobie w paszczę zajrzeć... Jak sie zrobi cieplej, bo rano była szadź na drzewach
to pójdziemy przemrozić maruda na spacerze;-)
Hashi, nie daj głowie pęknąć i rodź pomysły ( a jak już coś powstanie to zastrzegam sobie prawo pierwoobejrzenia i pierwokupu
) Ale też tak teraz mam, jak sie naoglądałam cudności i tylko wkurzam się, ze nie mam czasu na realizację pomysłów...no ale sklep ruszy to może znajdzie sie chwilka na twórczośc własną, a nie tylko promowanie cudzej;-)
Wczoraj przyszły Kalimbowe zabawki i powiem Wam, ze fantastyczne są! Mała łypie nerwowo w kierunku pudła, więc być moze trzeba będzie na mikołaja jej coś ze sklepu wycofać
U nas też Mikołaj z pełnowymiarowymi prezentami, bo tak u mnie w domu było, że nawet jak bieda piszczała, to dzieci Mikołaja miały;-) no i fajne są te emocje przed zaśnieciem 5 grudnia, wiec chcę je dać i Florce;-)
Dobra zmykam do roboty... miłego dnia;-)
Nie będę pisać co u nas, bo u nas to samo od paru dni
Zaraz siadam dalej do roboty...już tylko jakieś 480 godzin wpisywania zostało
Madzia, no masz przynajmniej o tyle dobrze, że Maciek w miarę szybko zasypia, a u nas zdarzają się i 2-godzinne sesje przed wieczornym spaniem:-( No i w nocy mała już teraz regularnie budzi się i idzie do nas...no nic, oby zrezygnowała z tego nawyku wcześniej niż Kornel...
choć moja najstarsza siostrzenica w wieku Kornela, też spała z mamą do 10 roku życia, dopóki mama za maż nie wyszła
Wczoraj w ramach takiej sesji moje dziecko narzuciło sobie ostry program treningowy i najpierw przez pół godziny stawała na łóżku przy barierce, odwracała się i krokiem Golema maszerowała przez całą długość łóżka, a następnie wymyśliła sobie, ze nauczy się wstawać z siadu bez podtrzymywania i kolejne pół godziny stękając i jęcząc ćwiczyła, wrzeszcząc na mnie, jak chciałam pomóc...fajnie, że ambitna, oby jej stres perfekcjonisty nie zjadł

Dziś od rana marud nieziemski, mam wrażenie, że jakieś piatki się zaczęły kluć, ale nie da sobie w paszczę zajrzeć... Jak sie zrobi cieplej, bo rano była szadź na drzewach
to pójdziemy przemrozić maruda na spacerze;-)Hashi, nie daj głowie pęknąć i rodź pomysły ( a jak już coś powstanie to zastrzegam sobie prawo pierwoobejrzenia i pierwokupu
) Ale też tak teraz mam, jak sie naoglądałam cudności i tylko wkurzam się, ze nie mam czasu na realizację pomysłów...no ale sklep ruszy to może znajdzie sie chwilka na twórczośc własną, a nie tylko promowanie cudzej;-) Wczoraj przyszły Kalimbowe zabawki i powiem Wam, ze fantastyczne są! Mała łypie nerwowo w kierunku pudła, więc być moze trzeba będzie na mikołaja jej coś ze sklepu wycofać
U nas też Mikołaj z pełnowymiarowymi prezentami, bo tak u mnie w domu było, że nawet jak bieda piszczała, to dzieci Mikołaja miały;-) no i fajne są te emocje przed zaśnieciem 5 grudnia, wiec chcę je dać i Florce;-)Dobra zmykam do roboty... miłego dnia;-)