post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
pabla...trzymaj się a i łyknij za mnie ciut co??? kurcze ale bym się winka napiła:-):-)
beaa..Wy też się ładnie kurujcie
kciukasy trzymam
Kasia...ja daję do soczku cebion i wapno..

...
nawet daję tak nurofen bo Ika straszną minę ma jak widzi strzykawkę i nawet tata nie chce jej męczyć.. mieliśmy ibufen pomarańczowy i nawet jak dałam do soczku to skubana nie chciała wypić...a teraz nurofen truskawka i przechytrzyłam dziada...ha ha pije jak złoto a my nie mamy wyrzutów
ja nadsłu****ę czy Jaśnie Pan już się zdecyduje zasnąć czy też kolejną dokładkę cyca sobie zamówi.. a jak zaśnie to chyba z tej dzikiej radości...pójdę spać

oki
to idę się przytulić do m.:-)
beaa..Wy też się ładnie kurujcie
kciukasy trzymamKasia...ja daję do soczku cebion i wapno..

...nawet daję tak nurofen bo Ika straszną minę ma jak widzi strzykawkę i nawet tata nie chce jej męczyć.. mieliśmy ibufen pomarańczowy i nawet jak dałam do soczku to skubana nie chciała wypić...a teraz nurofen truskawka i przechytrzyłam dziada...ha ha pije jak złoto a my nie mamy wyrzutów

ja nadsłu****ę czy Jaśnie Pan już się zdecyduje zasnąć czy też kolejną dokładkę cyca sobie zamówi.. a jak zaśnie to chyba z tej dzikiej radości...pójdę spać

oki
to idę się przytulić do m.:-)

) i mnie się zawiesil net
no i ztej przyczyny jednych chlustem lampkę wina wtrąbilam
;-)

) fajnie, że jakaś kurka domowa się trafiła

Po wczorajszych zabiegach jakby lepiej
dzisiaj np. na śniadanie pomemlała ciut kanapeczki, jajeczniczki w ogole nie chciała, jedynie co zjadła to danonka