reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam i ja :happy:
Kamu przykro się robi wraz z takimi newsami:-(szkoda dziewczyny, ale super że wierzy w swoje zdorwie to na bank pomoże jej przetrwać tą chorobę:tak:
Izabelka dużo zdrówka dla Wery, no i może zapytaj w przedszkolu nauczycielkę a nie słuchaj plotek od rodziców bo czasami z domu przyniosą a na przedszkole zwalają:wściekła/y:
Pabla dużo zdrówka dla Lenki, oby katarek przeszedł i do żlobka już mała dotarła, no i udanego weekendu:tak:
Surv ty to chyba masz motorek w d***:tak::-DFlo ma rzeczywiście niezłe pory do spania:eek:
Mondzi no to nie za fajnie z tym kręgosłupem, ale może jakaś rehailitacja by pomogła:tak:
Beaa ach ta praca:-ptrzeba wstać, zebrać się i iść z uśmiechem na twarzy do przecudnych rozbrykanych dzieciorków:-p:-D
Haszi mi się wydaję że Kuba normalnie chodzi:tak:wręcz biega, a zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy i 11 dni:tak:
Renia nie zanudzasz, dawaj sowje pomysły to może też jakiś remoncik się przeprowadzi:tak::-)
Mondzi no my byliśmy w maju na 4 dni w górach sami, a Kuba też był z moją mamą, nie powiem bo bardzo tęskniłam ale co odpoczęłam to moje:tak:

Ja siedzę na wykładach z lapkiem w rękach:-ppiszę plany na grudzień do przedszkola no ale jakoś tak na BB ciągnie:-p:-Du nas cudna pogoda a ja siedzę i się nudzę:sorry:
Miłęgo dnia!

reklama
witam i melduję, że dzisiaj naprawdę szybciutka będę bo nadaję od rodziców;-)
u nas Tosia standarcik znowu wczoraj poszła o 23ciej spać:eek: i wstała o 7mej:sorry: ale na szczęśćie babcia przechwyciła dziecię;-)
a ja zaraz mykam na groby moich dziadków, bo dawno nie byłam i czuję wielka potrzebę pobyć z nimi:tak:
nie odpiszę wszystkim, bo mi dziecko chce odebrać klawiaturę:-p
Kamu bardzo mi przykro :-( los bywa okrutny i niesprawiedliwy:no: ale najważniejszy y chorej osoby jest optymizm i pozytywne nastawienie i nie poddawanie się, no i Ty również musisz swoją przyjaciółkę nakręcać i mobilizować do działania:tak:
Pabla, Iza zdróweczka dla dziewczynek!!!
Kic to sie nazywa uzależnienie:-D:-D:-D:-D
no i tak mi się w głowie nagromadziło, że zapomniałąm co jeszcze miałam napisać:zawstydzona/y:

mam 30 sek:-D:-D:-D:-D
zupa się gotuje w wielkim garze (ta sama co rok temu bo testowałam kilka ale jakoś żadna mnie nie powaliła a na więcej poszukiwań czasu brak)
na drugie indyk z boczkiem i serem oraz klopsiki z szynką
wkleję cosik ale to po chrzcinach:-):-):-):-) jak smaczne się okaże
Babcia zamiast dzieckiem się zająć to standardowo się uparła że tort zrobi chociaż specjalnie zamówiłam w cukierni coby mniej pracy było...uparta jak osioł,....no i dzieci z m. ja z doskoku cyca wyjmuję i potem biegnę do kuchni.....włoska rodzinka to mało przy naszej dzisiaj:-):-):-):-):-)
to lecę

paaaaaaaaa
dzięki za kciuki....trzymajcie trzymajcie:tak::tak::tak::tak::tak:

ps. musiałam do was zajrzeć:-):-):-):-):-):-):-):-)

Tosika udanego weekendu:tak:
Post widać to samo uzalżnienie:-pno i pewnie że kciuki trzymamy żeby wszystko wyszło jak chcesz:tak:no i cycuś najważniejszy:-p:tak::-D
Surv to do roboty:-pach ty to pracowita jesteś, ja to pewnie bym się walnęla i nic nie robiła:-p

Właśnie się dowiedziałam że mam dzisiaj krócej zajęcia.Yes, yes, yes:-D:-D:-D:-D
koło 14 powinnam być w domciu.Jupiiii:-D

Post aż mi slinka poleciała:-p czekam na przepisy:tak:
Pabla,Iza zdrówka dla dziewczynek!
Mondzi pewnie jakieś ćwiczenia pomogą,trza być dobraj myśli,a narazie korzystaj i odpoczywaj.

U nas nocka w miarę,ale z 1,5 h przerwą,bo się młody obudził i bidak zasnąć nie mógł przez ten katar,a i mnie się udzieliło.W końcu zasneliśmy ok 4.30 ,a o 6.45 pobudka:eek:
Teraz przez to dziecię szybciej padło,ja się ogarnęłam,ale w sumie to nic specjalnego dzisiaj nie robię,jak młody w stanie to idziemy na spacer do moich rodziców,pogoda ładna,to trza się przewietrzyć.K na kursie,więc znów sami.Wieczorem teściówka z K siostrą wracają,szkoda,mogły by dłużej w tych górach posedzieć:sorry:

Kamu przykro mi bardzo z powodu kolezanki teraz trzeba miec nadzieje ze choroba bedzie postepowac bardzo bardzo powli i z jak najlagodniejszym skutkiem!
Jutro poodpisuje bo padam od wczoraj spalam godzine i mam czorty na glowie! Milego dnia :-)

My u mamy
Beaa - Lenka ma katar od kilku dni i to bardzo mały, właściwie nic w dzień nie użźywamy, na noc troche euphorbium.
Iza - zdrowka dla Werci! Kurcze ona często chyba antybiotyk ma. Moż ejakoś domowymi sposobami udało by się wyleczyć kaszel?
dobra uciekam na łazanki z kapustką, mniam.....

reklama
hej dziewczynki
u nas dziś piękna pogoda i całe popołudnie na spacerku
nogi nam do d..... wchodzą ale warto było
dziś tez do południa pojechałam z kolegą do schroniska - zaadoptował psa:-) fantastyczny połroczny kundelek
popłakałam się na widok tych smutnych ocząt które zostały po tamtej stronie furtki
jakimż to trzeba być człowiekiem żeby wyrzucić, i zostawić na pastwę losu takie małe bezbronne:-(......

na nockę babacia przyjeżdża z sanatorium i może zostanie u nas kilka dni:-):-):-) już widzę zdziwienie Tymka jutro rano:cool:

zdrówka dla chorowitków
udanej imprezki chrzczonym
odpoczynku zapracowanym
buziaki

Do góry