reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Izabelka a robiliście małej badania na pneumokoki??mojej koleżanki córka tez tak chorowała (razem do złobka z Kubą chodziła) no i sie okazało że ma pneumokoki.

reklama
Jestem, żyję.
Wszystko przeczytałam na raty, ale tyle naprodukowałyście, że nie poodpisuję:sorry:

Jak słusznie przewidywałyście, wczorajszy urlop to była orka na ugorze:confused2:A dziś nie lepiej, choć z pomocą męża, bo Olgę wysypuje (ospa). Jest strasznie marudna, do tego puścił się jej katar. Wygląda jak kupa nieszczęścia:-(I nikt inny tylko mama - mówi mamuś i ciągnie za palec żeby się z nią szlajać po mieszkaniu. Tatuś może leżeć i dłubać w nosie:sorry:
Nic to, uciekam, żeby poodpoczywać, bo nie wiadomo jaka będzie noc.

Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
a z tym ciąganiem za palca to u nas bez choroby to samo
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie:-p

ale tu cisza
nawet wiatru nikt nie robi:-)

a do nas zaraz mama przyjedzie i się cieszę bo pewnie dzięki obecności dolinki choć na chwilkę mnie opuszczą

dobrej nocki

Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
a z tym ciąganiem za palca to u nas bez choroby to samo
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie:-p

Reniu, Kasiu u nas tez jest identiko:sorry:
Kasiu z jednej strony to teraz troche przekichane będziecie mieli, ale z drugiej już jedną chorobę dziecięcą mniej:tak:trzymaj się kochana:tak:
Iza no delikatniutka Twoja Wercia jest:-( zdróweczka dużo Wam życzę:tak:
a my dalej u rodziców buszujemy;-) normalnie dietę szlag trafił:confused2:

Pabla sama 10 dni leczylam i tak sie skonczylo wlasnie;
Kicrym nie sprawdzalismy czy to pneumokoki, nikt nie sugerowal; nawet nie wiedzialam,ze takie badania sie robic profilaktycznie
a wy kiedys robilyscie?
mala juz lepiej, ja tylko chodze śnieta, bo malej musze dawac w nocy lek; potem syn sie rozkopal i przyszedl zeby go przykryc; potem wstaly po 6;
dzisiaj bede prosilc ciocie,zeby bańki jej postawila
Kasiu wsspolczuje, pamietam jaka Wercia byla wysypana i marudna; ja smarowala pudrokremem i fioletem na zmiane- fiolet sie przynajmniej nie zmazywal i szybciej zasuszal :tak:
udanej niedzieli

Zdróweczka dla naszych małych chorowitków. Ja tez nie słyszałam o takich badaniach na pneumokoki.
Renia my braliśmy Punie ze schroniska , powiedziałam , że nigdy więcej tam się nie wybiore, aż mi się płakać chciało jak widziałam te biedne zwierzątka.

Witam !
Nie wiem czy powinnam sie chwalic ale Misiek spal od 18:30 do 8:20 dal mi sie wyspac:tak:Teraz tancuje jak oszalaly a ja popijam kawke:-)
Olga zdroweczka zycze :tak:
Wercia bidulko oby banki pomogly zdrowka:tak:
Tosika dieta nie zajac...;-):-)
Dzis znowu piekna pogoda wiec moze na spacerek ruszymy bez wozka gdyz panie w przedszkolu powiedzialy ze maly nie chce za raczke na spacereku chodzic i czy z nim wychodzimy bez wozka:cool2::cool2:

Milej niedzieli!

No Misiek ale fajny z ciebie chłopak tak dać mamie odpocząć prawie 14 godzin to ty chyba rekordzista jakiś jesteś.

reklama
Witam.
Olga poszła już na pierwszą drzemkę -to do niej nie podobne. Ale męczy sie bidulka bardzo. Już jest dużo więcej zesypana niż Miki - zwłaszcza na twarzy:-(Do tego stan podgorączkowy i katar, kaszel. Wezwę dziś lekarkę (zobaczymy, czy przyjdzie), żeby ją osłuchała.

Misiek, ale dałeś mamie pospać - super!
Wercia zdróweczka!

Do góry