Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
połowę mszy przespał, przebudził się aby oprotestować oblewanie wodą (ksiądz szczodry był)

...może syropek pomoże,,,mnie by chyba przez gardło nie przeszedł

i zaspalam na antybiotyk
nie slyszalam budzika, szok!!!
no jak mozna zapomniec dziecku dac sniadanie......ja tego nie kumam
dobrze,ze tam zje

...
Widziałam zdjęcia na zamkniętym - cudnie całą rodzinką wyglądaliście

Nie jestem w stanie wytrzymać reżimu żywnościowego, lubię dobrze zjeść i nie mogę życ bez czekolady, więc dopóki nie wyglądam jak mały hipopotam, to sobie odchudzanie daruję;-)
nianio-sprzątaczka napisąl mi sms-a, że rezygnuje, bo dostała ofertę z urzędu pracy (tiiiiiaaaa jakbym miała chodzić przez bite cztery godz. za rączkę z apodyktycznym dzieciorem, to też bym się każdej innej pracy imała
) aczkolwiek na moje przeczucie to dziewczyna w ciąży była (non stop latała na siusiu;-)) no i tym sposobem mam dzisiaj co robić, jedną ręcką prowadzam córcie, ktora chce wszystkiego dotknąć, wszystko zobaczyć i zjeśc
drugą ma ścierkę i kurze chociaż po wierzchu wycieram, nogą mieszam gotujacą zupą i drugą układam grafiki
no a teraz dzieciorek poszedł spać, więc ja szybciutko najważniejsze rzezcy musze zrobić, czyli najpierw bb, poźniej doprowadzić siebie do porządku n(niewiem jak u Was ale moja panna za chiny mi głowy nie da umyć
kurcze coś nie teges jest, bo mi dzisia coś zaczęła plakać
a śpi tylko 40min

Ika tez sie niezle spisala
I Wy daliscie rade.
Wiec jestem szczesliwa choc w styczniu podatek mi zabiora od tych bonow a bony na 500zl

Dzis wieczorem z siostra G Sylwia idziemy po dlugiej przerwie na cwiczenia z p.Stefanem:-)
;-)
Młoda chodzi po domu jak zombie na automacie ale położyć i uśpić się nie da...na szczęście nie ma już siły sie awanturować za bardzo
Nic, moze tradycyjnie przyśnie przy obiedzie z widelcem w buzi:-)
Nic idę podkręcić gaz pod ziemniakami, żeby już szybciej ten usypiający obiad zaserwować

Siostra z babysittingiem niespodziewanie odpadła...przyjdzie ochroniarz mi do Florki zatrudniać