Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
połowę mszy przespał, przebudził się aby oprotestować oblewanie wodą (ksiądz szczodry był)

...może syropek pomoże,,,mnie by chyba przez gardło nie przeszedł

i zaspalam na antybiotyk
nie slyszalam budzika, szok!!!
no jak mozna zapomniec dziecku dac sniadanie......ja tego nie kumam
dobrze,ze tam zje

...
Widziałam zdjęcia na zamkniętym - cudnie całą rodzinką wyglądaliście

Nie jestem w stanie wytrzymać reżimu żywnościowego, lubię dobrze zjeść i nie mogę życ bez czekolady, więc dopóki nie wyglądam jak mały hipopotam, to sobie odchudzanie daruję;-)
nianio-sprzątaczka napisąl mi sms-a, że rezygnuje, bo dostała ofertę z urzędu pracy (tiiiiiaaaa jakbym miała chodzić przez bite cztery godz. za rączkę z apodyktycznym dzieciorem, to też bym się każdej innej pracy imała
) aczkolwiek na moje przeczucie to dziewczyna w ciąży była (non stop latała na siusiu;-)) no i tym sposobem mam dzisiaj co robić, jedną ręcką prowadzam córcie, ktora chce wszystkiego dotknąć, wszystko zobaczyć i zjeśc
drugą ma ścierkę i kurze chociaż po wierzchu wycieram, nogą mieszam gotujacą zupą i drugą układam grafiki
no a teraz dzieciorek poszedł spać, więc ja szybciutko najważniejsze rzezcy musze zrobić, czyli najpierw bb, poźniej doprowadzić siebie do porządku n(niewiem jak u Was ale moja panna za chiny mi głowy nie da umyć
kurcze coś nie teges jest, bo mi dzisia coś zaczęła plakać
a śpi tylko 40min

Ika tez sie niezle spisala
I Wy daliscie rade.
Wiec jestem szczesliwa choc w styczniu podatek mi zabiora od tych bonow a bony na 500zl

Dzis wieczorem z siostra G Sylwia idziemy po dlugiej przerwie na cwiczenia z p.Stefanem:-)
;-)
Młoda chodzi po domu jak zombie na automacie ale położyć i uśpić się nie da...na szczęście nie ma już siły sie awanturować za bardzo
Nic, moze tradycyjnie przyśnie przy obiedzie z widelcem w buzi:-)
Nic idę podkręcić gaz pod ziemniakami, żeby już szybciej ten usypiający obiad zaserwować

Siostra z babysittingiem niespodziewanie odpadła...przyjdzie ochroniarz mi do Florki zatrudniać