Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziś do Florki koleżanka przychodzi, ale się trochę boję jak to będzie, jak ona ostatnio taka na inne dzieci cięta...

Mala chyba wiatr obudzil, przez chwile tak wialo ze myslalam ze to jakas traba powietrzna;-)
Dzieci potrafia zaskakiwac
A co do opiekunki jak jest zaradna to sobie pradzi z Mackiem

I jedzenie do 18-tej, czyli bez kolacji
Tez nie lubie odmawiac sobie slodyzy i innych pysznosci
Ale mialas przezycia pod czas porodu
Tymi niezle sobie wymyslil
Jakbym pracowala codziennie tez bym nie miala czasu zeby usiasc do kompa

Na poczatku nie wiedziala o co chodzi z samego rana mama daje jej herbatke?

)

Andula to jest nie prawne, bo kwalifikuje się do dyskryminacjiu mnie nic nie bedzie jedynie paczki dla dzieci ale powyzej 2lat![]()
ja jak jeszcze nie miałam dziecka a byłam w komisji to walczyłam o to żeby wszystkie dzieci dostały paczki.Argumenty były takie że niby te dzieci i tak nie wiedzą co dostają ale paczka to paczka i należy się dla wszystkich

:-)

niezły Tymi

nocka też okropna była mały non stop się budził i ryczał:-(najchętniej bym sie położyła spać
otóż moja koleżanka superowa (zresztą też na bb poznana, tylko z sierpniowek) zapisała mnie na wizytę jakiś czas temu, bo jej smęcilam, ze musze sobie brodawkę?pieprzyk?narośl? - niewiem gdzie to zaklasyfikować;-) z noska usunąć
chcialam to pare lat temu już zrobić, ale pani dermatolog na wizycie powiedziala, ze przecież po co, to takie urokliwe
no ale to "coś" urokliwego od jakiegoś czasu jakby mnie podroslo?
i za pare lat bym wygladala jak Kunegunda 1
no i dzisiaj onkolog obejrzał i powiedział, że to jest typowa kosmetyka, nie ma broń boże jakiś komórek nowotworowych i ogólnie pod nfz to nie podlega
(a wyobraźcie sobie, ze płacę podwójne składki zdrowotne
) no i tym sposobem polecil mi "cudownego" chirurga plastyka, który do nicg wpada raz w m-cu i zajmuje się takimi sprawami, i w ogole, ze jest to super-hiper gość ale też super-hiper kosi
i tak wg tego co gadal przeliczyłam, ze za wycięcie tego a"ala pieprzyka weźmie uwaga ok 2tys

chyba by mnie pogieło tyle płacić za coś takiego
znajdę tu naszego olsztyńskiego specjaliste, który może 300 weźmie i tyż ładnie bedzie
ale oczywiście poczułam pewien niedosyt i zaczęłam po kolei pokazyważ wszystkie pieprzyki
na zasadzie: a zobaczy pan tu na szyi- groźny? albo tu na ramienieu
i tym sposobem znalazł dr jednego pieprzyka na plecach, też kosmetyka ale "podlegającego" NFZ towi;-)
...aż sie boje
Florcia musi najpierw obadać, sprawdzić ;-) teraz na przyjaźń trzeba zasłużyć

u nas to zawsze maks było z 200 zł:-( no ale to urząd tp czego wyymagać
w koncu maly dostał, po tak zwanej znajomosci
to wszystko zależy od regulaminu zakladowego, który ustalają pracownicy (a w rzeczywistości szef
)
no ale dobrze, ze już oki
czemu miałaś takie problemy z oddychaniem????
), u nas sa paczki dla dzieci od 0-14lat
Trzymam kciuki zeby nowa niania byla lepsza