reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Heloł!
Survivor spoko,bez stresu! Ja rozumiem nawał roboty i wcale nie popędzam:tak:
Tosika dobrze,że nic groźnego z tą brodawką nie wyszło,ale cena :szok::szok::szok::szok: i jak tam nowa niania?

Maciek mi padł w aucie jak wracalismy od rodziców dosłownie 100m przed domem.Wprawdzie sie przebudził jak żeśmy weszli (no jak sie było nie obudzić,jak teściówka w tempie błyskawicy przyleciała witać wnuka zapalając przy tym wszystkie możliwe światła-troche natrętna jest:eek:,zwłaszcza rano jak wpada do nas do pokoju jak tylko usłyszy małego i to nic,że może by jeszcze zasnał gdyby po niego nie przylazła i nieważne ,że w sumie za 10 min wychodzi do pracy.To po jaką cholerę go zabiera od nas???).No ale nie o tym miało byc:sorry:.W każdym bądź razie Maciuś został przebrany w piżamkę i i tak pieknie w łóżeczku zasnał nawet bez kąpieli:-) Sorki ,że ja wam tak o tym zasypianiu przynudzam,ale dla mnie to naprawdę wielki sukces,po tych ekscesach jakie żeśmy przechodzili.

K się uczy,bo w piątek egzamin,tym sposobem telewizorni odpalić nie mogę,a moje klikanie też mu przeszkadza:crazy: To ja nie wiem co mam robić ,chyba siedzieć jak trusia i się w sufit gapić,bo nawet nie mam ciekawej książki do poczytania:-(
No dobra nie zrzędzę i spadam.Pa

reklama
To i ja się sukcesem pochwalę, wykąpałam małą po 19, pozwoliłam jedną bajkę obejrzeć, potem wyłączyłam TV, opowiedziałam przeraźliwie długą i nudną wersję Królewny śnieżki i...mała padła o 20.30:-D No i wychodzi na to, że to tatuś rozpuszcza...dziś pojechał finalizować tę transakcję z domem i nam samym ze spaniem poszło jak widać...trochę to przerażające, bo jak mam ją jeszcze po całym dniu darcia kotów usypiać, to ja wysiadam:-(
Sorry, ze tak tylko o sobie, ale dziś mała mi na moment do kompa podejść nie dała, więc mam jakieś 5 godz zaległości w pracy na jutro rano:wściekła/y: Zmykam zatem i miłego wieczoru życzę;-)

Witam Kochane!
Naskrobałyście porządnie, więc...:zawstydzona/y:
Wychodzimy na prostą. Z Olga lepiej. Wysypana masakrycznie - bąble wszędzie, na języku, podniebieniu, a twarz to jeden wielki bąbel:-(Gorączka odpuściła, humor powraca, nocki lepsze, lepszy apetyt, ufff. Miki przy niej to betka.

Dorka, ale fajnie z bonami i paczkami. Podobno bony u nas tez będą a na zabawę choinkową kwalifikuje sie tylko Miki (od 3 lat)
Madzia super, że ze spaniem sie poprawiło. Na pewno to bylo strasznie męczące, więc wcale Ci sie nie dziwię, że jesteś taka happy:tak:
Tosika i jak nowa niania? Super, że piperzyki są niegroźne a cena zabiegu kosmiczna:szok:

Nie wiem co miałam jeszcze pisać:zawstydzona/y:Mam nadzieję wrócić do "normalnego" trybu i być na bieżąco. Jeszcze nie jutro, bo jade na szkolenie do Krakowa.

Spokojnej nocki!

witam wieczorkiem
Kasiu grunt, że lepiej z Olgą
kurcze jakaś strasznie zakręcona jestem
nadal forma psychiczna beznadziejna - to chyba serio depresja jesienna:confused2:
chyba, że przekwitam:-p;-)
dobrej nocki i oby jutrzejszy dzień był lepszy:-)

Melduję, ze wstałyśmy o siódmej! co prawda spałam 6 godzin, ale i tak się cieszę, bo może to początek nawracania na właściwy tryb dnia;-)

Kasia, dobrze, ze Olgą już lepiej!

Renia, a może to przemęczenie? Masz cały ten remont na głowie + non stop z małym, to i nic dziwnego...na przekwitanie bym nie liczyła, jeszcze dobre kilkanaście lat trzeba się pomęczyć:-p

Tosika, jak niania - nie uciekła na widok Tosi?:-D A z pieprzykami cena rzeczywiście z kosmosu...jakbym tak miała zoperować wszystkie swoje, to by jednego mieszkania nie starczyło:-p:-)

Nic, idę kaszę robić, bo już słyszę jęki dzidziusia co tydzień nie jadł:-p Miłego dnia!

Witajcie :-)
Wlasnie wrocilam z dyzuru nocnego jak troche sie ogarne poczytam i poodpisuje..
Za szybko Miska pochwalilam znowu wczoraj wymiotowal i mial biegunke ale goraczki nie ma i samopoczucie rowniez dobre jakas dziwna ta jelitowka..

Witam. Mala dala mi pospac do 8.30 czyli cale 2,5 godziny:wściekła/y:
Andula zdrowka dla Miska. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie:tak:
Oj biedna Olga:-(Mojej kolezanki corka przechodzila ospe w tym samym wieku co Olga i bylo tak `zle ze wyladowaly w szpitalu:-(
Madzia super ze Wam sie udalo i Macius sam zasypia:tak:My cieszymy sie razem z Toba wiec pisz o swoich sukcesach:tak:
Renia ja tez czasami zastanawiam sie czy to juz przkwitanie;-) Ciagle zmeczona, goraca mi itd.:-DZycze lepszego samopoczucia:tak:
Survi gratulacje dla Ciebie i Florki,trzymam kciuki zeby zasypianie nie trwalo dlugo:tak:
Dzis nad ranem kolega z pracy sie zle poczol i zabralo go pogotowie:-(
Od przyszlego roku ma mi sie zmienic system pracy:wściekła/y::crazy: Teraz mam jak juz pisalam wczesniej Dwie nocki 3 dni wolne,dwie jedynki i jeden dzien wolny, a teraz chca nam zmienic jeszcze nie wiemy na jaki system. Oby nie na po 8 godzin:no: Tak mielismy wczesnie i masakra po 5 nockach 2 dni wolne a po czterech 1 dzien wolny:crazy:Cala zmiane przegadalismmy o tym.
Ja juz wstawilam miesko na obiad, mam nadzieje ze mala niedlugo bedzie chciala spac:tak:
Moze jeszcze zajrze.Pa

Witam i ja:happy:
Ja zaraz zmykam do pracy, dzisiaj mamy teatrzyk , mam nadzieję że nie będą płakały tak jak ostatnio:sorry:
zaprowadziałma małego dzisiaj wczesnije tzn na 8.30 na śnaidanko bo miałam w planach pisac plany na grudzien i co ???i guzik:wściekła/y::-pspotkałam koleżanke i gadałyśmy chyba z godzinę:-ppotem jeszcze na targ po jakies zakupy spozywcze, poczta i dotarłam do domu:confused2:zjem cos na szybko i spadam. Jeszcze M zadzownił z "super" wieścią o kwocie podatku do zapłacenie i już mam doła:-(normalnie brzydko musze napisac ale P***** złodzieje, żesz nam przyszło w takim kraju żyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Madzia pisz nam o Maciusiu i jego zasypianiu, przecież to mega sukces a my się cieszymy razem z Tobą:tak:co do zabierania z łóżeczka odrazu jak się Synus przebudzi to my tak nigdy nie robimy i pogadaj z teściówką żeby wam go nie brała.Ja daje Kubie czas żeby sie do końca obudził, on sobie pogada, pogada i dopiero potem go wyciągam:tak:
Renia przeciez masz teraz tyle na głowie że masz prawo być zmeczona i wszystkiego mieć dosyć:tak:trzymaj się, po remoncie pewnie odżyjesz:tak:
Surv super że Flo tak ładnie wczoraj zasneła, oby tak dalej:tak:no i u nas to ja kłade małego spac bo M sie z nim za długo wygłupia i potem i nie umie zasnąć:confused2:
Dorka no szefostwo pewnie już kombinuje:crazy:nie dajcie się:-p
Andula ty teraz do łózka lulu po nocce a nie na BB;-):-p:-Dzdrówka dla Misiaka
Kasia biedna Olga:-(oby szybko ta ospa jej przeszła:tak:

Miłego dnia!

ale tu cicho szaaaaa;-)
witajcie kochane
ja to już niewiem, ale chyba niani nie znajdę:-( wczoraj nie przyszla jedna dziewczyna, a dzisiaj przyszła kobita, nie dość, że sie spóźniła, w trakcie rozmowy odbierała swoje telefony to jeszcze potfornie fajkami śmierdziała:eek: i ogólnie to ona opiekowała sie swoim wnuczkiem przez dwa lata, ale od roku wnusio jest za granicą, a ogolnie to ma ...dwa lata:sorry: więc jak dwa lata się pytam wychowywała:eek: nic mam jeszcze dziewczyne od Liwki, mam nadzieję, ze będzie oki;-)
Surv baaardzo się cieszę, że utęperowałaś nocnego marka, i serdecznie zapraszam Was do siebie, bo ja już ze swoja rady nie daje:crazy: wczoraj np. po kąpieli, położylam ja do łóżeczka (jak zawsze) a tu? taaaaki krzyk:szok::szok::szok: kaszki niet, leżeć niet, normlnie zanosiła sie płaczem:-( no to ja ją do naszego łóżka położylam (myślałam, ze może coś ją boli) a on nagle cudowne ozdrowienie i hasa w najlepsze po łóźku:-( więc ja ją znowu do łóżeczka a ona znowu ryk:wściekła/y: w koncu zamknęłam drzwi i wyszlam i w sumie po 2h walki zasneła:no: normalnie coś opętało moje dziecie:-(
Kasiu już martwiłam co u Ciebie się dzieje:-( no biedulek z tej naszej Olguni:-( całuski od Tosienki:tak:
Kic oj ja też nie raz sobie poplanuje, poplanuje a tu d**** blada:-p
Dorka a nie mozecie się zamieniać na zmianach? i dlaczego chcą Wam inny system wprowadzić? i w ogóle macie związki zawodowe:-p
Madzia to ku lepszemu podążacie:tak: a teściowa Twoja to mi trochę moją mamę przypomina:sorry: wpadnie narobi ogolnego zamieszania i i po cichu sie wymknie:confused2:
Renia na bank przesilenie jesienne:-p czekoladki wiecej jedz:tak: i łykaj magnez i potas:tak:
oj próbowałam polożyć dzieciorka na druga drzemkę (bo pierwsza trwała tylko 1h) ale chyba nici z tego, bo słysze "łoj,łoj,łoj":-D:-D:-D wiec ide zgarnąć mlodzież:-p

reklama
hej
maz poszedl z synkiem na kregle z innymi maluszkami i same jestesmy
mala lepiej,ale kaszel jeszcze taki mokry-odkrztusza i marudzi; niania chyba jej wcale nie zostawia,zeby sie sama bawila,bo chodzi i jeczy za mna
a propo wszawicy- w szkole dzieci maja grrrrrr matko wszystko mnie swedzi :no::no::no:
i nie wiem czy to plotki,ale dzieci mowily,ze u nas 2 przypadni swinskiej odkryli w Malborku-pewnie plotka; oby
u nas hustawka w domku-raz lepiej,raz goerzej; ostatnio nerwy mi puszczaja @@@ dostalam,a wiecie jak to jest przed :confused2: wszystko mnie wkurzalo,ech
Andula zdrowia dla synka, Kasiu dla malej tez; biedne maluszki
Dorka oby wam pasowaly zmiany w pracy
Renia łacze sie w bolu-ja chce wiosny!!! i slonca,bo nie ma mnie co nakrecac :happy:
Tosika obys kogos znalazla; jak nie to daj znac zadzwonie do kuzynki-moze kogos zna

Do góry