• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witam się w przelocie:-)
Zapomniałam napisać..madzia...toż to sukces..super:tak::tak::tak::tak: takie zasypianie u dziecka...bezcenne:tak::tak::tak:
My dzisiaj na szczepienie ale z młodym...ciekawe czy znowu szczepień w ośrodku nie odwołali bo coś dodzwonić się nie mogę

Młoda wczoraj chyba z godzinę marudziła przed snem...jęczała mruczała a to do niej niepodobne.wkońcu zasnęła bez interwencji rodziców i co?? nie dalej jak 3 dni temu wyszły wszystkie 4 a dzisiaj zobaczyłam prawą dolną 3:szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem czy jest ich więcej bo do dzioba ciężko zajrzeć...jedyny sposób jest na ziewanie Cinkowe...pytam jak cinek ziewa a ona dzioba rozdziawia i wtedy szybciutko lukam

konczę śniadanko na szybcika jak zwykle ale obowiązkowo przy kompie...dwa w jednym:-)
to miłego dnia

no i wlasnie sie dodzwoniłasm..szczepien nie ma bo duzo chorych
ciekawe kiedy sie zaszczepimy

reklama
Witam i ja:happy:
Ja juz po pracy, zaraz cos zjem i jedziemy z M po małego i jedziemy do "szóstego zmysłu" po staniczek dla mnie:tak:juz się nastawiłam że nic więcej nie kupię bo ceny tam maja z kosmosu a w obecenj sytuacji to cięzko jest:-(:-(
Surv no ja też chyle czoła jak można cały dzień z dzieckiem byc i jeszcze przed kompem pracowac czyli sie skupic.R cie powienien po nogach całować:tak:mój M dopiero teraz widzi jaka to praca przy dziecku jak Kube odbiera ze żłobka i jest z nim dopóki ja nie wroce z pracy:-p
Kasia super że Olga ma się lepiej:tak:no to teraz będziesz szalec w H&M u mnie są super spodnie przecenione na takiech przedszkolaków za 30zł, nawet się zastanawiałam czy Kubie nie kupic ale M mnie pokierował na dobra drogę:-p:-D:-D
Post no nieźle Ika Cinka nasladuje:-D:-D
Pabla super że Lenka tak ładnie wcina:tak:Kuba je fajnie ale tylko obiady no i jak jest na śniadaniu, ale podwieczorków nie chce, jak jest galaretka albo kisiel to nawet nie chwyci:szok:
Kaja i co, posprawdzałaś?:-p

U nas w przedszkolu chorują na całego, szkoda że nie w mojej grupie:-pw starszakach 6 dzieci:szok:u mnie 14:-p
No to miłego dnia!

witajcie babeczki:-)
wreszcie chwila dla siebie;-) mała poszła spać, załatwiłam wszysstkie niezbędne sprawy "na wczoraj" i mogę się delektować drugą w dniu dzisiejszym kawusią:tak: to nic, ze ogólny syf w domu jest, prasowanie już nóżek dostalo i wychodzi z szafy:-p perspektyw na nianie i panią do sprzątania brak:-( ale cóż tam damy rady..chyba:sorry:
Surv ja też chylę czoła do Ciebie:tak: osobiście nie podołałabym takiemy wyzwaniu:szok: co innego wykonać przy dzieciorku pare telefonów, a co innego siedzieć nad dokumentem ze świerzym umysłem i dzieciorkiem u nogi:szok: jesteś wielka:tak:
co do żłobka to ja chyba raczej nie wchodzi mi w opcję:no:ponieważ ja potrzebuje mieć czas na swoje sprawy gdzieś pare godzin dziennie i to nie codziennie i chyba bym psychicznie źle sie czuła, że wysyłam codziennie dziecko do przedszkola, a sama się obijam:-p aczkolwiek niewiem czy takie żłobki nie mają opcji, pare godzin na dwa-trzy dni????
Kic właśnie mi przypomniałaś, ze właśnie stanik muszę kupić;-) bo ogólnie coś mnie cyce powiększyły od porodu i pomimo zaprzestania karmienia spaść (na cale szczęście:-p) nie chcą:shocked2: (yes yes yes):-D:-D:-D:-D nie jest może to zawrotny wymiar ale przy przed ciążowym AA to normalnie balony:-p:-p:-p:-p
Post Ty to masz pomysła:-D:-D:-D:-D
Kasia a ile macie mieszkańców?? i to jedyne centrum jest? ;-):cool2: już mi coś łazi po głowie:rofl2: no to pewnie dzisiaj będzie pełne prezentacja twooich zdobyczy :-p czekamy na fotki:-)
Iza ja mam fajny przepis na muffinki, które zawsze wyjda;-)
Pabla no i super, jak Lenka ma apetyt to znaczy, że wszystko już się unormowało:tak: no i napewno Lenka swój limit przeziębień na ten rok wyczerpala:tak:
a ja dzisiaj idę ze swoim synkiem na Księżyc w nowiu:-) miałam iść z koleżanką, ale moje dzieccie baaardzo chcialo (podobno dużo jego kolegów na to poszlo/pojdzie) - nie sądzilam, że takie małe szkraby też się tym filmem fascynują:eek:
acha dziewczyny czy Wy juz dawałyscie swoim dzieciorkom owoce morza?? bo my ogolnie w domu to uwielbiamy owoce morza, suhi ale niewiem czy Tosi juz mogę dawać???

Witam szybko. Mala zasnela a ja zaraz do niej sie przylaczam. Spalam 2,5 godzi, musze troszke dospac:tak:
Tosika ja bym nie dawala owocow morza, nawet nie wiem od ilu lat dzieci moga? U nas nie jemy owocow morze(chyba ze moja siostra cos przywiezie z Wloch:tak:),ja ogolnie nie lubie. Powodzenia w szykaniu niani i pani do sprzatania:tak:
Survi ja tez Cie podziwiam. Teraz jeszcze doszedl Ci sklep to juz wogole brak czasu:tak:A jak spodkanie z kolezanka,jak sie Flo zachowywala?
Post fajny pomysl na zagladanie do buzi:-DJa biore Misie na kolana i ja laskocze(dzis wlasnie zrobilam przeglad paszczy i wychodz 2 gorne 3:tak:)
Kic owocnych zakupow:tak:Faceci nie wiedza jak ciezko jest sie opiekowac dziecmi dopuki sami tego nie zrobia:tak:
Pabla i jak tam Lenka w zlobku? Super ze juz z nia lepiej:tak:
Iza milego gotowania z synkiem.Zdrowka dla Werci:tak:
Kasia dobrze ze z Olga juz lepiej:tak:Milych zakupow zycze:tak:
Andula fajnie ze Mis wraca do przedszkola:tak:
Ale sie rozpisalam:eek:Mialam tylko wiatr zrobic a tu:eek:Zmiany maja na m pozmieniac bo za duzo kombinuja ze zwolnieniami lekarskimi. Wezma dwa dni zwolnienia i nie ma ich tydzien w pracy:tak:
Dzis przyszlam rano z pracy a mala w najlepsze nie spala:szok: G mowil ze od 3 nie spala. Wiec czekalam az zasnie. Mam nadzieje ze to przez zeby a nie nic innego:tak: Dobra spadam

Witajcie dopiero wrocilam:tak:
Rano przyjechal po mnie R (jest dwa dni w szczecinie) w pieknym bukietem roz z okazji 11 lat zdziwilam sie bardzo i tak jakos serce zabolalo ale ja juz decyzje podjelam i zadne kwiatki,sratki jej nie zmienia:tak:Mieszkanie bardzo fajne i troche mimo wszytsko zal ze razem nie bedziemy go urzadzac ja ciagle u mamy i meczyc mnei to troche zaczyna...trudno sama sobie takie zycie sprezentowalam...
Bylam na zakupach kupilam malemu dwa komplety poscieli i zabawke pod poduszke.
Kiedys kupilam mu takiego ziemniaka i bardzo mu sie podobal wiec dokupilam 3 inne wzory tylko mniejsze
PLAYSKOOL PAN BULWA ZIEMNIAK MARYNARZ DO KĄPIELI (825915809) - Aukcje internetowe Allegro

Bylam u kumpeli pogadalysmy troszke i wrocilam do domu ,zaraz jednak ide po Michala ,wiec niby dzien wolny a zalatwiania masa:tak:
Wieczorem postaram sie poodpisywac a teraz ide cos zjesc bo nic dzis nie jadlam :tak:

czesc
ja tylko wpadlam bo zrobilismy te babki i stygna; mala wisi na nodze a ja zajzalam czy nadgodziny wyplacili i SZOK zarobilam 1000 zł :szok: i maz sie dziwi,ze ja na nic sily nie mam :shocked2::cool2:
poczytam jak tylko mala mnie odczepi,a raczej moja noge
Tosika napisz przepis :tak:
Surv kurcze,moze zostaw meza na 1 dzien samego? moze troszke zrozumie...
Post no widzisz, matko tyle zebow naraz? jak Zuzka Julii; biedne dzieci
wlasnie wysypalam worek zabawek malej-schowalam 3 tyg temu i mala sie bawi ihhihihiihhiihi chwilka na kawe chociaz
Kicrym moje dzieci juz wrocily do szkoly-dzisiaj tylko 1 nie bylo; mielismy Andrzejki klasowe-ALE SAJGON; najwazniejsze,ze sie podobalo :)
Kasiu mojej niedawno ostatni slad zniknal z cialka- po 11 miesiacach-dlugo trzymalo,bo miala duze bidna; oby Oldze szybko zeszlo

Ostatnia edycja:
Witajcie!

My znów u rodziców,bo atmosfera przedegzaminowa w domu.K sie uczy,ale jęczy,że nic nie umie:crazy: Z Maćkiem sobie nie radzę,bo ciągle do K łazi i mu przeszkadza,więc koczujemy u dziadków.Zobaczymy jak mu jutro pójdzie.

Przedwczoraj tak sie cieszyłam,że mały zasnął w aucie i juz śpi na dobre,po czym syrena sie włączyła i przez ponad godzine wyła (szok ,że teściówka nie przyleciała:-p,ale pewnie pod drzwiami nasłuchiwała:ninja2:) i ani w łóżeczku,ani na rękach jedynie sie w łózku u nas uspokoił,chciałam wynieśc do łóżeczka to znów krzyk i nie było wyjścia musiał spać ze mną,a K w drugim pokoju:sorry: I przechytrzyła nas mała menda,bo jak juz mu odpuściłam i leżał ze mną,to zaczął sie tak chichrac niby przez sen,ale jak ja sie zaczynałam śmiać to on też ,jakby rozumiał:szok: Ale jak się zapytałam jak robi konik:sorry: to nie zakumał,więc chyba spał.

Dzisiaj znów mnie młody zadziwił,bo kładłam spać po obiedzie u rodziców i na żywca wyszłam z pokoju ,zwykle tez wychodzę,ale jest ciemno i młody nie widzi,a dzisiaj widział i nic sobie z tego nie zrobił,postał chwile ,a jak po 5 min weszłam to juz leżał i usypiał:tak::-)

Renia łączę sie z Toba w bólu.Powiem ci ,że ja juz od dłuższego czasu mam taki podły nastrój,az mnie to w kurza,bo w ogóle jakos nie mam w sobie radości,tylko mnie wszystko dołuje i denerwuje,mam wszystkiego dość i siebie przez to równiez:sorry: Jakas taka zmęczona i nie do życia jestem,i wkurza mnie to niemiłosiernie:crazy:

Tosika może młoda zmienia swój tryb i potrzebuje juz tylko jedenj drzemki? Podobno ok 15 m-ca dzieci przechodzą taka zmiane i u nas tak by sie zgadzało. A z tym spaniem nocnym to tez macie szopki:sorry: Życzę coby sie niania porządna znalazła,bo ta śmierdząca petami -bleee:no:

Survivor ja tez jestem pełna podziwu,że dajesz z tym wszystkim rade:tak: Ja sobie w sumie nie wyobrażam pracować z młodym u nogi,bo cwaniak podchodzi i mi komputer wyłącza i tyle:-p Jedyne co ,to moge wieczorem coś porobic i jak on spi.

Kasia super,że Oldze przechodzi.Ale sie bidula umęczyła:-( Jeszcze troche i bedzie git.

Kicrym pochwal sie zakupami,bo cos mi sie wydaje,że na staniczku się nie skończyło:laugh2:

Iza babeczki powiadasz:-p Niezła sumka za nadgodziny:tak:

Andula silna babka jesteś,jestem pełna podziwu,że nie pękasz i trzymasz się swojego postanowienia,choc R sie stara,tylko czy aby nie jest to mydlenie oczu?.Ja tez bym sie chętnie na drinka urwała i to niejednego,ale nie mam z kim:sorry:,wszystkie kumpele dzieciate i smyków póki co nie zostawia,Maciek z nich najstarszy.

Kicrym pochwal sie zakupami,bo cos mi sie wydaje,że na staniczku się nie skończyło:laugh2:

Madzia No jakbys zgadła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kupiłam dwa staniczki i dwie pary spodni w BS:tak::tak:już nie pisze ile wydałam:cool2::cool2::cool2::cool2:no nic urodziny za niedługo to juz prezenty mam:-p
Izabelka no super kwota za nadgodziny:tak::tak:
Andula ale fajna zabawka:tak:może Kubcio by tez taką dostał od Mikołaja:-p
Tosika ale przeciez nie musisz małej dziennie do żłobka posyłać, dasz wtedy kiedy będziesz potrezbiowac i tyle:tak:

Musze leciec bo wyjec wyje, przespał się w aucie i jest rozbudzony:confused2:

reklama
Post przeczytałam co za potworność, aż mi ciśnienie rosło jak to czytałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas cholewcia Maks znowu dziś gorączka, wieczorem już nie miał i szalał na całego , ale jutro znowu do lekarza.
Madzia życz powodzenia K, na pewno zda:)
Andula twarda jesteś, tylko cie podziwiać nie jedna by zmiękła na widok kwiatów, jesteś wielka:)
Tosika powodzenia w szukaniu opiekunki.
Kicrym fajnie że zakupy udane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry