Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

M sie rehabilituje robiac slatke? Udanej imprezki

Twoj m pamietal o rocznicy,fajnie ale za pozno
Dorosle ksiazki, malo spania
Powodzenia w szukaniu idealnego zlobka dla Flo
O 12 na szzepienie z Misia, ciekawe jak dzis przezyje? Ostatnio wcale nie plakala
DziękujęKaja wszystkiego naj z okazji imieninM sie rehabilituje robiac slatke? Udanej imprezki
![]()
M. się stara, oj stara... Gdyby tak mogłoby byc zawsze
Nie wszystko mu wychodzi, ale ja też trochę złagodniałam... Normalnie to wychodzę do domu i z wściekłością pytam się, czemu podłogi nie pomyte;-), a teraz np. proszę - pomyj jutro, dobrze? M. zrobi zakupy, ugotuje, ale mieszkanie - sajgon... 
Tym bardziej, ze od jakiś dwoch miesięcy Zosia jest super... Pamiętam, że był taki okres, kiedy była baaaardzo męcząca, jęcząco - wrzeszcząca i myślałam, że taka po prostu jest... I cieszyłam się, ze pracuję, bo tam odpoczywamłam (dlatego Surv. nie miej wyrzytów, tak bedzie lepiej i dla ciebie i dla Florki
)...
U nas póki co spokojnie, ale już w pobliżu pojawiła się świńska grypa i powiem wam, ze trochę się boję... W szkole zawsze coś może być... Teraz przychodzę do domu i myję ręce zanim zajmę się Zosią (choć czasem nie wytrzymuję i od razu ją ściskam
).
W związku z tym kupiłyśmy mikołajkowy prezent dla tatusia, prezent ciążowy dla cioci oraz flamastry (zmywalne:-)) i kapcie do żłobka;-) I jeszcze rzutem na taśmę 7-pak bodziaków w Mothercare, bo nam wszystkie wyszły, a akurat przecena była...no i mamy obiecane u R fundusze na zakupy
No i gdzieś jeszcze muszę szpital wcisnąć...niestety wszystko wskazuje na to, że moja najstarsza siostrzenica ma cukrzycę:-

oby mezowi tak zostalo ;-)