Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopiero jutro wyniki to zobaczę co i jak. Młoda oczywiście zdrowa, ani kataru ani kaszlu nie ma.
Podobno lekarze trochę bezmyślnie wypisują antybiotyki,które czasem mogą więcej złego niż dobrego wyrządzić,ale mam nadzieje,że u Was pomoże a nie zaszkodzi.
:-)
Kaszlała szpetnie i wezwałam lekarkę. Dobrze, że ospa już nie sieje, bo inaczej zastopowalibyśmy ją i mogłaby się wysiewać do wewnątrz. A ospa wygląda lepiej niż się zapowiadało, bo ma mało tych największych krost.

caly czas mi po glowie chodziło gdzie ta sprawiedliwość jest??? dlaczego tak małe, bezbronne istostki muszą cierpieć???:-
a na czym polega egzamin K, są jakieś etapy??
ja zdaje sobie sprawę, ze antybiotyki wcale dobre nie są, ale gdyby nie ta okropna penicylina to pewnie duże spustoszenie wśrod ludzkosci zrobila:-(

wiesz tak mi dalaś do myślenia tym żlobkiem, ze się też napaliłam, ale mój M-panikarz oczywiście przeciwny
a bo teraz to czas gryp i przeziębien i po co malą pchać w choroby itp
no i tym sposobem dalej szukam.....
a dlaczego Florce chcesz badania zrobić?? i dlaczego zrobiliście małej badania na cukrzyce, czy miała jakieś niepokojące objawy??

no i masz rację, że wykazałaś twardość i hardość serca, bo w sumie to trochę za późno z tymi kwiatami...:-(

chłopak się stara i oby tak dalej

no to kamień spadł Ci z serca
i jeszcze w domu syf do potęgi n-tej, a jutro teściowa przyjeżdża do opieki dzieciorków, a dodam, ze to pedantka

;-)