Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No niby może mu się należy,bo egzamin zaliczył,ale myślałam ,że razem posiedzimy
No i nie ukrywam,że chciałam ,żeby się w końcu jutro chociaż z rana małym zajął,żebym mogła odespać ,bo nocki u nas ostatnio nie ten teges,a i rano ok 5 pobudka,gdzie tatus się wynosił do drugiego pokoju,bo musi mieć świeży umysł do nauki,a ty sie babo męcz,pomijając,że w nocy też tylko ja kursuje do młodego,a w dzień zero pomocy z jego strony
Ech te chłopy
No ale jemu się w końcu należy

Nie mam cierpliwości... Leży w łóżeczku, gada, śmieje się, wstaje, opa, opa
No cóż, bywa i tak... Mieliśmy gości, którzy wyszli po kąpieli małej, więc chyba stad takie rozbawienie...
Rodzice wyszli po 9, został mój brat z żoną i 2-letnim synkiem, uśpiliśmy dzieci i imprezowaliśmy. Nawet tańce były. Dawno się tak nie wybawiłam (o upiciu nie wspomnę;-), wino mnie tak załatwiło). M. się zachowywał, niewiele pił. No a dziś trochę gorzej;-) Ale pospałam z Zosią w południe, potem bylismy na spacerku, więc jakoś do siebie doszłam
Przecież to mieszkanie u rodziców to tymczasowe rozwiązanie, więc nie ma chyba na co czekać. Szkoda nerwów...

no ale jak dziecie idzie spać po 19 to nie ma co narzekać żeby tylko jeszcze całą noc przespało
no ale trudno

mój by dostał opr

Wiec albo szybko znjde jakas "kominiarke";-) alebo dozywotnio bede mieszkac u mamy...;-)

Testy, testy i jeszcze sprawozdanie z realizacji planu rozwoju zawodowego muszę napisać do świąt
Miłego dnia!

o feeee, a na mnie też czeka

bylismy juz na krótkim spacerku, a popołudniu mama przyjdzie to jeszcze z amłym się przejdzie
i komplecik ogrodniczki sztrusowe z bodami za 24 zł. Także fajna okazja