• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam i ja;-)

Florka ma tak samo jak Kuba niestety, ostatnio niby było ciut lepiej, bo ze 2 noce w tygodniu spała sama, ale znowu się pogorszyła i teraz już noc w noc budzi się z wyciem i ląduje w naszym łóżku:-p Przymierzamy się powoli do relokacji do drugiego pokoju, ale właśnie to budzenie nas powstrzymuje, bo sofę salonową mamy wysoką i Flo już parę razy z niej spadała, więc póki nei nauczy się spać sama, to kiepsko to widzę:-(

Od rana wydzwaniam po żłobkach państwowych i uczucia mam ambiwalentne...z jednej strony zaświadczenie z UM o działalności może być na poświadczenie etatu, z drugiej wolno się zapisać na listę oczekującą tylko do jednego żłobka...i weź tu człowieku zgadnij, w którym bedziesz czekać najkrócej? Same kierowniczki mówią szczerze, że jest to nieprzewidywalne i muszę zgadywać:-p No nic, zapiszę się gdzieś licząc na dobrą intuicję, a tymczasem obadamy żłobki prywatne i może już od końca tygodnia Młoda gdzieś pójdzie - yes, yes, yes!:-D:-D

dobra, zbieram się, odczyścić dzidziusia z pomarańczowego makijażu, bo znowu samodzielnie operowała mazakami... na Gwiazdkę chyba dostanie pieczątki, bo na razie regularnie podbiera mi firmową i mam całą podłogę oznakowaną Srebrnym Gajem:-D

Miłego dnia!

reklama
Hej!

U nas tak samo pobudki:wściekła/y: Zdarza się,że jedna,ale bywa i tak że co godzinę:eek:
Wczoraj nie wytrzymałam i wzięłam małego do siebie,bo ileż można krążyć,w dodatku tata przyszedł lekko wstawiony i spania zbytnio nie miałam,bo miał pół nocy czkawkę:crazy:,a o 5 standardzik -pobudka:sorry:Nie wiem o co chodzi,bo młody juz sam ładnie zasypia,ale czemu w nocy jak się przebudzi to jęczy dopóki nie przyjdę:confused: Jeszcze w nocy przeważnie da sie jako tako połozyć i zasypia znów,ale nie wiem co mu sie ubzdurało i o tej 5 już koniec,muszę go wziąść do siebie,godzinę się po mnie wierci,po czym zasypia jeszcze na godzinę:eek:

No i zapomniałam co miałam jeszcze odpisać:zawstydzona/y:

U nas niby ciepło,ale wieje okropnie:szok:,chyba dzisiaj nie wysuniemy nosa za drzwi:sorry:

U nas z tym spaniem też beznadzieja ostatnio. Po tej chorobie tak się rozregulował, znowu się przyzwycził do noszenia, a ja na to nie mam siły, mogę go ponosić 5-10 min ale jemu to nie wystarcza. Więc wczoraj D kazał mi zostawić go bo Maks krzyczał a tylko na rękach było ok i to jak stałam jak już siadłam to od nowa krzyk.
Normalnie tak się darł, że chyba wszystkich sąsiadów pobudził i trwało to chyba ze 20 min, serce mi się krajało, ale nie miałam wyboru. Znowu Maks się musi nauczyć, że mama go nie będzie w nocy nosić, już przez to przechodziliśmy. Budził się tak 2 razy wczoraj w nocy. Mam nadzieję , że już dziś będzie lepiej.
Przepraszam ,że tak tylko o mnie, ale nie mam czasu . Wieczorkiem się odezwę

Beaa ale M pobalowal z Mala hehe:tak:faceci sa "bezbledni":tak:
U nas ze spaniem ok Misiek zasypia przed 19 nie nosze go ale musze byc z nim w pokoju i wstaje po 8 wiec spi ponad 13h :tak:W dzien tylko jedna drzemka 1-1.5h i tyle.
Ja jutro do pracy nie chce sie cholernie dzis bylam na zakupach kupilam spodniczke przeceniona z 120 na cale 29 zl i spodnie tym razem nic dla dzidziusia wszytsko dla mamy,
Milego popoludnia:tak:

Dziewczyny trzymamm kciuki za spanko dzieciaczkow .
Surv obys miala dobra intuicje ,choc szczerze mysle ze Florka i tak pojdzie do prywatnego gdyz o miejsce duzo latwiej.

Witam popołudniem,
U nas cieplutko ale też witar okropny, bylismy chwilke na dworze ale głowa mnie boli okropnie i wogóle jakas znerwicowana dzisiaj jestem:confused2:
Kasia no nie podbudowałaś mnie:-(Kuba się budzi i musi dostac albo pic albo smoka i spi dalej, nie bierzemy go do siebie, ale te kursowanie mnie wykańcza:confused2:
Surv no to raczej w prywatnym się miejsce znajdzie:sorry:ale wpisz sie naliste i czekaj zawsze z prywatnego mozesz zrezygnować:tak:
Kamu u nas Kuba drze sie tak długo ąz nie przyjde nawet jakby to miało byc z 1.5 godziny:eek:
Andula no i dobrze, mamie sie też coś należy:tak:

Idę ogarnąć syf, M był w domu od 14 ale nie przeszkadzały mu zabawki rozrzucone po całym mieszkaniu:wściekła/y:

Kasiu wlasnie nie w NY :tak:kurde nawet nie pamietam nazwy butiku ,nigdy nawet do niego nie wchodzilam a dzis weszlam gdyz zachecil mnie wielki napisc 70% taniej-likwidacja sklepu:tak:A co do NY ostatnio kupilam buty jesienno-zimowe za zawrotne 9.95 zl :tak:

Wlasnie wrocilam z przedszkola Pani pyta mnie czy wiem ze Misiek spiewa sto lat ja:szok::szok:i wiecie co umie tzn spiewa "tiooo laaa,tiooo laaa" heheh ale stara sie chlopina:-)

witajcie kochane:-) wreszcie doczłapalam się do Was;-) ale nie oznacza to, że dopiero mnie kac odpuścił:rofl2:
andrzejki były udane, bo i popilim i pojedlim:-D:-D:-D natomiast wyobraźcie sobie, ze mała na nas czekała w nocy:szok::szok::szok::szok: otóż teściowa zadzwiniła gdzieś o 2giej, że Tosia od 12tej nie śpi:szok::szok::szok: nie chce kaszki i jest taka smutna:-(:-(:-(, no to my się od razu zebraliśmy i fruuu do domu:tak: no i oczywiście momentalnie przykleila się do mnie, humorek momentalnie się poprawił i balowało dziewcze jeszcze z nami do 4tej;-):sorry: no, a dzisiaj bieganina od rana:shocked2: dopiero teraz chwila spokoju:tak:aczkolwiek jestem podnerwowana, ponieważ siedziałam sobie z malą wieczorkiem, miałam ją na wyciągnięcie ręki podczas gdy stała na schodach i chwila moment mala złapała sie stojaka z płytami i spadła razem z tym stojakiem:szok::-(:zawstydzona/y: na szczęście stojak spadł obok niej ale myślałam, ze serce mi wyskoczy:-(:-(:-( od razu wizja a jak by spadło to na nią:-(:-(:-( no i tak mi źle teraz...
Kic moja też nie prześpi całej nocy:no: wstaje o 12tej (wtedy daję jej butle kaszy) i później wstaje o 4tej (to albo dostanie trochę herbatki albo kaszki) i śpi dalej do 8mej (ale dzisiaj zolza jedna spała do 9.30:szok: a piszę, ze dlatego zołza, bo ja dzisiaj rano wiozłam malego do szkoły a później pognalam na fitnes;-))
Madzia, Kamu wspólczuje nocek:no:
Surv no wychowujecie rozkapryszonego bachorka:-p:-D:-D:-D uwielbiam takich rozdziców w stylu: nie rusz, nie jedz, nie dotykaj:sorry::eek:
Andula ale ten Twój Misiek to aparat:-D:-D:-D:-D:-D
Kasia no nie przesadzaj z tym wiekiem, bo w pupe dam:-p:-p:-pzapewne ten stres, że byliście bez dzieciaczków zrobił te zawirowania w żołądku:tak:
Beaa no i super, ze wyszłaś!!! musisz cześciej do"ludzia" wychodzić a tatuś widać znakomicie sobie radę dawał:-p:-D:-D:-D ale wiesz co te wszystkie chłopy są takie do siebie podobne:-D:-D:-D:-D
no i pięknie mam wojnę w domu:crazy: ja chcę oglądać m jak miłość a M jakiegoś strzelca:confused2: w sypialni oglądać nie można bo mała wstanie, więc musimy djść do jakiegoś konsensusu, czyli pewnie pójdę na ten czas do kuchni, do garów:sorry::-p

reklama
Andula no nie zły Misiek jest już 100 lat śpiewa:-):-)
Tosika dobrze, że nic się Tosi nie stało. A tak w ogóle to macie imprezowego nocnego marka.
Kicrym mojemu też nigdy nie przeszkadzają porozrzucane zabawki
Ja dziś odebrałam prawko i pojechałam już samochode odebrać ja kierowałam, potem pozałatwialiśmy trochę spraw wszędzie ja jeździłam. A wieczorkiem pojechałam jeszcze do koleżanki co prawda kilka bloków dalej, ale pojechałam sama. Ciesze się bardzo , chciełabym jeździć już dobrze, no ale i na to przyjdzie czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry