survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam i ja;-)
Florka ma tak samo jak Kuba niestety, ostatnio niby było ciut lepiej, bo ze 2 noce w tygodniu spała sama, ale znowu się pogorszyła i teraz już noc w noc budzi się z wyciem i ląduje w naszym łóżku
Przymierzamy się powoli do relokacji do drugiego pokoju, ale właśnie to budzenie nas powstrzymuje, bo sofę salonową mamy wysoką i Flo już parę razy z niej spadała, więc póki nei nauczy się spać sama, to kiepsko to widzę:-(
Od rana wydzwaniam po żłobkach państwowych i uczucia mam ambiwalentne...z jednej strony zaświadczenie z UM o działalności może być na poświadczenie etatu, z drugiej wolno się zapisać na listę oczekującą tylko do jednego żłobka...i weź tu człowieku zgadnij, w którym bedziesz czekać najkrócej? Same kierowniczki mówią szczerze, że jest to nieprzewidywalne i muszę zgadywać
No nic, zapiszę się gdzieś licząc na dobrą intuicję, a tymczasem obadamy żłobki prywatne i może już od końca tygodnia Młoda gdzieś pójdzie - yes, yes, yes!

dobra, zbieram się, odczyścić dzidziusia z pomarańczowego makijażu, bo znowu samodzielnie operowała mazakami... na Gwiazdkę chyba dostanie pieczątki, bo na razie regularnie podbiera mi firmową i mam całą podłogę oznakowaną Srebrnym Gajem
Miłego dnia!
Florka ma tak samo jak Kuba niestety, ostatnio niby było ciut lepiej, bo ze 2 noce w tygodniu spała sama, ale znowu się pogorszyła i teraz już noc w noc budzi się z wyciem i ląduje w naszym łóżku
Przymierzamy się powoli do relokacji do drugiego pokoju, ale właśnie to budzenie nas powstrzymuje, bo sofę salonową mamy wysoką i Flo już parę razy z niej spadała, więc póki nei nauczy się spać sama, to kiepsko to widzę:-(Od rana wydzwaniam po żłobkach państwowych i uczucia mam ambiwalentne...z jednej strony zaświadczenie z UM o działalności może być na poświadczenie etatu, z drugiej wolno się zapisać na listę oczekującą tylko do jednego żłobka...i weź tu człowieku zgadnij, w którym bedziesz czekać najkrócej? Same kierowniczki mówią szczerze, że jest to nieprzewidywalne i muszę zgadywać
No nic, zapiszę się gdzieś licząc na dobrą intuicję, a tymczasem obadamy żłobki prywatne i może już od końca tygodnia Młoda gdzieś pójdzie - yes, yes, yes!

dobra, zbieram się, odczyścić dzidziusia z pomarańczowego makijażu, bo znowu samodzielnie operowała mazakami... na Gwiazdkę chyba dostanie pieczątki, bo na razie regularnie podbiera mi firmową i mam całą podłogę oznakowaną Srebrnym Gajem
Miłego dnia!
Zdarza się,że jedna,ale bywa i tak że co godzinę
,a o 5 standardzik -pobudka
Nie wiem o co chodzi,bo młody juz sam ładnie zasypia,ale czemu w nocy jak się przebudzi to jęczy dopóki nie przyjdę
Jeszcze w nocy przeważnie da sie jako tako połozyć i zasypia znów,ale nie wiem co mu sie ubzdurało i o tej 5 już koniec,muszę go wziąść do siebie,godzinę się po mnie wierci,po czym zasypia jeszcze na godzinę
,chyba dzisiaj nie wysuniemy nosa za drzwi
faceci sa "bezbledni"
dopiero teraz chwila spokoju
wstaje o 12tej (wtedy daję jej butle kaszy) i później wstaje o 4tej (to albo dostanie trochę herbatki albo kaszki) i śpi dalej do 8mej (ale dzisiaj zolza jedna spała do 9.30