Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

60 szwów mu założyli, głowy nie prześwietlili twierdząc, że nie wygląda na wstrząs mózgu po czym stwierdzili, że spoko może za kierownicą ciężarówki 150 km do domu wrócić...no to wrócił...cud, że nikogo po drodze nie zabił
Jemu wybaczam, bo w szoku był, ale lekarza to bym na suchej gałęzi za taką beztroskę powiesiła...
Lekarze stwierdzili, że to pewnie będzie cukrzyca, ale na razie za wcześnie na leczenie, więc ma sobie normalnie żyć czekając, aż ją choroba dopadnie - przy czym 12-latce kilkukrotnie podkreślili, żeby sobie nadziei nie robiła, że na pewno zachoruje... coś dziś kiepski dzień ze służbą zdrowia mamy

szok tyle szwów i puścić faceta samego za kierownicę
bezczelność i brak odpowiedzialności jakiejkolkiek
no i dobrze że teściowi wygarnełaś, czyste sytuacje powinny być
a żłobek na bank się znajdzie
u nas w zimie nie wychodzą, a latem tak, ale mają duuuuuży ogród
jakie macie autko?ja tym naszym się niepewnie czuje, wole od mojej mamy

moja siostra przylatuje w Wigilię
:-)

A z siostrzenica tez niezle pojechali

Mam ndzieje ze to nie cukrzyca!!

). Justyna z Mattem beda spali u mojej najstaraszej siostry Lucyny
Nawet nie wyjde z mala na spacer
Dopiero dziś przyznał się, że tak w ogóle to ma jeszcze rękę nieźle potłuczoną i głowę ze wszystkich stron.... i tak miał szczęście, że bokim poszło, bo jakby dostał centralnie w twarz, to masakra:-( Ma zwolnienie na razie do 15-go...niby fajnie, ale jak sądzę, za parę dni jak dojdzie do siebie, to się zacznie wściekle nudzić
Zostaje już na święta?? Moja na święta chyba jedzie do przyszłych teściów, ale nie wiadomo, dowiem się jak wróci z obecnej wizyty...
)

lekarza jak nic wychłostać należy!!
jest potwornie marudna, nie ma apetytu, temperatura tak od 3 dni około 37-37,5 stopnia. Oprócz tego w porządku. Dziś jestem z nią w domu bo miałyśmy rano wizytę u endokrynologa. Hormony ma cud malina no ale lekarz mnie w koncu oświecił, zrobił cały wywiad od czasów ciąży i orzekł że lena miała łagodną formę hipotrofii wewnątrzmacicznej i wszystkie te sprawy jak niska waga, duże ciemię do tej pory, późne ząbkowanie są tego konsekwencją. Generalnie wszytsko jest git, mamy nic nie robić tylko pilnować jej jedzenia bo......powinna być całe życie szczupła