• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

surv..ale przygoda:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
U nas młody śpi ale młoda dla odmiany nie chce:-(...ale daję jej szansę:-D:-D:-D znaczy nie wchodzę a ona sobie mruczy i gada do siebie...
Byliśmy z Cinkiem u okulisty. Mamy antybiotyk do oczka i masujemy coby kanaliki przetkać. a jak się nie uda to czeka nas zabieg przetykania:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Te masaże to hardcore bo za każdym razem mam wrażenie że mu oko wyskoczy:szok::szok::szok:
no nic
wybieram zdjęcia do druku bo muszę,,i normalnie w lesie jestem
ale musiałam do Was zaglądnąć :-):-):-):-):-)
buziaczki
wracam do pracy

reklama
Survi,Pabla niestety siostra nie zostaje do swiat w sobote wraca:-(Pracuje w restauracji i na swieta jest duzo pracy i nie daliby jej urlopu:no:
Pabla dobrze ze wiecie co malej dolega i juz sie nie bedziecie stresowac jej waga:tak:
Survi owocnej pracy i zdrowia dla R:tak:
Post i co Ika zasnela i dla mamie odpoczac?Biedny Cinek,mam nadzieje ze niedlugo bedzie oki z oczkiem:tak:
Justyna i Matt wlasnie pojechali po moja siostre Lucyne do pracy.
Ja pomalu szykuje sie do pracy.Zycze milego wieczoru do jutra papapapa

Czesc
Ja tylko zawieje i powiem ze u nas Ok.Zaraz wychodze na noc do pracy Dorka przybij piatke :tak:Jutro poczytam co u Was bo dzis czasu zbraklo,Milego wieczoru
Surv o ranyyy ale przygoda dobrze tylko ze stosunkowo lagodnie sie zakonczyla:tak::tak:

Witam:happy:
Surv zdrówka dla Flo, no i udanego pierwszego dnia w złobku!no a R to dużo szczęścia miał przy tym wypadku:tak:
Dorka super że sis doleciała :tak:szkoda że na tak krótko:tak:
Andula oby nocka była ok, mało rozwrzeszczanych noworodków życzę i panikujących rodzących:-p;-):-)
Pabla super że wiecie co z Lenką no i co to jest ta h.... nie pamietam nawet nazwy która pisałaś:zawstydzona/y:
Post czyzby Ika zbuntowała sie co do snu????;-)

Spokojnej nocki!

Jak tu się nie wku..c napisałam takiego długiego posta i mi skasowało:wściekła/y:
Surv szczęście w nieszczęściu , że to tak się zakończyło.
Pabla jak napisałaś o tej hipotrofii, to myślę że moja siostra to właśnie miała.
Teraz ma wiecznie problemy z wagą a urodziła się 1800g i była zawze bardzo chudziutka jako małe dziecko.Dobrze , że trafiłaś na tak dobrego lekarza.
Andula oby dyżur był spokojny.
Kicrym my mamy vw tourana, także duże auto,dziś też jeździłam, nawet pojechałam D załatwić sprawę za miasto i nawet zaparkowałam tyłem w garażu, a tam jest ciasno, jestem z siebie dumna.
Dorka szkoda, że siostra nie będzie z wami na święta
Post oby masaże pomogły.
A ja siedzę sama piję sobie piwko, D jest na piłce , Maks śpi od 19.30

Pabla - dobrze, że się wyjaśniło... I, tak intuicyjnie, to wszystko ma sens. Co jest rzadkością, jeśli chodzi o lekarzy:wściekła/y: Mój M. po prawie 2-miesięcznym zwolnieniu dostał w końcu skierowanie na zdjęcie i okazało się, że jednak miał złamaną rękę (kości nadgarstka), źle mu się zrosła i będzie miał ponownie łamane, brr. No i zastanawiałam się, skąd lekarka wie, co mu dolega i po co ta rehabilitacja... Brak słów:no: Tyle zwolnienia... Może fajnie, ale premii nie ma.. Niani płacimy mimo że nie przychodzi (tzn. czasem M. dzwoni, gdy ma coś załatwić, żeby mała się nie odzwyczaiła). Zgodnie z umową, za godzinę 5 zł, a jeśli nie wyrobi tylu godzin, to 250 zł. I
Jutro mam hospitację:szok::sorry: No i znów sterta sprawdzianów... Lecę do roboty!

witam
surv ale przygody i ręce opadają - co za kraj..................
Pabla super diagnoza, bynajmniej wiesz, że nie ma sie co martwic o apetyt
moje pojechało gdzieś w świat:confused2:

no i tak to jest - piszę tego psta od 4h i cały czas coś
teraz zmykam do jakiejś miłej lektury
dobrej nocki

Ja też robię wiatr...
Dzieciaki szaleją. Tzn, juz śpią:-pOlgi strupki odpadają, jeszcze od czasu do czasu zakaszle i jest mistrzynią w przetrzymywaniu antybiotyku w buzi i wypluwaniu tego co nie dało się cichaczem na bluzeczkę przemycić:eek:
Kamu, szacun takie manewry takim dużym VW robić:tak:
Post, będzie dobrze - masujcie i obejdzie się bez zabiegu:tak:
Nic to, zmykam. Jutro więcej popiszę:tak:
Pa!

Pewnie wiele nie popiszę, bo Jula mi tu łapki na monitor kładzie i próbuje kombinować, ale muszę...
Kamu, jestem pod wielkim wrażeniem Twojej odwagi. Ja odebrałam prawko w połowie października i wciąż nie mogę sobie wyobrazić tego dnia, w którym wezmę samochód i pojadę, gdziekolwiek, ale sama. Co więcej mój entuzjazm ogólnie coraz mniejszy w tym temacie, bo M ciągle o coś się przychrzania, nawet jak słusznie, to i tak mnie to :wściekła/y:. Potrafię nadal stanąć na środku skrzyżowania i trzy razy odpalać :zawstydzona/y: Zatem brawo!

Surv, ciężko mi sobie wyobrazić 60 szwów na uchu, ale dobrze, że to ucho, a nie inna część ciała. Decyzja żłobkowa bardzo "męska". Powodzenia!

Pabla, nie brzmi to wszystko najlepiej, ale ważne, że wiadomo o co chodzi.

W kwestii spania u nas względny spokój. Położona między 19.00 -20.00 śpi na ogół do czwartej, wypija mleko podane przez tatusia i zasypia ponownie. W tym czasie pod wpływem krzyków budzi się Tymi, idzie siku, po czym przychodzi do nas i hm... spaniem bym tego nie nazwała, gada coś sam do siebie, kombinuje pod kołdrą i wkurza mnie niezmiernie. Ale pamiętając co było kilka miesięcy temu z Julką, nie narzekam absolutnie ;-)
Zwłaszcza, że raz na ruski rok udaje im się dospać do jakiejś szóstej bez pobudek.

A Juli się tuli do matuli. To tak zamiast cyca chyba, bo znacznie częściej, niż dawniej. Kocham ją jak cholera, pisałam Wam o tym już kiedyś? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry