reklama

Lipiec 2008

Mondzi bo to jest prawda, że trzeba wsiadać od razu. Ja też sobie tego nie wyobrażałam , a D postawił mnie przed faktem dokonanym. Myślisz że mi nie gaśnie auto i co z tego nawet mojemu D który jest instruktorem czasem się to zdarza. Jak z nim jeżdżę to popełniam głupie błędy , samej jest zdecydowanie lepiej także próbuj sama.
A ja siedzę w pracy do nas teście przyjechali i zajmują się Maksem o 14 idę z młodym na kontrolę.

reklama
Mondzi...no chyba nie pisałaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kamu brawo...ja mam dużą przerwę w jeżdżeniu ale ja królik jestem strachliwy....
Kiedyś się zmuszałam i nawet nieźle było ale co się na początku nakur... to moje.
Ostatnio wsiadłam w ciąży z cinkiem będąc i normalnie drogi takie wąskie, tak sie zdenerwowałam ze skurczy dostałam:szok: więc sie przesiedliśmy...no ciężki temat ciężki...zwłaszcza że moja wada wzroku chyba mi nie pomaga:no::no::no::no:
a małżonek zapowiedział że znowu mnie będzie przekonywał:rofl2: no i masz babo placek...i chciałabym i boję się:-)

My dzisiaj idziemy na szczepienie..po prawie miesiącu przywrócili szczepienia w przychodni.
Idziemy grupowo..Cinek na pierwsze 5 w jednym a Ika na przypominającą dawkę:tak:
Oby poszło gładko
Młoda zasnęła ufffff Cinek bawi się z Chicco zabawką brzuszkową słynną:-)próbuje chwytać zabawki
mówi fajnie ebu abu i bu....słodki jest jak nie płacze:-)piszę tak bo wczoraj wieczorem 4 godziny usypiania:szok: a cały dzień ryk był prawie
dobra to zmykam na allegro:-)

Wpadam na chwilke bo sil nie mam ...zmeczona jestem jak diabli niby pospalam teraz 3.5h ale i tak padam nocka stosunkowo ciezka.
Na szczescie jeszcze mam 2 dni wolnego wiec odespie:tak:

Mondzi glowa do gory zawodowym kierowcom gasnie auto i roia bledy a Ty masz czas aby popracowac nad technika musisz tylko sie odwazyc wsiac "za kolko":-)
Kamu oby na kontroli bylo wszytsko dobrze:tak:
Ide cos zjesc i na mocna kaw,milego dzionka!:-)

no ja ciekawa jestem:-):-):-):-)
bo ja grzeczna byłam przy Cinku przynajmniej...tylko Pani położna pyta...ma pani skurcz??? a ja yyyyyyyyyyyyyyy nie wiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale to ich wina bo mnie tak znieczulili
Odpocznij :-)

surv omg, tego kataru to by góra mogła wam oszczędzić, zdrowia
andula dopiero co same takimi mamuśkami byłyśmy, wiesz jak wtedy jest:-D ale fakt , że niektórym kobietom to przydało by się porządne lanie na tyłek, zresztą jak ty personelowi, tak personel tobie...
mondzi
próbuj jezdzić sama, tak jest łatwiej, z meżem na fotelu pasażera można szajby dostać.

ja z dnia zadowolona, odwaliłam papiery, sprzątania sporo, nawet firanki w końcu wyprasowałam i powiesiłam:-D
ostatnio okazało sie że mój starszy nic nie umie:szok:. myślałam, ze chodzi do tego przedszkola wiec coś tam go uczą. niestety okazało się, że pani skoro nie ma w programie, to literki raz robi, raz nie...jeszcze gorzej z taka ogólną wiedzą.
miesiace, zegar, podstawy geografii itp a to wszystko jest na tescie dojrzałości szkolnej.
nic, jest teraz chory to codziennie siedzimy i odrabiamy to co wg mnie powinien umieć. jest nieźle bo łapie szybko ale o spółgłoskach i samogłoskach usłyszał chyba dopiero ode mnie:crazy: lecimy teraz po kolei alfabet, na szczeście zeniu jest ok.
Fredka pytałam sie tesciowej i ona mowi, że nieobecnosc nie ma wpływu codo pojscia do 1 klasy tylko, że jak dziecko jest często nieobecne to może nie znać ppodstaw programowych i nie zaliczyć testu dojrzałości

koniec kompa, mały juz sie rozbudził i jego demon tez. koszulke własnie sciagnął i nagi lata:szok:

reklama
Witam zaraz wychodze do pracy. Nocka minela dosc szybko choc nie bylo zbytnio co robic ale dzis sie zapowiada "ostra jazda":-D Co do jazdy samochodem tez twierdze ze trzeba jezdzic samemu:tak:Ja troche sie wyrobilam jezdzac do pracy(mam niedaleko ale zawsze cos:tak:)
Mala dala mi pospac rano do 9.15,a popoludniu od 13-15.30 zyc nie umierac:-D
Jutro zajrze jak bede miala chwilke,bo przyjezdza kuzynka z dziecmi i musze ogarnac chalupke:tak: Milego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry