kicrym
Mamy lipcowe'08
A co tu tak cichutko???:-)
Ja juz po pracy, wygłupiam się z Kubą- to mu najbardziej pasuje
ale uwielbiam ten jego smiech więc tak spędzamy wolny czas, a co tam uczyc to sie bedzie w przedszkolu
Tosika u nas już tylko 1 drzemka obowiązuje więc może i Tosia na jedno spanko sie przestawia
Izabelka mmmmm... kręgle.... się rozmarzyłam
no musze taki wypad zorganizowac bo nikt się nie ruszy
No nic zmykam do mojego hihrającego łobuza

Ja juz po pracy, wygłupiam się z Kubą- to mu najbardziej pasuje
ale uwielbiam ten jego smiech więc tak spędzamy wolny czas, a co tam uczyc to sie bedzie w przedszkolu
Tosika u nas już tylko 1 drzemka obowiązuje więc może i Tosia na jedno spanko sie przestawia

Izabelka mmmmm... kręgle.... się rozmarzyłam
no musze taki wypad zorganizowac bo nikt się nie ruszy
No nic zmykam do mojego hihrającego łobuza

I to nie żarty...takie są wymogi, tzn. ten etat, za resztę dostaje się dodatkowe punkty...pomijając już fakt, że zapisy trwają 2 tygodnie od maja do czerwca, a potem nie ma szans... przerzuciłam się na żłobki prywatne i tam wszystko ślicznie, z tym, że 5 godzin dziennie kosztuje 6 stów miesięcznie, wpisowego i wyżywienia nie licząc - ręce opadają, ale pogadam z R i dam mu do wyboru, albo moją rezygnację z pracy i zostanie przy samym sklepie, albo płatny żłobek -innej opcji nie ma, bo i tak pracę stracę, zawalając zlecenia lub je robiąc źle:-(
Tak, że wybacz Tosika, ale raczej byś mnie do usypiania nie chciała widząc, jaki mam mord w oczach widząc marudnego dzidziusia
no i jescze bardziej irytujące jest to że z Kuba do grupy chodzi dzidziuś, którego mamusia szuka pracy ale tak szuka że znaleźć nie umie a poporsostu nie chce jej sie szukać
taki ludzie maja tupet, także przejdz sie do najbliżesz siedziby żłobkó i zapytaj osobiście
, ale bardzo rzadko, jak za długo zasypia i nie mam cierpliwości... u nas Zosia jak się przebudzi rano sama do nas przychodzi do wyrka i jeszcze troszkę drzemie, potem nas dręczy;-)

podobno zawsze wychodza