Ale cisza

Nie pisałam dawno, ale zaglądam codziennie
Cieszę się, że są weekendy, bo byłam wyczerpana
Strasznie ciężki tydzień miałam, ale jeszcze dwa dni i wolne:-) Wywiadówki, przygotowania do jasełek, wydawanie gazety, rodzice, ciągle stres...
Ale dziś u nas pieknie... Śnieg i sloneczko - super... Byliśmy juz na spacerku (saneczkami), mała padła. Po południu idziemy na urodziny mojego 2-letniego bratanka.
Wczoraj byliśmy u mamy i Zosia ściągała bombki z choinki, więc zastanawiamy się, czy może jednak nie kupić małej i postawić ją w miejscu niedostępnym?
Mała przechodzi okres buntu, umiarkowanego, ale jednak... Zaczynają się kłótnie:-) I stawia się... Krzyczę "Zosia chodź", a ona krzyczy z pokoju "nie chodź, nie" i olewa mnie
Ciągle gada i niektóre słowa bardzo wyraźnie, szczególnie Maciej (zamiast tata;-)). Zaliczyliśmy też szczepienie... Pytałam się lekarza o nóżkę Zosi (prawa ucieka do środka) i dowiedzieliśmy się, że raczej jest ok, ale dostalismy skierowanie do ortopedy... Idziemy 28... Natomiast lekarza bardziej zaniepokoiły kolanka Zosi (skierowane do srodka) i mamy pilnować, aby nie siedziała z nóżkami w kolanach zgiętych na zewnątrz, bo będzie miała koslawe kolanka
Tylko proste nóżki, albo po turecku.
Udanej niedzieli

Nie pisałam dawno, ale zaglądam codziennie
Cieszę się, że są weekendy, bo byłam wyczerpana
Strasznie ciężki tydzień miałam, ale jeszcze dwa dni i wolne:-) Wywiadówki, przygotowania do jasełek, wydawanie gazety, rodzice, ciągle stres... Ale dziś u nas pieknie... Śnieg i sloneczko - super... Byliśmy juz na spacerku (saneczkami), mała padła. Po południu idziemy na urodziny mojego 2-letniego bratanka.
Wczoraj byliśmy u mamy i Zosia ściągała bombki z choinki, więc zastanawiamy się, czy może jednak nie kupić małej i postawić ją w miejscu niedostępnym?
Mała przechodzi okres buntu, umiarkowanego, ale jednak... Zaczynają się kłótnie:-) I stawia się... Krzyczę "Zosia chodź", a ona krzyczy z pokoju "nie chodź, nie" i olewa mnie
Ciągle gada i niektóre słowa bardzo wyraźnie, szczególnie Maciej (zamiast tata;-)). Zaliczyliśmy też szczepienie... Pytałam się lekarza o nóżkę Zosi (prawa ucieka do środka) i dowiedzieliśmy się, że raczej jest ok, ale dostalismy skierowanie do ortopedy... Idziemy 28... Natomiast lekarza bardziej zaniepokoiły kolanka Zosi (skierowane do srodka) i mamy pilnować, aby nie siedziała z nóżkami w kolanach zgiętych na zewnątrz, bo będzie miała koslawe kolanka
Tylko proste nóżki, albo po turecku.Udanej niedzieli

oby...
Jechalam prawie na slepo, dobrze ze o tej porze i jeszcze w niedziele nie jezdzi tyle samochodow
był jeden chętny ale proponował kwotę jednak sporo mniejszą niż my chcemy więc dalej czekamy. Kurcze myślałam że szybciej pójdzie z tym autem a tu d...pa