Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

życzę Wam samych radosnych dni w Nowym Roku i dużo zdrówka!
,bo znajomi też maja dzeciaka i kolejni też z maluszkiem przyszli,ale one to takie dzidziusie małe i szybko spać poszły,a nasz podobno bardzo grzeczny był,nawet sie nie obudził jak pod oknami strzelali.
K sie obudził i tak jak stał tak w samych gaciach i na bosaka go gonił po całej ulicy
Ale dogonił i bez policji się obeszło,a sąsiad ma zapłacić za plot.
od paru dni staram się nadrobić zaległości, podczytuje ile mogę, ale nadal jeszcze wszystkiego nie przeczytała, więc nie będę się udzielać
mam nadzieję, że w najbliższym czasie wszystko nadrobię i wrócę do Was bo strasznie za Wami tęsknie;-)

zaczyna nas naśladować, jest coraz bardziej samodzielny, no po prostu poważnieje mi dziecko;-) M nie raz ma zagrywki, ale na razie jest w miarę dobrze - oby nie zapeszyć, w pracy normalnie - o ile tak można powiedzieć o wariatkowie
, a w poniedziałek mam drugi egzamin na prawko, więc proszę czary mary od Tosiki bo z tego co udało mi się przeczytać widzę, że działa:-):-):-):-):-) zmykam czytać dalej, życzę ZDRÓWKA dla Wszystkich i dobranoc

no i kuszą te wyprzedaże, kuszą.....

jak go ze żłobka odbierała to mama jej musiała go ubrać bo nie umiała ogarnąc wiercącego łobuza
no ale cóż za błedy musi sama płacić i to dosłwonie:-(

poszlismy na zakupy i kupilam bielizne i 2 pary spodni; nareszcie bede wygladac :-) mezulkowi 2 pary tyz; Oski czape dostal i wszyscy happy
objad zjedlismy w restauracji, bo jak szalec to szalec :-) i wlasnie wrocilismy z multikina; AVATAR jest super!!! polecam ;-)
ale wyjechaliśmy w miarę wcześnie (zahaczyliśmy tak jakoś przypaadkiem o centrum handlowe
) i trochę w portfelu ubyło
aczkolwiek ja kupilam sobie tylko bluzeczkę, ale za to malemu kuuuupę ubrań kupiliśmy
ale najbardziej podoba mi się ni to marynarka, ni to bluza, ale jest czaderska;-) (wstawię Wam jutro fotkę;-))
no i fotki prosze nam wkleić zakupowe:-)

proszę nam tu szybciutko napisać co u Was slychać i jak tam nasz przystojniacha się chowa
mam nadzieję, że nadak wierny jest dla naszych malych pań

)

ja tez stwierdziłam, ze z moją kondychą to już nie bardzo
normaalnie latka nie te:-( hmm...chyba będę musiala obejrzeć w koncu te galerianki
ale w sumie to ja taki tajniak jestem co Kornelowi rentegena strzela i do gg i do komorki
więc z Tosią pewnie podobnie będzie, a moze nawet lepiej

a widok Twojego K w slipkach musiał być boski

te rozpakowywanie, pranie, ukladanie itp rzeczy