• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

jestem juźźźźźź:-)
Post powiem Tobie kochana, że już kolejny raz śmiem twierdzić, że moja mam ma identyczne zachowania:sorry2: i najgorsze, że nie można jej zwrocić uwagi, bo...foch:dry: mam nadzieję, że ja taka nie będę na starość:-p
Kamu jak ja lubietakie przebieranki, a Ciebie widzę w stylu Marleny Ditrich;-) - wlosy pofalowane i przylizane, długie spodnie a"la szwedy (szerokie), do tego koszula taka lejącaa (z jedwabiu czy cuś;-)) ale nie może być długa, w miarę dopasowana;-)i koniecznie wpięta w nią broszka w postaci duużego kwiatu, no i symbol "wspólczesnej kobiety lat 20tych" papieros ale koniecznie w lufce:-);-) (niekoniecznie zapalony:cool2:) równie popularne w tym czasie byly sukienki trochę za kolano, ale niedopasowane tylko w formie trapezu (ale takiego szerokiego) i do tego coś w stylu toczka- turbana;-) pamiętam, że Simple w poprzedniej kolekcji miało takie kreacje (moze gdzieś masz kolo siebie outlet i tam coś znajdziesz:-), bo ta marka bardzo mocno stylizuje swoje kreacje na latach 20tych:tak:)
Kic a ile razy wymiotowal Kubuś? może to ząbki?
Surv raz będzie pod górkę, raz z gorki:tak:pamiętam jakie miała hocki klockki z Kornelem i przedszkolem:baffled:jednego dnia rwał ssię do przedszkola, drugiego nienawidził go:baffled: i wiesz co najgorsze jest, że mu tak zostało do dziś (ta zmiennosc decyzji;-)) np. dzisiaj uwielbia pieczarki, ale jutro już ich nienawidzi:sorry2:

a mi dzisiaj tak smutno się zrobilo (lezka mi poleciała):-( bo mój pracownik pare tygodni temu pokazywał mi zdjęcie córeczki swojej przyjaciółki, a dzisiaj się dowiedzialam, ze malutka zmarła:-(:-(:-(:-( dosłownie na rękach mamy:-(:-(:-( miala miesiac...podobno to śmierć łóżeczkowa:-(:-(:-( jakie to niesprawiedliwe:no:

reklama
Witam bladym świtem...niepotrzebnie tak wcześnie wstawałam, bo R na zwolnieniu mógł małą później zawieźć, ale zapomnialam budzika przestawić:-p

Mała parę razy wczoraj kaszlnęła, dostała prewencyjnie syrop i mam nadzieję,że się jednak od R nie zarazi, bo całą edukację żłobkową szlag by trafił:baffled: A ja już się przyzwyczaiłam do wolnych przedpołudni...gdybyż jeszcze R na zwolnieniu nie siedział to już by w ogóle Ameryka była...:-D:-D

Kicrym, jak Kubuś? Dalej wymiotuje? A może to z przejedzenia/przepicia? Florka tak ma, że jak zaraz po jedzeniu wypije całą butlę herbatki to często jej się lekko zwraca, bo brzuszek nie mieści...

Nic, idę dalej robić porządki - w związku z nadmiarem wolnego czasu, bo żłobek jest, za to roboty ani ani, sprzątam po kolei mieszkanie i wyrzucam wszystko co trzeba i nie, mając nadzieję na odzyskanie choć części metrażu przywalonego dobytkiem naszym i małej:-p:-)

Witam!
Odpukac w nocy sie nic nie działo i noc jakos dziwnie fajnie przespana:tak: (do 4.30 bez pobudki (wow) zaraz się zbieramy do żłobka bo w domu nic do jedzenia nie mamy:baffled: - no oprócz mleka:sorry2:
Tosika w sumie wymiotował 3 razy w ciągu 2 dób:sorry2:pierwszy raz mi wymiotował w swoim zyciu więc troszku przezywam:baffled:
Surv najwazniejsza rytuna więc super by było jakby mała nic teraz nie złapała:tak:a i wiem po sobie że im więcej czasu tym sie nic nie chce zrobić:-p
Kasia no u nas z tym zasypianiem nie ma problemu (nawet jak spi do 15) ale w nocy pobudki nadal są:dry:
Ja na 11 do pracy, ale musze jakies zakupy spozywcze zrobić więc znowu czas zleci bardzo szybko, a po pracy na studia, brrrrr:-pjak pomyslę że w czerwcu 2011 mam się bronić to mnie ściska:dry:nie mam kompletnie nic (no oprócz tematu:-p) a miałam byc systematyczna:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D

Helo mamuski co jest?!:-p:-):-):-)
gdzie się podziewacie?no nie wierzę że od 8 nikt nic nie napisał:-p:-D:-D
Mały juz kima od 19, ja przeglądam allegro bo sprzedaje moje magica:tak::-):-):-)i nie wiem jaki wybrac teraz wózio dla mojego króla;-):-Dszkoda że Roni sie nie udziela bo by mi doradział;-):tak:ale albo arie albo magica4 z nowej kolekcji:-p:-Dwiem, wiem mam świra na tym punkcie no ale na jakimś tle trzeba byc zboczonym...:-p:-D:-D:-D
spokojnej nocki bez pobudek;-):tak::-):-)jutro zaklikam do was z wykładów:sorry2::-D

hej wam
Kicrym nie pomoge niestety bo sie nie znam
Tosika bardzo smutne :-(:-(:-(
Wera mi z kolei smierdzace kupy robi, jeszcze nie biegunka,ale cos nie tak
zobaczymy, moze zęby
jak mi dadza poczytac,to napisze jeszcze
poki co jedza platki i mam sekunde :-p
zycze milego dnia

Chyba po raz pierwszy wczoraj było tak mało pisane na bb.
Ja nie zaglądałam bo mi się ząb mądrości wyrzyna i boli okropnie, do tego głowa i czuję się fatalnie.
Tosika o czymś takim myślałam jest fajny portal Śmieszne prezenty, gadżety na wieczór panieński i wieczór kawalerski, peruki, przebrania, kostiumy, maski. i tam będziemy zamawiać, idę w sukience do tego czarne boa,czarne rękawiczki, opaska z piórkiem we włosach, obowiązkowo fifka, mocno podkreślone oczy i czerwona szminka. A D będzie na złego mafioso i ubiera się w spodnie od garnituru, podkoszulka na ramiączkach biała, na to czarne szelki, doklejony wąsik, kapelusz i obowiązkowo grube cygaro
Tosika strasznie to przykre, nie lubię słuchać o takich historiach bo potem się tylko dołuje. Jak nie słyszę to łatwiej mi myśleć ,że czegoś takiego nie ma.
Kicrym zdróweczka dla Kuby, może to od ząbków. U nas Maks też się przebudza w nocy ,ale idę do niego dopiero tak ok 4 daje mu pić i dale śpi a potem ok 6 mleko i znowu śpi do 8.
Surv fajnie, że Florka się już przyzwyczaiła do żłobka.

Witam z wykładów:-p:-)
Izabelka jak smierdzące rzadkie kupy to wirus:tak:mi sie wydaje ze Kuba tez chwycił w żłobku ale jest szczepiony na rota i go to słabo łapie:tak:dzisiaj w nocy nie wymiotował, nad ranem zrobił mega kupe, mniej je więc na bank jakis złobkowy wirus go dopadł:sorry2:
Kamu no to będziesz wygladała wystrzałowo:tak::-):-):-)
u nas pogoda masakra, pada deszcze więc z sanek dzisiaj nici:sorry2:
miłego dnia!

A u nas zasypało! Pada od 24 godzin i nie zamierza przestać:-D Jest cudnie, ale nigdzie niestety nie wyjdziemy dziś, bo nie mamy sanek, a wszystko po uszy zakopane w śniegu... Mieliśmy do siostry jechać, ale nie da się z miasta wyjechać, bo zima tradycyjnie w styczniu zaskoczyła drogowców:-p Jutro podskoczymy do mamy, może będzie na drogach ciut lepiej, bo bardzo mi zależy, żeby małą z sankami oswoić:tak:

A dziś w związku z tym pobawimy się w starodawną zimę: chleb już wstawiony do rośnięcia, my z małą sprzątamy (bardzo jej się to podoba:tak:) R, jak na pana domu przystało zaległ z gazetą, a ja jak tylko sprzątanie i roboty sklepowe pokończę zasiadam do szycia:-D

Kamnu, świetny strój wybrałaś - zdjęcia obowiązkowo Ciebie w nim poprosimy:tak::tak:

Kicrym, ja też szukam wózka, ale leciutkiej spacerówki na wiosnę - jeszcze nie badałam rynku (może coś podpowiecie), ale lada moment będę siedzieć po uszy w temacie:-D

nic, wracam do sprzątania;-) Miłego dnia!

Zdjęcia będą,a u nas do tego śniegu zaczął padać deszcz, normalnie jest szklanka, nie da się chodzić po ulicach a co dopiero jeździć.
Co za pogoda.
Maks coś katarku dostał, na razie ledwie widocznego, no ale jednak.
Surv domowy chlebek.. zjadła bym jeszcze nigdy takiego chleba nie próbowałam.

reklama
a u nas nie sypie
Kamu....wow ale się wylaszczysz...zdjęcia oczywiście potem wklej
surv....mniam mniam.....ja poproszę kromeczkę:tak::tak: takiego ciepłego z masełkiem
u nas dzisiaj też leniwie:tak::tak::tak: babcia piżamkę dziecku szyje a ja asystuje z doskoku..lus blus...m dziećmi się zajmuje:tak:...to lubię:-D:-D:-D:-D
ide coś na drutach poplątać:tak:
miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry