Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale Edward boski

uwielbiam ten widok - wszędzie bialo i śnieg dalej sypie:-) my niestety w domciu musimy siedzieć, bo Tosia jescze troche pokasłuje:-( oprócz tego wczoraj zauważyłam, ze przy opuszkkach palcow u stópek tak troszkę schodzi jej skórka i niewiem czy to brak witamin, czy wysuszoną ma po prostu skórę?

no i fajnie miecć taaaakiego szwagra

;-)
i jak tam kupki Werci, przeszły?
otóż wstała o 8.30 (wiem powinnam być happy;-)) ale mowiąc kolokwialnie troszkę ją olałam i dziewczyna pogadala sobie z 30min i poszla dalej spać i tak sobie jeszcze pospała do 11tej

;-);-);-) normalnie możesz mi teraz kochana Olgę na przeszkolenie wysłać

Teraz deszczyk jakby popaduje, więc jutro może być ciekawie, jak przymarznie

U nas dzisiejsza nocka przez ten katar kompletnie do bani, mała od 3 do 5 nie spała, a zasnęła koło północy...mam nadzieję, że dziś będzie lepiej bo jutro wstawanie o 6 do żłobka...
Miłego wieczoru!Ojoj a co jest Kubusiowi?

ja z katarem puszczam do złobka

całe narty spiepszone bo będe myślała czy zaliczyłam
a z pozytywnych to pierwsza 5 jest

wiec szybciutko przeczytalam co u Was

Oj jakbym chciala sie tak zakochac choc wolalabym nie w wampirze;-)

Zdrowka dla mlodego!

no i Wiktoria piękna z tą burzą rudych włosów

. Teraz pewnie częściej bedę zaglądać, choć nie wiem jak długo bo jak tylko przed laptopem się walne to mi się oczy zamykają
.
. Lece bo auto już słysze, trzeba się pozachwycać to może kochany m zawsze będzie zakupy odwlał:-)
(choć w kolejce 3 książki czekają
)