hej!
Tosika a mogę Macka na przeszkolenie razem z Olgą podesłać???? Bo u nas ostatnio pobudki o 5.30 -KOSMOS

Kasia ja tez się wkurzałam na te pobudki o 6 ,ale teraz to już w ogóle masakra jakaś.Także ciesz sie tym co masz;-)
Kicrym zdrówka dla Kubunia!!! Gratki pierwszej 5 i nie ładnie z tym egzaminem wyszło
Andula w tym tygodniu masz uspr.,ale w przyszły weekend obowiązkowo imprezke musiasz zaliczyć!
Ech i pozapominałam co miałam jeszcze odpisać
Maciek mi sie lekko pochorował:-(Katar do samej ziemi , kaszel co jakis czas i wczoraj w nocy chyba lekka gorączka była,bo cieplutki był podejrzanie

Wczoraj wieczorem zapodałam syropy na kaszel, nurofen ,Cebion ,Euphorbium,olbas na podusie i nasmarowałam klate i plecy tym rozgrzewającym Vickiem.Noc dziwnie cała przespana-hurraaaa

i rano kaszelku nie było i nawet o 5.30 pobudki nie było,tylko dzieciaka musiałam po 6 budzic:-) Do żłobka poszedł,ale po południu idziemy do lekarza niech osłucha.
U nas tez zima na maksa.Wczoraj żesmy auto pół godziny skrobali,a dzisiaj sie lekko do pracy spóźniłam przez to i chyba wóz troszku zarysowałam:-

sorry2:Ale to wszystko K wina,bo ja siebie i dzieciaka zdążyłam zebrac,a on tylko siebie i na auta juz czasu mu zabrakło

Ale jak mówiłam wstawaj,to nie "jeszcze chwila" .Ech chłopy