• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

pabla...a ja widziałam:-)małż przy kompie to ja śniadanko przy tv:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i się załapałam:-):-):-)..wow ale praca.
Lenka....o to mogłabyś już wystąpić w skeczu....kutak w cieście na otro...ani mru mru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj ja poczytałam ale chyba nie popiszę
male gumowe łapki się dobierają do klawiatury:-D

reklama
Witam i ja:tak: Zgodnie z radą Kicrym zasmarkana młoda poszła do żłoba:-p Nie czuje się źle, ma tylko katar, w domu byłaby nieznośna, a tak to panie się z nią mordują:-p

R dzwonił z miasta, że dalej nic nie odśnieżone: spod żłobka go wypychali, spod US go wypychali....lada moment zadzwoni, że wjechał gdzieś, gdzie już go nie wypchną:-p:-)

Tosika, ta oferta z przyjmowaniem nieśpiących dzieci to aktualna jeszcze?:-) Bo u nas rano wstawanie przymusowe o 6, ale za to wieczorem ostatnio znowu masakra...to jakbyś chętna była, to ja raz dwa małą spakuję:-D:-D

Andula, dołączam do dziewczyn - mykaj na imprezę!:-) Sliczna, młoda i wolna jesteś - to grzech się w domu marnować:tak::tak::tak: A te z nas które już nie mają sił lub nie mogą z chęcią poczytają, jak się młodzież bawi:-D

Ja tymczasem mykam do robót różnych, bo budzik w głowie tyka, ze za 2 godziny mala wraca...ale jednak zdecydowanie lepiej organizuję się czasowo, jak wiem, że mam te 5 godzin wolnych i muyszę wtedy wszystko zrobić:tak: Miłego dnia!

Dzien dobry!
Fisielek w zlobku kurde ale z dojsciem byla masakra bal sie jechac sankami bo niestety wywrocilam go 2 razy:wściekła/y::wściekła/y:I pol drogi go nioslam ,wciekla jak diabli ,cala w sniegu,Miskowi sie oberwalo tzn nakrzyczalam na niego a teraz mam wyrzuty sumienia.Sniegu coraz wiecej normalnie szok:szok::szok:Nie wiem jak u Was ale u nas miasto odsniezanie centralnie olalo:wściekła/y::tak:

Surv ja rowniez z katarem puszczam do zlobka.
Kasiu dobrze ze mnie pilnujecie bedzie wieksza motywacja do wyjscia
no i zapomnialam co dalej...
Ide na sniadanie ,milego dnia

hej!
Tosika a mogę Macka na przeszkolenie razem z Olgą podesłać???? Bo u nas ostatnio pobudki o 5.30 -KOSMOS:szok::szok::szok:

Kasia ja tez się wkurzałam na te pobudki o 6 ,ale teraz to już w ogóle masakra jakaś.Także ciesz sie tym co masz;-)

Kicrym zdrówka dla Kubunia!!! Gratki pierwszej 5 i nie ładnie z tym egzaminem wyszło:no:

Andula w tym tygodniu masz uspr.,ale w przyszły weekend obowiązkowo imprezke musiasz zaliczyć!

Ech i pozapominałam co miałam jeszcze odpisać:zawstydzona/y:

Maciek mi sie lekko pochorował:-(Katar do samej ziemi , kaszel co jakis czas i wczoraj w nocy chyba lekka gorączka była,bo cieplutki był podejrzanie:wściekła/y:Wczoraj wieczorem zapodałam syropy na kaszel, nurofen ,Cebion ,Euphorbium,olbas na podusie i nasmarowałam klate i plecy tym rozgrzewającym Vickiem.Noc dziwnie cała przespana-hurraaaa:-D i rano kaszelku nie było i nawet o 5.30 pobudki nie było,tylko dzieciaka musiałam po 6 budzic:-) Do żłobka poszedł,ale po południu idziemy do lekarza niech osłucha.

U nas tez zima na maksa.Wczoraj żesmy auto pół godziny skrobali,a dzisiaj sie lekko do pracy spóźniłam przez to i chyba wóz troszku zarysowałam:-(:sorry2:Ale to wszystko K wina,bo ja siebie i dzieciaka zdążyłam zebrac,a on tylko siebie i na auta juz czasu mu zabrakło:wściekła/y:Ale jak mówiłam wstawaj,to nie "jeszcze chwila" .Ech chłopy:no:

:)to ja Cinka to kompletu dorzucę co???:-):-):-):-)
chociaż on się ostatnio zaczął ciut naprawiać...ale ciiiiiiiii
u nas śniegu nie ja jakoś ogromnie dużo bo sypało tylko w niedzielę przed południem ale za to lód jaki był. całą sobotę lał deszcz.
dzisiaj byliśmy bałwanka robić na polku:-):-):-):-) po przerwie przeziębieniowej:tak::tak::tak::tak: suuuper było choć krótko
i chyba też zainwestujemy w sanki

Ostatnia edycja:
hejka
nas tez zasypuje hehe
Tosika i Liwus macie namiary na jkas opieku\nke? kuzynka szuka dla maluszka (synek 5 miesiecy, wraca w marcu do pracy) bede wdzieczna za info
zastanawiam sie czy isc na sanki :-)
mala nie ma kupek juz,ale troszke kicha i pokasluje; czyt, standard

aha w szkole zebralismy 27 tysiecy

Witam wieczorkiem:happy2:
Mały juz okapany, leży i gada w łóżeczku - mógłby juz zasnąć:cool2:
Izabelka pokaźna sumka:tak:
Post ja polecam sanki:tak:Kuba lubi jeździć i zjeżdżać:tak::-)
Madzia oby to tlyko przejściowy katarek, zdrówka:tak:
Andula spoko, ja tez Kube wywróciłam kilka razy i teraz jak jedziemy to prze całą droge mówi mama bam, mama bam:-D:-D:-D
Haszi zdjęcia juz są z odremontowanym pokojem?:-p

Znowu mnie dzisiaj w pracy w**** ale nie chce mi sie pisac, szkoda gadac, stare ludzie to juz do fotela przed tv a nie do pracy i tyle:confused:
spokojnej nocki!

wróciłam
imprezka urodzinowa udana - dziadzio przeszczęścliwy bo wreszcie wyszalał się z wnukiem (w święta chorował i guzik go widział)

droga ciut kosmos, ale bardziej w tamtą stronę
dziś A4 całkiem przyjemna:-)

teraz tata kąpie i idziemy lulać

Kubulek zdrówka
Pabla ten kucak Olgi to rzeczywiście kabaretowe;-):-):-):-)

oj wołają na pomoc
nawet na chwilkę człowiek nie ma wytchnienia
dobrej nocki

No widzę, ze wszędzie problemy ze śniegiem. Co niektórzy to się pewnie nie odzywaja bo im prąd wcięło. U nas nie tak źle, śnieg stary i mało.

maciuś zdrówka oby szybko przeszło
post gumowe łapki ^^ a klawisze wszystkie masz? :-p
Andula wybaw się za tych co nie mogą pls:-D
surv fajny pomysł z budzikiem ^^

U mnie jest oficjalnie potwierdzona 4 tygodniowa fasolka. Termin- na 8 września.
Lekarz trochę się przestraszył grobkowca którym mnie zarazili przy Tymku i będzie mi robił na niego posiew. Mam nadzieje że jednak był wyleczony.

reklama
Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ,ale jakoś się kiepsko czuję.
HAszi to fajna data , rocznica naszego ślubu.
U nas w około całej cz-wy ni ma prondu, niektórzy to również wody nie maja, w tym sporo naszych znajomych, śniegu opór ja jednak nie wychodzę prawi nigdzie. Wszędzie autem, jakoś w miarę się jeździ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry