• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Haszi super:) oby zdrowo fasolka rosla :tak:
bylam z Wercia na sankach-dzika radosc ;-) smiala sie na glos hihi
zrobilismy zakupy dla synka na urodziny- stroj na bal Spidermana-zaszalalam :cool2: ale radosc byla tego warta :-) chcial z nim spac :-p:-p i na reke taki sprzet spidrrmana,ze pajeczyne robi hehe jak pistolet

a dopiero wrocilam z jazdy-maz mnie szkolil na sniegu; masakra,ale przezylam
teraz usze do pracy sie przygotowac
milego wieczorku

reklama
post gumowe łapki ^^ a klawisze wszystkie masz? :-p

Hehe ja nie mam X i C :no::sorry2:

Haszi GRATULACJE !!!! Oby wszystko było w porzadku i gronkowca nie było,a ciąża przebiegała spokojnie:-) Dbaj o siebie!
Kicrym współczuje przejść w pracy.Jak Kubus, lepiej?

Myśmy byli u lekarza ,niby nic,lekkie przeziebienie,ale w aptece znów stówke zostawiałm:baffled: No ale cieszę się,że nic na płuckach i oskrzelach nie ma,a syropki Macius chetnie pije to mu daje,żeby gorzej nie było.
W nocy jednka był jakis taki cieplutki,rano miał 37,1 st ,ale to chyba jeszcze nic poważnego,więc do żłobka poszedł.Jakby co to teściowa jest w domu,to po niego szybciej pojedzie,ale mam nadzieje,że będzie ok.
Wczoraj w żlobku super,nic nie płakał,nawet nie marudził,wszystko zjadł i pieknie ponad 2 godziny spał:-D:tak:

Dobra zabieram sie do pracy jakiejś.Miłego dnia!

Witam!
U nas znów sypie:baffled:
Haszi, to oficjalne gratulacje jeszcze raz:tak:Spokojnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem:tak:
Izabelka, nie dziwię się, że synek szczęśliwy. U Mikusia były 2 spidermany, ale w starszej grupie;-)
Zdrówka dla chłopaków!
Madzia, wiesz, praca nie zając;-)

Hashi, raz jeszcze duże gratulacje - powiem ci, że nawet Ci jakby lekko zazdroszczę, zwłaszcza, że u nas się nie zapowiada:-p
My dziś mamy mega bajzel w domu, bo R w końcu się bierze za robienie wielgachnego regału na całą ścianę - zaraz tę ścianę pomalujemy, a potem cały dzień wiercenia i skręcania, ale podobno mają się w końcu zmieścić książki z całego domu, więc chyba warto:tak:

Mała w żłobku sobie super radzi - wczoraj była 7 godzin, bo zasnęła o 12 i nie było sensu po nią jechać, panie mówią, ze już w ogóle nie płacze, a nawet zaczyna się bawić w grupie, więc od przyszłego tygodnia chyba wydłużymy godziny, tak, żeby do 14 była. Strasznie mnie to cieszy, bo ten żłobek to jest spora ulga, chociaż w dniu płacenia czesnego kieszeń mocno boli:baffled:

Warunki drogowo-chodnikowe u nas nadal fatalne, nie wiem, jak w czwartek, jak R wróci do pracy pojadę po małą, bo wczoraj R był z wózkiem i wrócił zziajany i wściekły, bo w wielu miejscach się zakopywali po uszy:baffled:

Dobra, zmykam, bo zaraz nie będę miała jak wyjść zza kompa zastawiona deskami:-D Miłego dnia!

no dotarłam wreszcie, ale tylko mam chwilkę bo mnie jakiś rzep do nogi się przykleił:-p
u nas jest oki toki, mała jeszcze troszku pokaszluje i niestety na razie saneczki odpadają, do tego przyjechaął moja mama, wiec my dzieki temu zalatwiamy sprawunki i w domu tylko gościmy;-) a wczoraj zachaczyliśmy o kino i byliśmy na "Ciachu" i powiem Wam, że na mnie wrażenia nie zrobil, natomiast mojemu M sie podobał:tak:
Surv, Kasiu, Madziu to pakujecie;-) ja niewiem co się mojej pannicy poprzestawialo ale dzisiaj np. spała do 9.50:szok::szok::szok::szok:
Haszi jeszcze raz całuski i trzymam kciuki za lekkie 8 m-cy już:-) ale fajowo!!! acha niewiem czy pamiętasz ale ciocia Tosika jest specjalistką w "dobieraniu" pci:-p więc powiedz mi koleżanko (o ile pamiętasz w którym okresie cyklu moglo dojść do "fasolkowania", a ja wyliczę Tobie prawdopodobienstwo co możesz nosić pod serduszkiem:-p
no tak i już sobie poklikałam :dry: dziewczyna rozlożyła mi portfel na czesci pierwsze:wściekła/y: wieczorkiem się odezwę:-)

Witam!
Haszi jeszcze raz ogromne gratulacje!oby po gronkowcu nie było ani śladu, a ciąża przebiegała bezobjawowo:tak::-)
Izabelka ten siderman z nadmuchana klatą?:-Du mnie było duzo takich:tak:ale switnie w nim dzieci wygladają:tak::-D:-D:-D
Tosika tez słyszałam że ciacho fajnie zrobione, my musimy się w końcu wybrać na avatara:tak:
Surv oby regał wyszedł jak marzenie;-):tak::-D
Madzia super że w żłobku Maciuś tak świetnie się czuje:tak:tez byłam wczoraj w aptece:sorry2::baffled:

czesc mamusie
Liwus dziekuje, przekazalam,ale szkoda,ze za miastem...
Kicrym nie ma dmuchanej klaty hehe ale musialo fajnie wygladac :-p:-) zwykly stroj; jutro idzie-nie moze sie doczekac
dzisiaj ciagnelam go z przedszkola na sankcha-zaliczylismy gorke-50 min droga; zaliczylam silownie :cool2:
Tosika mala dala pospac ;-)
Surv extra,ze Florcia sie szybko zaklimatyzowala,troszke odpoczniesz i bedziesz miala czas na firme :tak:
ja sama na polu chwaly i sie zastanawiam czy 3 kawe pic, bo wymiekam :dry:

Hej, w końcu nadrobiłam zaległości, więc mogę się odezwać:-p
Haszi gratuluję potwierdzonej Fasolindy i życzę spokojnej ciąży:-):-)
Madziu super, że Maciuś przyzwyczaja się do żłobka;-) mam nadzieję, że mój Antek jak pójdzie do przedszkola od września też szybko się zaaklimatyzuje;-)
Tosika to masz dobrze, że wyrwałaś się do kina:-) - jejku jak ja mam ochotę na kino, dosłownie na cokolwiek, ale M już stęka, że trzeba oszczędzać, więc nici z wyjścia:baffled:
Surv oby montaż regału nie trwał długo, a efekt końcowy był powalający;-)
u nas zima w pełni, śniegu sporo, a my twardo wychodzimy na sanki - Mały bardzo lubi, siedzi grzecznie a nawet potrafi na nich zasnąć:tak: ja mam od dzisiaj 4 dni wolne:-D:-D:-D:-D idę do pracy dopiero w sobotę:-p ugotowałam leczo, zjadłam już 3 porcje, a jeszcze mnie korci na jedną:-p w końcu nic dla M nie zostanie:-p zaraz lecę obudzić Małego bo śpi od godziny, a poźniej nie bedzie chciał zasnąć wieczorem, choć na Jego spanie nie mam co narzekać - odpukać:-D zmykam, miłego wieczoru:-)

reklama
czesc mamusie
Liwus dziekuje, przekazalam,ale szkoda,ze za miastem...
To jest zaledwie 8 km od centrum miasta , samochodem to 10-20 minut w zależności od natężenia ruchu.I spokojnie można się z teściową dogadać i wtedy niekoniecznie bierze 8zł/h a stawkę ustaloną miesięczną. I powiem szczerze nie reklamując że podejście do dzieci ma bardzo dobre :-)

U mnie tydzień się zaczął w miarę dobrze. Sprzedałam dzisiaj "z moją prawą ręką" 2 materace a wczoraj 1 . Od początku stycznia mamy sprzedanych 4 sztuki. Także całkiem nieźle. Jutro kolejny się sprzeda i zobaczymy jak dalej.

Moje dziecie dostało dzisiaj zaległe prezenty imieninowo-gwiazdkowe ( nie ma to jak SUPER :wściekła/y: sprzedawca na allegro gdzie przesyłka idzie 1,5 m-ca) i narzędzia plastikowe i samochodzik zrobiły furorrę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry