kicrym
Mamy lipcowe'08
Uff usiadłam
wcinam kolacje bo miałam jeść do 19,ale jak to dotrzymac jak dzisiaj o tej 19 wróciałm z warszatów
nie powiem sama sobie takie wyjścia funduje no ale kręci mnie to więc mam
Liwus czyli jednym słowem interes sie rozkręca, oby tak dalej!
Izabelka no to szampańskiej zabawy starszakowi zyczę
KATE oszczędzanie, oszczędzaniem ale raz na ruski rok trzeba gdzies wyjść;-)
mysmy dzisiaj w przedszkolu mieli bal, powiem szczerze że impreza przednia. Pani dr zamówiła wodzireja i na prawde klimat super, a jak puścił Dode "nie daj się" to myslałam że sie zesikam ze smiechu, dzieciaki tak tańcowały i spiewały normalnie dyskoteka jak dla nastolatków
Kubus juz o wiele lepiej, ale do końca tygodnia posiedzi w domku (moje pierwsze L4
)
spokojnej nocki
wcinam kolacje bo miałam jeść do 19,ale jak to dotrzymac jak dzisiaj o tej 19 wróciałm z warszatów
nie powiem sama sobie takie wyjścia funduje no ale kręci mnie to więc mam
Liwus czyli jednym słowem interes sie rozkręca, oby tak dalej!

Izabelka no to szampańskiej zabawy starszakowi zyczę

KATE oszczędzanie, oszczędzaniem ale raz na ruski rok trzeba gdzies wyjść;-)

mysmy dzisiaj w przedszkolu mieli bal, powiem szczerze że impreza przednia. Pani dr zamówiła wodzireja i na prawde klimat super, a jak puścił Dode "nie daj się" to myslałam że sie zesikam ze smiechu, dzieciaki tak tańcowały i spiewały normalnie dyskoteka jak dla nastolatków

Kubus juz o wiele lepiej, ale do końca tygodnia posiedzi w domku (moje pierwsze L4
)spokojnej nocki
Także to nie jest tak,że kompletnie tracisz apetyt,za to jestes jakby bardziej pobudzona (to akurat mi pasowało,bo nie było,że cos mi się nie chce,wszystko w domu porobiłam

I leczo powiadasz...mmmm
Wczoraj pod wieczór miał gorączkę,przeszło mu po nurofenie i rano już ok,ale ,że teściowa w domu,bo na chorobowym,to Macio tez został,chociaz nie ukrywam,że wolałabym,żeby poszedł do żłobka

To o której Tosia chodzi spać?