Izabelka
Oski i Wercia
hej
moje dzieci rzadza
a ja zaraz zmykam na zebranie z rodzicami
zycze zdaniaw szystkich egzaminow
Tosika zdrowka i spełnienia marzen!!!
Dorka dla Sebastiana zyczenia samyych 5 i 6 w szkole
Madzia wspolczuje odmiany malego
jak chcecie moge przeslac Język dwulatkow bo mam na kompie :-);-)
ja bym walczyla z usypianiem tam gdzie ja chce- np w lozeczku jak wolisz; a babcie powinny trzymac z Toba sztame,a nie zmieniac nawyki; przy Oskarze musialam wywalczyc to,zeby sluchaly mojego zdania-w koncu to moje dzieci
teraz jak zostaja to zachwalaja,ze nie ma problemu z usypianiem; a ile trzeba bylo im natlumaczyc

buziole dla wszystkich
moje dzieci rzadza
a ja zaraz zmykam na zebranie z rodzicamizycze zdaniaw szystkich egzaminow
Tosika zdrowka i spełnienia marzen!!!
Dorka dla Sebastiana zyczenia samyych 5 i 6 w szkole

Madzia wspolczuje odmiany malego
jak chcecie moge przeslac Język dwulatkow bo mam na kompie :-);-)ja bym walczyla z usypianiem tam gdzie ja chce- np w lozeczku jak wolisz; a babcie powinny trzymac z Toba sztame,a nie zmieniac nawyki; przy Oskarze musialam wywalczyc to,zeby sluchaly mojego zdania-w koncu to moje dzieci
teraz jak zostaja to zachwalaja,ze nie ma problemu z usypianiem; a ile trzeba bylo im natlumaczyc

buziole dla wszystkich

czyli superowo:-) fakt, że droga była luźniejsza:-) mała zniosła ją z niewielkimi oporami (bo od W-wy mędziła przez sen) no ale dalo radę wytrzymać;-)
rano nam zwymiotowala flegmą (taka sama sytuacja jak wrócilismy po sylwestrze z nad morza) i trochę mnie dziwi, bo z reguly flegma zbiera sie jakiś czas, jest przy tym kaszel, katar, a tu odwrotnie - najpierw flegma, a teraz pojawil sie katar:-( 

bo wszystkie dzieciaki z 1 lutego to fajne chłopaki
jak na razie syn strzelił mi taką laurkę, ze normalnie zmiękłam:-) och... moj synio
No i skutki już oczywiście są - to chyba 5 choroba tej zimy, szef R zaczyna mamrotać o zwalnianiu nieużytecznych pracowników, a on przez tę durną pracę tak choruje, bo jak nie jeździ i nie targa przez zaspy towaru, to siedzi w magazynie w którym jest 10 stopni