Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo mój mąż jest AzjatąTo mnie pocieszylas :-) mi tez wszyscy mowia, ze jestem do przesady przestraszona o to moje Malenstwo, ale ja staram sie unikac tego typu uzywek :-) tzn teraz to jakos tak do konca mi to nie wychodzi, bo czasem ochota jest silniejsza, tym bardziej ze wszedzie jest napisane ze do 2 slabych z mlekiem mozna wypijac codziennie :-) to ochota wowczas bierze gore, ale walcze z soba niesamowicie i taki maly aniolek i diabelek nad glowka sie pojawiaja -"wypij sobie vs nie pij " :-)Hej witam wszystkie nowe lipcóweczki
Andziaa ja piję słabą kawę rozpuszczalną prawie co dzień, teraz kilka dni nie piję bo mnie zgaga po niej łapie, i tych leków tyle.Ale wiem że raczej nie zaszkodzi, w ciąży z córcią też piłam.![]()
Witam:-)
ja również pozwalam sobie na kawke, ale góra na 1 dziennie..czasem zastępuje to cappuccino
teraz troszke z innej beczki pytanie..czy Wam też w ciąży poprawiło się krążenie i podwyżczyło ciśnienie i puls?
Od czasu ciąży raczej rzadkością jest żebym zmarzła, a byłam największym zmarzluchem w domu! chodze do wielkiego nieogrzewanego kościoła i w czasie kiedy ja bez rękawiczek miałam gorące ręce, moja siostra w rękawiczkach lody!
Jest to fajne, ale zastanawiam się czy powodem może być Dzidzia..właściwie jakby nie było noszę w sobie ognistą krewbo mój mąż jest Azjatą