reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Raiqa nie przejmuj się ja mialam robione usg wczoraj i tez nie wiem takze chyba tez slepa;-) ale zapisalam sie na 3/4D to moze tam mi wypatrza plec he he

reklama
pabla, gdzie kupiłaś taką bluzeczkę?? Ja też taką chcę:-):-):-) mozesz zdradzić?

ja ostatnio poczułam dużą potrzebę relaksu drucianego. normalnie czasem nic mnie nie relaksuje bardziej niż przebieranie drutami, więc wtedy najczęsćiej robię jakiś szalik abo co. Po ostatnim takim napadzie mam dłuuugi czerwony szal no i mama zrobiła mi czapkę (ja do nich nigdy nie mam cierpliwośći:baffled:). zostało mi też trochę włóczki no i zaczęłam młodej w niedzielny wieczór sweterek :) he he zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest zdecydowany plus, robi się niezwykle szybko:-D:-D . Mam już tył. Jak mi się uda skończyć to się pochwalę :)

ach no i 3/4 D polecam bardzo. Mnie to tak uspokoiło, a małżonek siedział wpatrzony:-D:-D:-D jak młoda robiła minki.
u mnie dziewczyna potwierdzona właśnie przez 3d wiec raczej nie mam się co łudzić na zmianę płci. No i mam już konkretną kolekcję ciuszków:-D:-D

Cześć Dziewczyny:)
Post_ptaszyna w jakiej cenie jest 3d lub 4d? Kicrym Ty mieszkasz blisko mnie więc może też się orientujesz jakie ceny sa u nas?:)
Ja jeszcze zastanawiam się nad płytką z USG, ale to też przyjemność w okolicach 100zł

Post_ptaszyna, a może będziesz się orientować czy na 3 lub 4d robią płytki?bo skoro dzidzia jest bardziej widoczna to filmik byłby pewnie o wiele lepszy niż ze zwykłego USG:-)

raiqa mnie powiedziano jak sie zapisywałam ze 180 zl razem z plytka. robie to na osiedlu paderewskiego w katowicach w przychodni graniczna

post_ptaszyna: pochwal się koniecznie, ja też kończę dwa sweterki dla synka koleżanki: dawno temu obiecane, mam nadzieję, ze nie wyrósł:) A potem w końcu coś dla swojej Młodej i o 3 tygodnie starszej siostrzenicy, będzie różowiutko :))
U nas 3D z płytką i filmikiem kosztuje od 150 do 200 PLN, ale tak naprawdę to za samą płytkę płaci się 10-20 zł reszta to normalna cena USG połówkowego.

Dzien dobry Panim :-)
ja w Gdansku w prywatnej klinice placilam za usg razem z nagraniem 200zl, mysle ze jest to standardowa cena, i wszedzie bedzie ona dosc przyblizona :-)

reklama
a ja nie potrafie robić na drutach:sorry2: będę musiała poprosić moją mamę żeby zrobila jakis fajny sweterek he he tylko nie wiem czy różowy czy niebieski:baffled:

Do góry