reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
ja też sie dopisuję teraz do porannych ptaszków:-) nie wiem co się dzieje ze nie mogę spac:-) ale i mała złośliwa bo rano kopie okropnie:-) i ak cały dzień teraz:-) ułozona jest główką w dół więc wszystko mocniej czuję na dole, cały czas się wierci, rozpycha, uf podejrzewam ją o adhd:-)

ja adhd stwierdziłąm tydzień temu u mojego brzdąca :-p spać nie mogę, leżeć nie mogę i wogóle czego nie zrobię to kopniaki takie dostaje, że prawie podskakuje cała. Nie ukrywam, że czasami to troche pobolewa a najbardziej jak dostaje w pęcherz ... no ale taka rola mamusi przez pierwsze 9 miesięcy dzidzi jeszcze w brzuszku...

Witam Wszystkie lipcówki:-) pozwolicie, że się przyłączę?
Może na wstępie troszke o sobie;-)
Mam 23 lata..właśnie zaczęłam 26 tydzień ciąży i mam przewidziany termin na 13 lipca..niestety do tej pory nie wiem czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka:-(ciągle słyszałe, że Maluszek jest zbyt mały. Ale cieszę się, że jak narazie wszystko wskazuje na to, że Maleństwo jest zdrowe, a moje wyniki dobre:-) poza tym lekarze mówią, że jest bardzo ruchliwe, a mnie nieźle potrafi dokopać:-p

Chyba tyle na początek wystarczy;-)teraz sobie troszke poczytam Was, bo dopiero co zaczynam na tym forum...pozdrawiam, Raiqa:happy:

kamu wg. mnie powinen wypisać bo przecież u kobiet w ciązy to rutynowe badanie, ale ja mam prywatną opiekę z pracy i na niej bazuję tak że państowej przychodni dawno nie widziałam... na szczęście.

Jeśli chodzi o spanie to budzę się też jak w zegarku o 7 i spać się nie da. W weekendy staram się dosypiać w ciągu dnia bo czasami to słaniam się na nogach.

Dzisiaj też padam na pyszczek.
byłam dzisiaj na aqua... uffffff. Najwięcej ćwiczeń na nóżki i diziaj młoda kopała razem ze mną:-D:-D:-D zabawne to było. Laska mówi i wykop 123 a młoda kopie. :-):-):-) uśmiałam się.
Ale teraz to idę leniuchować na moim sako :0

Raiqa witaj, mamy niedobór facetów na forum więc może u Ciebie będzie chłopak??
:-)
miłego wieczorku

kamu mysle ze bez problemu powinnas dostac takie skierowanie najlepiej od lekarza u ktorego sie leczysz ja dostaje skierowanie od mojej ginki prowadzacej ale chodze panstwowo wiec moze ona dlatego mi to wypisuje za darmo bo ona tez jest z kasy nie wiem jak to jest ale ja juz mialam badanie krwi ze 4 razy

post_ptaszyna powiem Ci, że prawie cała moja rodzina stawia na chłopaka..tylko mama liczy na dziewczynkę:-p jeszcze trochę i zakłady mi tu będą robić:-D ale szczerze to mnie zaskoczyłaś tym, że jest niedobór chłopców na forum bo z mojego otoczenia widzę, że ten rok jest rokiem właśnie panów..jak narazie w tym roku urodziło się lub urodzi 3 chłopców i ani jedna dziewczynka! więc dlatego też wyczekuję z niecierpliwością na to czy będzię Gabriel czy Oliwia:happy: mam nadzieję, że w połowie kwietnia już będę wiedzieć.

Cześć dziewczyny, ja dziś zabiegany dzień....w banku w sprawie przewalutowania kredytu, potem u ginki po zaświadczenie do szkoły rodzenia no i fryzjer w końcu!! pół roku już nie byłam:szok::szok: obciełam włoski krócej i w końcu nałożyłam farbę, czuję się jak nowo narodzona!!
Ja też wciąż myśle o 3/4d, chyba się w końcu zapiszę.
Na glukozie dziś w końcu nie byłam bo nie chciało mi się rano wstawać, wybiorę się jakoś w tygodniu.
Moja mała cały czas się rusza, ale bardzo spokojnie, delikatnie, mnie też to bardziej śmieszy, żadnego bólu nie odczuwam, gdyż nie są to mocne kopniaki.
Idę zaraz spać, jutro do pracy po 3 tyg przerwie, nie pamietam już haseł do komputera:-):-) ciekawe jak się jutro zaloguję w pracy:-):-)
Co do usg jeszcze - to chyba pójdę bo wciąż mnie męczy, ze moze lekarz się pomylił i będzie chłopak, a ja już garderobę dla dziewuszki zakupiłam całą - wczoraj kupiłam sliczną bluzeczkę z angielskim napisem - jestem nową dziewczynką w mieście :-))

reklama
Witam ponownie:-) i dzięki za miłe przyjęcie;-)
Pabla27 ponoc jak wychodzi dziewczynka, to jeszcze możliwy jest chłopak..a jak wychodzi chłopak to już prawdopodobnie tak zostanie:-p a ja kurcze nadal nic:baffled: a ostatnie usg miałam robione 23 tygodniu! chyba mam ślepych lekarzy:dry:

Do góry