reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

AHaa z tego co wiem panuje chyba jakas jelitowka, wiec moze przechodzisz ja w nieco lagodniejszej formie. Moja mama teraz na to choruje, i jest z nia tragicznie, torsje zoladka, wymioty, biegunka, do tego jeszcze ogromne oslabienie... poczekaj jeszcze z 2 dni i jak nie przejdzie to pedz do lekarza. Nie wiem co prawda co to moze byc ten bol w boku...
jak juz dojdziecie do porozumienia i wybierzecie imie, to szybko nam napisz :-)

reklama
AHaa z tego co wiem panuje chyba jakas jelitowka, wiec moze przechodzisz ja w nieco lagodniejszej formie. Moja mama teraz na to choruje, i jest z nia tragicznie, torsje zoladka, wymioty, biegunka, do tego jeszcze ogromne oslabienie... poczekaj jeszcze z 2 dni i jak nie przejdzie to pedz do lekarza. Nie wiem co prawda co to moze byc ten bol w boku...
jak juz dojdziecie do porozumienia i wybierzecie imie, to szybko nam napisz :-)

być może i ja się na nią załapałam tylko jak mówisz w lagodniejszej formie:-)

oki, jak przezyję i się nie pozabijamy o te imię to napiszę, hi hi

dzieki dziewczyny za mile slowo! juz byla sie poskarzyc mamusi he he!a ze pracuje w tym samym budynku co przychodnia to poszla ze mna sie zapytac do tego babsztyla co i jak - mimo moich sprzeciwow. Na to baba ze nie wie o co wogole nam chodzi:baffled: ze na kartce jest wszystko napisane, ale mama jej powiedziala ze chyba pacjenta to sie inaczej traktuje i to jeszcze w pierwszej ciazy, to stwierdzila ze jak bym jej sie wiercila i patrzala na monitor to by zadnych pomiarow nie zrobila:angry: tak wiec wyszlysmy z gabinetu bo nie ma sensu dyskutowac mama jeje tylko powiedziala ze to ciekawe bo jak rodzila 21 lat temu to widziala swoje malenstwo a lekarz jej wszystko pokazywal. Tak wiec narazie nie widzialam mojego szkrabka ale nastawiam sie pozytywnie na to badanie tym razem pojde i z mezem i z mama- bo mam na 17 a nie na 8.10 jak wszyscy sa w pracy:angry: oczywiscie godzine moglam sobie wybrac. Na to usg ide 10.04. ale podsumowujac nigdy wiecej do pani Kocik na badanie usg:no:

teraz juz mi humor wrocil takze jestem spokojna bo to dla dzidzi najwazniejsze!

pozdrawiam serdecznie was dziewczyny i fajnie ze jets takie forum bo mimo ze mam 2 siostry to jedna w angli- non stop w pracy a druga w polsce ale tez non stop w pracy- i to taki porzytek he he

Kicrym, że też trafiłaś na takiego lekarza.....aż sie wierzyć nie chce że tacy jeszcze są!!!
ale się nie denerwuj, dobrze że nie jesteś na niego skazana przez całą ciążę bo to by był powód do zmartwień! a tak na pewno niedługo zobaczysz swoje maleństwo na ekranie:-)
czego ci życzę, bo to niezapomniane widoki:-)

Jak tak czytam, to się zastanawiam, czy będzie u nas - na forum - jakaś wpadka z płcią, bo aż się wierzyć nie chce, że tyle dziewczynek - a propos AHaa, gratulacje!:tak::-)

no cale szczescie ze ona mi robila tylko (albo az) to usg i juz nie musze do niej isc bo masakra, juz mi przeszlo i teraz znowu czekam napalona na 10.04 zeby zobaczyc dzidzie. chodze panstwowo do lekarza prowadzacego bo wydaje mi sie ze jak place takie skladki a zadko korzystam z uslug medycznych to chyba teraz to powinnam wykorzystac lekarke prowadzaca mam super zleca mi wszystkie badania o nic nie musze sie upominac ani za nic placic to ona mi mowi ze trzeba z tego korzystac i sie badac z kasy chorych i glupia naiwna myslalam ze to tak wyglada ze wszystkie takie lekarki sa. No ale nie ma co sie przejmowac teraz jestem umowiona do pana doktora prywatnie wiec moze mnie potraktuje lepiej z wiekszym szacunkiem.

pozdrawiam wszystkie mamuski i zycze udanego wiosennego dnia!:tak:

Nie będę oryginalna z tym wstawaniem,ale ja też od jakiegoś czasu budzę się co dziennie praktycznie ok godz 7,a zawsze byłam takim śpiochem że wstawałam po 8.
Kicrym faktycznie jakaś walnięta ta lekarka.Jak masz jakieś dane na tej kartce co od niej dostałaś to na www.noworodek.pl możesz sobie sprawdzić co i jak.
Andziaa moii rodzice oboje maja jelitówkę dziś w nocy ich dopadło

ja też sie dopisuję teraz do porannych ptaszków:-) nie wiem co się dzieje ze nie mogę spac:-) ale i mała złośliwa bo rano kopie okropnie:-) i ak cały dzień teraz:-) ułozona jest główką w dół więc wszystko mocniej czuję na dole, cały czas się wierci, rozpycha, uf podejrzewam ją o adhd:-)

reklama
Dziewczyny orientujecie się czy lekarz pierwszego kontaktu może nam dać skierowanie na badanie krzywej cukrowej i na badanie moczu.Bo juz mam dosyć tych wydatków,leci ta kasa strasznie.Wizyta u gina 100 zł,usg 250,dentysta ok 160 i jeszcze teraz prywatnie te badania już nie nadążam.
Mój synek jakoś nie kopie mnie tak żeby mnie bolało,czuje te ruchy rano, popołudniu i wieczorem,ale sprawiają mi one bardziej przyjemność i śmieszą mnie.

Do góry