Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w Gdansku od wczoraj piekna pogoda-czuc wiosne-NARESZCIE!! :-) dlatego tez tryskam energia, i o tak pozniej porze do Was pisze, bo w normalnym ukladzie to juz o 21 lulam :-) Mam nadzieje ze u Was bylo rownie ladnie i cieplo na dworku, no i ze teraz juz tylko bedzie lepiej :-) 

a ja jak zwykle nie da rady. Dzisiaj u nas piękna pogoda więc koniecznie muszę wyciągnąć małzonka na spacer. (Zwłaszcza że do lasu 10 minut spacerkiem mamy)
Ja niestety jeszcze dzisiaj zalegam w łożu, bo macica sie troszkę buntuje, ale i to przetrzymam:-) Ciekawe z tym spaniem. gdzieś od 4-go miesiąca regularnie się wybudzam około 7 rano i nie ma spania! Ciekawa jestem, czy to ma coś wspólnego z dzidzią. Zaczyna mnie już szkolić maleństwo
Doświadczone koleżanki mówią, że głupia jestem i powinnam spać ile wlezie, bo potem nie będzie na to czasu, ale ja po prostu nie mogę. Budzę się i już
Przez to miałam kiepskie samopoczucie, bo oczywście moja mała jest narazie małym leniuszkiem i rusza się ale niemrawo. Na poczatku jak poczułam ruchy tak w 18 tyg to wydaje mi się, że były mocniejsze a teraz są ale tak jakby pływała...no ale wyluzowałam i doszłam do wniosku że musi być ok. Jutro jadę zrobić glukozę 75g, mam nadzieję, ze już teraz wyjdzie dobrze.
co prawda bylismy juz z saemgo rana na gieldziei kupilismy sobie kanape z funkcja spania i pufe (naprawde super), ale taki spacer to jak nie spacer-przepychanie sie w tlumach wkurzanie sie na niekulturalnych ludzi-ehh :-( pozniej bylam taka padnieta, po trosze pewnie tez zmiana czasu dala mi w kosc i padlam kolo 14, by przed chwila otworzyc oczy i powitac swiat -ale jestem na siebie zla
ale moj Maciek pociesza mnie mysla malego spacerku jeszcze dzis
wiec moze choc troche skorzystam z tej przepieknej pogody....
z tym ze ja padam juz o 21czasem nawet wczesniej , wiec moze jest to spowodowane tym... tak czy inaczej nawet jak chce dluzej pospac to nie wychodzi :-( a chcialabym -teraz jak mam jeszcze mozliwosc- pospac za wsze czasy, bo wiem co pozniej mnie czeka :-) ale moze Antosia wie co robi i juz przygotowuje mame do wczesnego funkcjonowania :-) pewnie podobnie jest u Ciebie-nasze Maluchy dbaja o mamusie, by pozniej przypadkiem nie chodzily jak zombi :-)
Ide za tydzien na badania,to mam nadzieje,ze sie wyjasni.
Teraz wstaję regularnie przed 7 i też w związku z tym, chodzę spać koło 9 wieczorem. I też wszyscy mówią, że przed porodem lepiej wyspać się na zapas, no ale jak, kiedy się po prostu nie da? Mam nadzieję, że Młoda zechce się uprzejmie dostosować do mojego trybu życia:-)