reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

z plyta uznalismy ze bedzie sprawiedliwie
z Jaskiem nie mam plyty, a mialam 3d
wiec nie chce zeby mi potem powiedzial ze jego nie mamy a Blanke tak :blink:
a roznica w cenie jest, ale 40 zl wiec nie tak tragicznie (z plyta 2oo bez plyty 16o)

Andziaa ja dalej nie wiem jak Marek bedzie mial wolne :sorry2:

reklama
Roni rozumiem, ale mam jednak nadzieje ze spotkanko nam nie ucieknie i bedziemy mialy okazje razem rozkoszowac sie coraz piekniejszym, mam nadzieje, sloneczkiem.
co do plytki-fakt, jak Jasiu nie mial, to moze lepiej by Blanka tez nie miala, jeszce w przyszlosci moglby sie poczuc gorszy...a to nie o to chodzi :-) daj znac jak uda Ci sie umowic na wizyte :-)

i tak bedziemy musieli strasznie uwazacz zeby sie nie poczul odtracony
a pewnie to nie uniknione
bede sie starac zeby mieli po rowno, wiec plytki zadne nie bedzie mialo :sorry2:

napewno sie spotkamy, mam nadzieje ze Marek bedzie mial wolne od nastepnej srody bo w poniedzialek jedzie do Warszawki
chyba ze masz ochote podjechac do mnie? to 15 min z glownego
wyszlismybysmy z Jaskiem po Ciebie, walneli jakis spacerek, kawka/herbatka i wsadzimy spowrotem do busa :tak:

:-) na pewno sie spotkamy-juz ja tego dopilnuje :-)
super, ze juz w przyszla sobote zobaczysz szkrabeczka :-) umowilas sie do dr Puzio ?

Roni ja bylam wlasnie u dr Puzio, i w duzej mierze do mojego zachwytu nad tym badaniem i nad corcia przyczynil sie wlasnie ten lekarz :-) wszystko dokladnie tlumaczyl, pokazywal...naprawde.

hehe Ciotka, Ty sie tak nie ekscytuj bo jak nie bedziemy mieli skim Jaska zostawic to Was wynajmiemy do spacerowania po medisonie ;-)
zachwyt nad wszelkim istnieniem w wieku 15 miesiecy prysnie jak mydlana banka ;-)

reklama
:-) mozliwe, ze prysnie :-) jestem podekscytowana, bo z checia wybralabym sie do tego lekarza jeszcze raz, a skoro w najblizszym czasie mi sie to nie uda, to ciesze sie ze chociaz Ty bedziesz mogla sie z nim spotkac i posluchac co ma do powiedzenia na temat Blaneczki :-)
jesli chodzi o opieke nad Jasiem-pewnie mozesz na mnie liczyc, tym bardziej ze do madisona mam koci skok, zaledwie 5min :-) jakby co, smialo do mnie wal i nie marwt sie jakby sie okazalo, ze z Malym ani nie zostanie Twoj kuzyn ani ktoras z babc :-) ciocia Aneta z checia sie zaopiekuje brzdacem :-)

Do góry