reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Mam pytanko do tych babeczek, ktore maja w podpisie wiecej suwaczkow. Ja chcialam wkleic 3, ale wyskakuje mi komunikat ze mam za duzo image :-) jak to zrobic by moc miec wiecej niz 2 ?

współczuje zmartwien heksa
ale obys dostala zwolnienie i odpoczela a pewnie wszystko wroci do normy
trzymam kciuki
zawsze jak cos sie dzieje i panika mnie dopada spiewam sobie Bajm "wiec teraz serca mam dwa, smutki dwa, i miłość po kres i radość do łez"
taki to los matek - teraz same doświadczamy tego
dlatego duzo optymizmu!!!!
pozdrawiam

Heksa, nie martw się na zapas: dobrze, że zrobiłaś badania i bedziesz pod kontrolą. Dostaniesz pewnie jakieś odkażające, moja siostra od początku ciąży ma różne problemy nerkowo-pęcherzowe, ale bierze leki i w sumie nic złego się nie dzieje. A zwolnienie niezależnie od problemów zdrowotnych na pewno Ci się przyda!

Heksa na pewno wszystko będzie dobrze, lekarz dobierze odpowiednie leczenie, i po kłopocie nie będzie śladu.A zwolnienie zawsze się przyda, odpoczniesz sobie.

ja nie potrzebuje zwolnienia bo jestem na wychowawczym w domku ale dziekuje Wam bardzo co do leczenia mocno sie obawiam poprzedniomin z tego powodu z dnia na dzien do szpitala poszłam.....

Gratuluje dobrych wiesci kobitki i trzymam kciuki za Hekse, zeby wszystko wrocilo do normy i obeszlo sie bez szpitala. Ale jak bedzie trzeba isc by zaopiekowali sie wami w szpitalu - to nie martw sie, oni sie tam wami zajma jak nalezy, zreszta wiesz, poprzednio tez sie wszystko dobrze skonczylo! Pisz co i jak, bedziemy z toba!

reklama
Mam pytanko do tych babeczek, ktore maja w podpisie wiecej suwaczkow. Ja chcialam wkleic 3, ale wyskakuje mi komunikat ze mam za duzo image :-) jak to zrobic by moc miec wiecej niz 2 ?
Prosilam o zmiane w ustawieniach admina - mialam standardowo 3, ale czwarty suwaczek mi nie wchodzil :(...

Do góry