reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

ooo kuchnie widzę na tapecie
Madzia ten BRW to tandeta....potwierdzam widzieliśmy w sklepie i nie ma co kupować, lepiej zamówić u stolarza :)
to ja Ci dorzucę naszą żebyś miała większą myślenice. Chciałam takie mniej więcej jak Twoje pierwsze ale małż chciał koniecznie cieplejszy kolor :( n ale za to łazienke zrobilam jak chcialam dokładnie:-):-):-):-):-)
My zamawialismy u stolarza...super był ale z Kraka

Załączniki

• DSC03513.jpg
    DSC03513.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03517.jpg
    DSC03517.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC03511d.jpg
    DSC03511d.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
tosika noo szuka dla siostrzyczki:-) A te twoje tak jakoś do mnie przemawiają ale w wersji mini :-D jakoś dla mnie w wersji wielorybiej kupować nic się nie chce.
Fajnie że coś się kręci ze sprzedażą- wiosna przyszła:-). A te kilka mc przebiedujecie.
Co do spacerków to pociesze cię, że ja mimo brzydkiego kaszlu nie odpuściłam spacerków,i Tymiemu przeszło.
Madziu taciu jak by powiedział Tymi:-D Też myśle o poziomych szafkach tylko musze się o nie wykłócić z panem stolarzem :baffled:. Fajny piec w słupku- szkoda, że nie mam na to miejsca ale najbardziej mi się podoba wyciąg na 1 zdjęciu- taki właśnie chce:-D
surv młody lale już ma, ostatnio nawet się nią bawi ale z dużego "brr" trzeba go wyciągać na siłe więc nie mam lęków. Zresztą gdyby nawet coś mus się pokićkało- będę jeszcze miała 2 to bez wnuków nie zostanę:-p Patryk uwielbiał baranka i cóż...mama też czasami z nim przysiadła:zawstydzona/y::-D więc Flo się nie dziwie.
Kasia daj spokój...ty się jeszcze boisz...dasz rade małym paluszkiem.
kamu Dobrze, że wykryte, leczone, będzie ok. Jeszcze pospacerujecie.
A co to za blat macie? Pasował by mi taki. I piekarnik w słupku...eh ja nie zmieszczę:-(Tylko mikrofale będę miała w zabudowie pod szafką. A jak tam jest z zlewozmywakiem bez ociekacza?
post ty też masz słupek...eh ciężki mój los.:-pI stół- ja tylko stolik zmieszczę. A jak się sprawdzają szuflady na dole? I te poziome szafki?
Ja tym razem chce postawić na mocne barwy. Przejadło mi się już drewno, w dodatku na podłodze mamy parkiet, a że to taki hol spory był to jest też 5 ciemnych drewnianych drzwi na stanie:baffled:. W dodatku zero okna, światło wpada tylko przez szybki w tych drzwiach:baffled:. Dlatego dół i cargo będzie miało fronty pomarańczowe. Górne szafki planuje takie caffe latte albo białe (co chwile koncepcja mi się zmienia)
Blat najprawdopodobniej ciemne drewno.
Mam problem z ścianą bo jestem chora na te fototapety ale to był by już przesyt:-(
Wyjdzie w praniu:-D Aaaa i jeszcze jestem chora na to ale już nie upchnę...chyba...:-p
Naklejki na laptopa, oklejki na-lodówki - naklejka na notebooka, naklejka na iphona, oklejka na lodówkę magnes na zmywarkę, magnes na lodowke

Witam, dziś robię na bezczelnego wiatr:-p
wszystko przeczytalam ale nie mam siły odpisać:baffled:
Kuchnie macie zarąbiaste, ja robiłam z 5lat temu, mam małą kuvhnię i wszystko upchniete:dry:
Madzia Kuba się jako tako trzyma, dziś już o wiele lepiej, lekarka go w żlobku oglądała, mówi ze jest zdrowy, do zlobka może chodzić, a ta podwyzszona lekko temp. może byc od zębów, dawać tylko witaminy i tyle.
u nas dziś ładna pogoda wiec cały dzionek w piasku, do tego sis dojechała no i wstyd ja jakos zaniedbywać:-p
sory że dzis tak tylko o sobie:zawstydzona/y:
spokojnej nocki!

Ech, ja też tylko powieję.
Czuję się dzisiaj paskudnie:-(i na nic nie mam siły.
Od rana głowa mi pęka i mam wrażenie że za chwilę jedno oko mi wyskoczy z orbity:no:
Katar mnie męczy niemiłosiernie...wiosna przyszła trza się zacząć Zyrtekiem faszerować.... i jeszcze @ do tego.
Mam dość. Spadam spać i nie mędzę.

Miłego wieczorku babeczki, pa.

Haszi ale te buciorki to mają być dla Tosi:-D:-D:-D:-D:-D a Ty myślalaś, że dla mnie?:szok::-D:-D:-D:-D nie no trochę po bandzie by bylo butki uziowe w wbiale kropeczki w rozmiarze 39:-D:-D:-D:-D:-D no i widzę, że już masz w myślach zapalnaowaną calą kuchnię;-) mi się marzy taka, tylko problem będzie z M, bo on lubi taki styl jaki mamy aktualnie w kuchni a mnie się już przejadlo;-)
Kuchnia Cora - Kuchnie rustykalne - Meble kuchenne - Kitchens - Azzurro
Kic no to sie wygadacie z sis;-)
my jutro jedziemy do Gdanska więc zapewne zajrzę pojutrze:tak: i proszę drogie koleżanki o trzymanie kciuczków, bo mam jutro ważne rozmowy:-)

Tosika, kciuki zaciśnięte!
Ale szalejecie "kuchniowo" ;-) Ja mam malutka kliteczkę :-(
Mamabin a cóż Cię tak dopadło? Ból głowy, a kysz!
Kic, super, że Kubcio zdrowy

Haszi jaki słupek???? nie mam żadnego
szuflady suuuper, polecam bluma bo nie trzaskają i łapek się nie przytnie.warto zainwestować. Szuflady super sprawa. Mam tam nawet talerze :) koło piecyka mam dużą szafkę z ażurowymi metalowymi koszami, koleś marudził jak robił że mi się nie przyda..a mi się super sprawdza na wszystkie gary
szafki wiszące oki ale kupcie dobre zawiasy..gazowe bo nasze te drugie i średnio trzymają
Tosika..ładna ta kuchnia..rób taką rób..wpadniemy na domowy obiadek bo już nim pachnie :)
idę spać bo cinek znowu imprezuje i mało się wyspałam a w pracy trza się skupić :)
paaaa
mam nadzieję że ktoś pilnuje rezerwacji co???? ja kompletnie czasu nie mam na szukanie teraz więc wybaczcie..ale czas nagli Madzia, Pabla, jak tam??

Hej!

Oj nocka u nas ciężka,coś młody sie wybudzał przez katar i kaszel:sorry2: Ale jakos zyję,kawę trzasnęłam i póki i co jest ok.

Post, Kamu super macie te kuchnie:tak: Ile płaciłyście ,jeśli można wiedzieć?
Mi sie niestety piekarnik w tej wysokiej zabydowie nie zmieści,będzie tradycyjnie pod płytą,tylko lodówka w zabudowie,na mikrofale półeczka pod wiszącymi szafkami,a wszystkie wiszące chcę poziome. Wycenili mi wczoraj mój projekt na 5 000 - w sumie 4.5 metra zabudowy łącznie z blatem i uchwytami ,to chyba niezła cena,ale skoro wszyscy przestrzegają przed brw to szukamy dalej.
Tosika ja tez myslałam,że te buty to dla ciebie:-D Powodzenia w rozmowach!
Kicrym super,że Kubcio zdrowy:tak:
U nas ten kaszel sie coraz brzydszy robi:crazy: Chyba się do lekarza wybierzemy dzisiaj:baffled:
Haszi podobaja mi sie te naklejki na lodówke:tak: mi się fototapeta marzy na całej kuchennej ścianie, i to taka (lekko oczojebna,ale za to meble jasne i wszystkie inne ściany białe):-p:

Załączniki

• 1005463519.jpg
    1005463519.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Widzę, że tematy dekoratorskie, moje ulubione na tapecie;) Ja z kuchnią akurat nei pomogę, bo mam w stylu angielsko-romantycznym - coś w tym stylu Kuchnia Baltimora Frassino - Dom w Stylu Angielskim - Dodatki, akcenty, inspiracje... - Design - Azzurro tylko wariant zdecydowanie bardziej ekonomiczny:-p, więc zupełnie innym niż Madzia chce...no a przede wszystkim w mojej kuchni panuje artystyczny nieład (mniej elegancko zwany totalnym bajzlem:-D). Wy naprawdę na co dzień macie tak klinicznie czysto??:szok:

MamBin, współczuję choróbska, oby szybko udało się zaradzić!

Kamu, ale macie z tymi chorobami:szok: To jakaś totalna niekompetencja, żeby niedoleczone dziecko puścić do domu i pozwolić, żeby znowu się rozchorowało:no:

Co do zjazdu, to Pabla miała w tym ostatnim miejscu załatwić, ale chyba jeszcze nad morzem jest, to może poczekajmy aż wróci? Jak się nie da tam zarezerwować, to wtedy mogę jeszcze poszukać innych ośrodków:tak:

Dobra, zmykam do roboty - miłego dnia!:tak:

Do góry