Hej Babeczki :-)
a ja dzis znow zrobilam nalot na lumpeksy i nakupowalam prawie 2 kg ciuszkow:-) normalnie zakochalam sie w takich zakupach, te malenkie ubranka sa przeurocze-jak tak dalej pojdzie to niebawem zamienie sie w zakupoholiczke i puszcze nas z torbami

jednak juz teraz nie przegladam rzeczy dla siebie, jakos mi sie nie chce, od razu pedzie na dzial niemowlecy-wiec moze to mnie uratuje od nedzy :-)
Bylam tez zajac kolejke do gina-i wiecie co, to jakis koszmar jest normalnie. Lekarz przyjmuje od 16 (czesto zdarza mu sie jednak przychodzic 0,5h wczesniej), a ja bylam tam o 14 i juz 8 babek jest przede mna

zaznaczam ze moj ginekolog przyjmuje prywatnie, bo takie ogonki spotyka sie raczej u panstwowych. Cale szczescie mam 5min drogi do domku, wiec zajelam miejsce w kolejce a teraz siedze sobie spokojnie na wygodnym fotelu i stukam do Was :-)
Kiwaczka trzymam kciuki by z szyjka bylo wszystko w porzadku! Ja tez miewam takie stawianie sie brzuszka-nagle robi sie twardy jak kamien, ale podobno jak nie zdarza sie to czesciej niz kilka razy na 20min to nie ma podstaw do obaw. Dzis na wizycie tez mu powiem o tych smiesznych skurczach i twardnieniu brzucha-niech sprawdzi czy wszystko ok. A Ty kochana to normalnie jakas inna jestes- tutaj dziewczyny rozpisuja sie o zwolnieniach, a Tobie praca robi dobrze :-) a tak na powaznie- to pewnie, lepsze siedziec w pracy i mniej myslec, niz bez przerwy liczyc skurcze i zamartwiac sie, tym bardziej ze w takich sytuacjach czesto martwimy sie na wyrost i panikujemy :-) glowa do gory! co do glukozy-nie wiem czy juz mialas , czy to Twoj pierwszy raz, ale jesli to debiut to pociesze ze nie taki diabel straszny jak go maluja, przynajmniej dla mnie :-)
kicrym ja raczej tez nie mam problemow ze spaniem :-) tylko dzis cos mi odbilo :-) super ze u Was tak ladnie na dworku, bo w Gdansku niestety kiszka :-(
AHaa wspolczuje dolegliwosci, kurcze nie wiem czy mozna sobie pomoc uzywajac jakis przeciwbolowych masci, jak nie wyleci mi z glowy to zapytam sie dzis gina :-) choc nie obiecuje, bo czesto z nadmiaru wrazen nie zadam mu pytan, ktore wczesniej i mnie nurtowaly :-)
trzymam kciuki za remont-na pewno bedzie super odnowione mieszkanko, na przyjscie nowego czlonka rodzinki w sam raz :-)
heksa bedzie dobrze ! ;-) musi byc! zreszta Ty juz jestes doswiadczona w bojach