Cześć dziewczyny, nie zaglądałam na forum od weekendu i miałam teraz sporą lekturkę ;-)
Ja przez weekend kupowałam farby do pokoku Marcela i nadzorwałam akcje budowlane w naszym domu (kładziemy kostkę brukową przed domem), więc nie miałam ani sił ani czasu żeby choćby na chwilke włączyć komputer.
Od poniedziałku wróciłam do pracy i bardzo dobrze mi to na głowę zrobiło
Nie liczę skurczy i nie zastanawiam się co by było gdyby... W dzień nie mam czasu a wieczorem sił. Ale ogólnie czuję się z tym dużo lepiej. Brzuszek się dalej kurczy ale przyjęłam że ten typ tak ma. Za tydzień kontrola szyjki (czy aby się nie skróciła) i mam nadzieję że znów pokaże się od najlepszej strony.
No i w poniedziałek glukoza
Ja przez weekend kupowałam farby do pokoku Marcela i nadzorwałam akcje budowlane w naszym domu (kładziemy kostkę brukową przed domem), więc nie miałam ani sił ani czasu żeby choćby na chwilke włączyć komputer.
Od poniedziałku wróciłam do pracy i bardzo dobrze mi to na głowę zrobiło
Nie liczę skurczy i nie zastanawiam się co by było gdyby... W dzień nie mam czasu a wieczorem sił. Ale ogólnie czuję się z tym dużo lepiej. Brzuszek się dalej kurczy ale przyjęłam że ten typ tak ma. Za tydzień kontrola szyjki (czy aby się nie skróciła) i mam nadzieję że znów pokaże się od najlepszej strony. No i w poniedziałek glukoza

jednak juz teraz nie przegladam rzeczy dla siebie, jakos mi sie nie chce, od razu pedzie na dzial niemowlecy-wiec moze to mnie uratuje od nedzy :-)
zaznaczam ze moj ginekolog przyjmuje prywatnie, bo takie ogonki spotyka sie raczej u panstwowych. Cale szczescie mam 5min drogi do domku, wiec zajelam miejsce w kolejce a teraz siedze sobie spokojnie na wygodnym fotelu i stukam do Was :-)