reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam nowe ciezarowki
mnie wciaz mdlosci mecza - i to wlasnie takie ze jak nie zjem to koniec. Ale jak zjem - to mi niedobrze. I tak w kolko. Rano jestem nei do zycia - musze lezec bo mdleje:-(

reklama
Cześć
Ja już po szpitalu, okazało się że jest wszystko ok tyle że termin mi się przesunął na 25 czerwca. Bo według USG to jest 8 tydz. byłam troszki zaskoczona ale co tam ważne że dzidzia zdrowa z objawów to jest ból piersi i strasznie mi zapachy wszelkiego i każdego rodzaju przeszkadzają no i te stopy nadal marzną. A co tam u Was słychać mam nadzieję że też macie same dobre nowiny.

Witam lipcóweczki, te nowe również serdecznie witam......
Ja od piątku zwyczajnie umieram, sobotę spędzilam na sucharkach, wczoraj było ciutkę lepiej a dziś znowu jazda!!!!:no: te mdłości mnie wykończą, brzuszek pobolewa, z kibelkiem witam się często....ale lekarka stwierdziła tylko: tak ma być....
Mamusiasynusia - bardzo trzymam kciuki za te 5%!!!!!!!!!
ja dziś miałam pierwsze usg, zarodek 7 mm i serdeuszko już biło!!!! no i termin chyba wczesniejszy, bo lekarz stwierdził że to 6 tyg i 4 dni, więc trochę inaczej niż to wynika z moich kalkulacji, no ale najważnejsze, że wszystko ok.
Milkaaa - ja mam tak samo, jem - jest mi niedobrze, nie zjem - jest jeszcze gorzej....co tu na to poradzić??? dziś byłam u lekrza i wzięłam zwolnienie do końca tyg żeby trochę się pobyczyć....:-)

hej dziewczynki
witam tez nowe mamusie, super ze jestescie!
ciesze sie kazda nowa dobra nowina od was, ze po wizytach wszystko dobrze :tak:
ja zaczynam rozumiec co to mdlosci, myslalam,ze padne w pracy blee zjem zle, nie zjem gorzej--tak jak u was; straszne do tego zawroty glowy-czy zawroty sa normalne??
pozdrowionka

Witajcie,
Ciąża potwierdzona jest to ok. 6tc , rozwija się prawidłowo :-)
No i mam pierwsze zdjęcie USG maleństwa :-)

gratuluje zdrowych ciaz:tak:

zawroty sa normalne - zwieksza sie ilosc krwi w organizmie czy jakos tak:sorry2:
jak szykuje corke do szkoly to robie jej sniadanie na parapecie otwartego okna:zawstydzona/y:

reklama
Witam nowe lipcóweczki! Fajnie, że nas tak dużo!
Ewan, a U Was nie ma mrozów? U mnie dzis rano -6:baffled:I wszędzie niesamowicie ślisko...

Dziewczyny, robiłyście jakieś badania: krew, mocz? Jak wyniki?

Do góry