witajcie dziewczynki!! jakos ostatnio nie mialam jak tu zagladnac, umnie z tym snem to jest tak ze moge spac caly dzien i nadal jestem nie wyspana a co do objawow to tylko uczucie w brzuszku ciaglej pelnosci i zupelny brak apetytu dochodzi do tego ze ja zarlok przed ciaza musze sie zmuszac do jedzenia,za to pic moge caly czas!!! :-) a pozatym mam ostatnio jakies koszmary o dzidzi milego dnia mamusie:-)
reklama
oceancity28
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny! U mnie ze spaniem w porzadku, nie mam zadnych napadow ani nic. Z jedzeniem tez narazie w porzadku i obywa sie bez zachcianek. Mam tylko takie idiotyczne sny, ze naprawde sie zastanawiam, skad sie one biora!
Milego dnia!!

Roni21
Spider's Web
to i ja sie przywitam , choc nie wiem do konca czy do Was dolacze
po pierwszej wizycie u lekarza dokladnie 11 dni temu ginka stwierdzila pust jajo plodowe i kazala czekac czy cos "z tego bedzie"
wiec czekam jeszcze ok tydzien wtedy sie wyjasni...
poki co mam wielki mdlosci, nie moge jesc bo wszystko mi nie tak pachnie
mam problem z zasypianiem
a tak w ogole mam na imie Ania
mam 11 miesiecznego synka Jasia
i bardzo z mezem chcielismy dzieciaki o malej roznicy wieku
mieszkamy w Pruszczu Gdanskim, od prawie 2ch lat jestesmy szczesliwym malzenstwem
trzymajcie kciuki
pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze spokojnych ciaz
po pierwszej wizycie u lekarza dokladnie 11 dni temu ginka stwierdzila pust jajo plodowe i kazala czekac czy cos "z tego bedzie"
wiec czekam jeszcze ok tydzien wtedy sie wyjasni...
poki co mam wielki mdlosci, nie moge jesc bo wszystko mi nie tak pachnie
mam problem z zasypianiem

a tak w ogole mam na imie Ania
mam 11 miesiecznego synka Jasia
i bardzo z mezem chcielismy dzieciaki o malej roznicy wieku
mieszkamy w Pruszczu Gdanskim, od prawie 2ch lat jestesmy szczesliwym malzenstwem
trzymajcie kciuki
pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze spokojnych ciaz

Jotemka
Fanka BB :)
Mamusiasynusia, wspolczuje CI bardzo... Jednak jest jeszcze 5% szansy a to sporo! Trzymam kciuki.
Jesli chodzi o czekanie to wiem ze jest okropne, ale natura jest madrzejsza. Nawet tak mowi moj lekarz. Natura z tym lepiej sobie poradzi, uwierz.
Jesli chodzi o czekanie to wiem ze jest okropne, ale natura jest madrzejsza. Nawet tak mowi moj lekarz. Natura z tym lepiej sobie poradzi, uwierz.
renek
Mamy lipcowe'08
Czesc dziewczyny, ja dzis spalam ok 10godz i nie chcialo mi sie wstac:-(
Wczesniej myslalam, ze bede robic sobie drzemki w poludnie razem z moim 19 miesiecznym synkiem ale on jak na zlosc nie chce spac. Musialabym go usypiac na rekach ale nie chce tego robic bo Kuba wazy 15kg i w zamian drzemki w domku zabieram go na spacer. On sie fajnie wyspi a ja wieczorem zabjiam sie o poduszke
fajnie byloby miec mame pod reka zeby wziela Kubusia na spacer a ja moglabym sobie odpoczac ale damy rade!
Jutro rano ide do lekarza na pierwsza wizyte:-) jestem troszke podekscytowana...
Wczesniej myslalam, ze bede robic sobie drzemki w poludnie razem z moim 19 miesiecznym synkiem ale on jak na zlosc nie chce spac. Musialabym go usypiac na rekach ale nie chce tego robic bo Kuba wazy 15kg i w zamian drzemki w domku zabieram go na spacer. On sie fajnie wyspi a ja wieczorem zabjiam sie o poduszke

Jutro rano ide do lekarza na pierwsza wizyte:-) jestem troszke podekscytowana...
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Hej Hej
To i ja się nieśmiało przywitam.
Swego czasu byłam na forum mam styczniowych 2008 ale poroniłam w czerwcu. Trochę czasu upłynęło, i postanowilismy że zaczynamy starania. Na dobry początek pojechaliśmy na Wakacje na Kretę no i proszę, teraz mam małego pasożyta w środku. Termin mam na 05.07. W tamtym tygodniu byłam na USG i serduszko biło ładnie. Kolejna wizyta 30.11. i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Co do mdłości to mam mega mdłości a jak nie zjem to jeszcze większe. Podjadam więc wszystko co kwaśne i ostre
Mogę się dołączyć?? :-)
To i ja się nieśmiało przywitam.
Swego czasu byłam na forum mam styczniowych 2008 ale poroniłam w czerwcu. Trochę czasu upłynęło, i postanowilismy że zaczynamy starania. Na dobry początek pojechaliśmy na Wakacje na Kretę no i proszę, teraz mam małego pasożyta w środku. Termin mam na 05.07. W tamtym tygodniu byłam na USG i serduszko biło ładnie. Kolejna wizyta 30.11. i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Co do mdłości to mam mega mdłości a jak nie zjem to jeszcze większe. Podjadam więc wszystko co kwaśne i ostre
Mogę się dołączyć?? :-)
reklama