reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

a kasiu
w nazwach to surv jest dobra :)
Taaa.... pomyślę dziś podczas malowania kuchni;) Myśmy w weekend zapierniczali jak dzicy, ale przedpokój jest gotowy, tylko jeszcze 2 półek i dekoracji brakuje, takoż salon w 3/4 pomalowany....od groma jeszcze zostało, ale przynajmniej te najbardziej brudliwe prace załatwione, jeszcze tylko kuchnię odmalować....karta uległa ponownemu zagubieniu więc zdjęć na razie nei ma;P

R dziś jedzie na 2 dni na swoją wieś na spotkania z tymi nielicznymi znajomymi, którzy jeszcze żyją;P Niech jedzie chłop, zawsza jak stamtąd wraca, to jest taki szczęśliwy, że się wyrwał z tego zadupia, że żonę i dziecko jak cudy objawione traktuje;))

aaaa...Sylcia, wielkie gratulacje dla mamy, maluszka i cioci;)

Zmykam poodsuwać w salonie meble, coby R jeszcze przed wyjazdem 3 ścianę machnął;)

reklama
Witam się o poranku:tak:

Przed chwilą dotarłam do pracy i zaraz zabieram się do konkretnej roboty. Kawusia już się robi:-D Jeszcze muszę wtrącić jakieś śniadanko i będzie pysznie:rofl2:

Weekend przeszedł bardzo fajnie. Był basen, domowe niespieszne obiadki, poranne leniuchowanie i wczorajsza wizyta u znajomych z 5 miesięcy starsza od Julci koleżanką:tak: Dziewczyny mimo różnicy wieku wyglądają jak siostry - obie blondynki, ten sam wzrost. Kategoria wagowa chyba troszkę inna, bo jak podniosłam wczoraj Lilę to mi się zdawało, że piórko mam na rękach:-p:-p:-p Na dodatek potwierdziliśmy nasze przypuszczenia, że znajomi będą mieli kolejnego dzidziusia - ponoć ma być chłopiec, więc są naprawdę happy:tak:

Tak więc ciężko wracać do rzeczywistości. Jula do żłobka chodzi tyle, że przed samym wejściem na salę płacze:baffled: No cóż - trzeba przeczekać. Panie twierdzą, że jak już wejdzie, to zapada spokój i tak faktycznie dzisiaj było. Chwilkę pokwiliła, a potem już poszła do dzieci. Specjalnie warowałam pod drzwiami coby się przekonać na własne uszy:happy:
Buźka dla Was przeogromniasta. Miłego dzionka:-D

P.S. Jutro przyjeżdża teściowa;-)

Post no niby wszywkę mam,ale 100% pewności to nie:sorry2::-D JAk wyjme w styczniu (chyba;-)) to będzie zabawa:-D
Maciek to łąpie jak K do mnie mówi i po prostu powtarza:tak:
Survivor to jesteście przy końcówce:tak: U nas do teraz w przedpokoju dekoracji brakuje:-p ,ale właśnie mi sie wizja zmieniła:sorry2:

Niech jedzie chłop, zawsza jak stamtąd wraca, to jest taki szczęśliwy, że się wyrwał z tego zadupia, że żonę i dziecko jak cudy objawione traktuje;))

Dobre!:-D:-D:-D

Maciuś, już laski zarywasz, no nieźle. Teksty z kupa świetne;-):-D
Madzia, Post dobrze pisze, wyciągnij to coś, to się zabawimy;-)

a kasiu
w nazwach to surv jest dobra :)

Tak - liczę na Nią i na Haszi, bo ona tez płodna:tak:
Magdzik, faktycznie miło spędziliście weekend. Jakbyś podniosła Olgę, to wrażenie byłoby identyczne ;-)
Cieszysz się z wizyty teściowej?

Czesc,ja na chwilke, mam przerwe w pakowaniu:tak:
Sylcia ogromne gratulacje:tak:
Tylko tyle, nie wyspana jestem ,jutro ok 4 wyruszamy.Zaraz wyruszam z mala na zakupy. Odezwe sie z Wloch;-) Papapa

Dorka udanej podróży.
Madzia no to z Maciusia nie zły podrywacz:-)
Kasia ja w nazwach jestem kiepska, jakoś do głowy mi nic nie przychodzi.
A ja siedzę w pracy i popijam kawkę. Albo wyląduję w wariatkowie bo tu takie klientki mam, niech mi ktoś powie, że zawód sprzedawcy nie jest stresujący.:wściekła/y:

Witam i ja!
Ja juz po pracy, skończyłam o 11, wróciłam teraz:baffled:no ale pewne sparwy trzeba załawtić bo biurorcaja nawet w przedszkolu siedzi:sorry2:oprócz tego przysłali nam za mało kart pracy,ach normalnie chyba zaczne w listopadzie na tych kartach pracować bo zawsze jest cos nie tak:angry:
Kamu oj jest stersujący....ale nie daj się :)
Madziu buuuuu no ja tam juz myslałam że będą II:-p
Magdzik fajny weekend :)
Surv wow lecicie z tym remontem ostro:tak:
Dorka mmmm rozmarzyłam się!udanego urlopu!ja byłam w Rimini i wróciłabym choćby zaraz:tak:
Post no jasne że trzeba dzieciaka wybiegać, co bedzie w kojcu siedział:-p;-):-D:-D
ok spadam na fastfoodowy obiad z M:-p:-)gdzie ten mój Dukan???aaaaaa:-p:-p
miłego popołudnia!

reklama
Do góry