reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witajcie moje drogie:-)

Sylcia gratulacje!!!!! :-)
Dorka milego leniuszkowania;-)
Post a zalapię się na kawałeczek?:-p
Surv Twoja Flo wprowadza taki amerykański luss:-D:-D:-D:-D:-D za niedługo pewnie usłyszysz coś w stylu- no Pati idziesz, czy nie?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kamuś troszku tak sie zastanawiam, bo np. u mnie co roku wrzesien i październik to jedne z najlepszych m-cy do handlu.... faktem jest, że specyfika twojego handlu jest zdeczka inna....

a my dzisiaj idziemy do znajomych na urodzinowego grilla (tzn. mnięsko będzie na zewnątrz bedzie się robić, a my w srodku konsumować będziemy:-p

reklama
Witam :)
Sylcia gratulacje ciociu!
Tosika mmm smacznego :)
Post no to oby kolorek pokrył:)
Dorka zazdorszcze wakacji :)
Surv Kuba tez mówi po imieniu :)
Kuba własnie maluje wodą :) coś mu nie wychodzi albo jakies mało kolorowe te malowanki kupiliśmy albo zla woda:-p
zaraz się zbieramy na dworek,bo nie pada:tak::-)
miłego popołudnia!

Witam, ostatnio miałam same popołudniówki, więc z kompa nici, ale już nadrobiłam zaległości i oto jestem:-)
Pabla gratulacje:tak: ja też miałam drugą kreseczkę słabiuteńką a teraz ta kreseczka smacznie śpi w łóżeczku:-p
Sylcia wspaniałe wieści Ciociu:-):-):-)
Surv i Post udanych remontów:-D:-D:-D:-D a Flo rozbraja tekstami na łopatki:-p
Tosika udanego grilla:-) oj pojadłoby się czegoś okopconego;-)

ja niedługo zmykam na nocną zmianę a na warcie zostawiam niezamężną i niedzieciatą Siostrę - dobrze, że mam takie dwie:-) ale od jutra przychodzi Mama na dwie noce bo Teściowa nie może a Siostry jedna do pracy a druga do szkoły:cool2: za dwa tyg wraca do mnie z dalekiej podróży Małżonek i powiem szczerze, że już się nie mogę doczekać bo przy okazji będę miała urlop:-p dzisiaj upiekłam sobie ciasto, tak mnie coś bierze na pieczenie i zrobiłam Małemu serniczki z serka homo i galaretki:-) a w pracy leczo na kolacje - normalnie mieszanka wybuchowa:szok::-D:-p ale jak to na syndrom przed miesiączkowy przystało zamieniam się w śmietnik:-p nic lecę pooglądać foty bo coś mi się o oko obiło, że są nowe załączone, więc sobie popatrze:tak: miłego wieczoru:-)

Sylcia, gratulacje!
Flo, Ty to masz teksty ;-) U nas Miki przez pewien czas mówił po imieniu
Tosika, fajna imprezke macie
U nas wreszcie był cały ładny dzień i po walce z porządkami, powrocie m z pracy pojechaliśmy do lasu podziwiać polska złotą. Ale było faaajnie. Nawet 3 grzybki znalazłam! 2 kozaczki i jednego prawdziwka ;-) Mój m kompletnie na grzybach się nie zna i prawie obraził się nie mnie, że je zerwałam, bo przecież na stówę są trujące. Na wszelki wypadek dałam rodzicom, żeby już sie więcej nie stresował chłopina ;-) Po obiadku zaliczyliśmy jeszcze spacer na nowy plac zabaw. Udany dzień.

Sylcia..no na zaślepiło mnie..gratulacje...Kacperku...fajnie że jesteś już po drugiej stronie brzuszka :)
buziaki..
dzięki spróbuję z proszkiem
no i musze spróbować tego brossa też

Tosika a bardzo prosze ale już widzę że błąd zrobiłam że na biszkobtach a nie na cieście...no nic...m wybaczy chyba :):):)
wkleję Ci kawałek jak pstryknę fotkę :)

Witam rankiem :)
U nas pobudka przed 7, juz się mały przestwaił na tryb żłobkowy:dry:
Tosika ja też popsikałam jakimś cudem ale już nie pamiętam jak się zwało, u mnie w pracy postawiłysmy na biurko lawende bo wszystko było oblezione tymi małymi gadami:sorry2:
Kasia faaajnie macie z tym lasem,u nas w pobliżu nie ma nic takiego do pochodzenia, park mam rzut beretem ale tam ludzi, rowerów i rolek tyle że Kuba sobie swobodnie nie może pobiegać:angry:
KATE no mieszanka niezła:-Djeszcze twoich ulubionych frytek brakuje:-p;-):-D
u nas narazie zimno ale jeszcze ranek:-pmoże się coś rozjaśni:-pmama ma wpaść po południu to zabierzemy małego na spacer:tak:
miłego dnia!

U nas tez chłodno - byłam w sklepie.
Kic a co to znaczy w pobliżu? Bo my do lasu do jedziemy kilkanaście km ;-)

Mam prośbę, a wiem że na Was w tym temacie można liczyć. Koleżanka "poszukuje" nazwy swojej firmy/sklepu - tworzy biżuterię (głównie kolczyki). Może to być nazwa kojarząca się z działalnością bądź jakiś wyraz, słowo łatwo wpadające w ucho niekoniecznie kojarzące się z tym co robi (może być w języku obcym). Osoba która wymyśli nazwę która jej się spodoba będzie mogła wybrać sobie jedne z kolczyków z jej kolekcji:)

Z góry dziękuję ;-)

A co tu tak cicho??
Ja własnie obiad robię, Kuba spi :)
Kasia no my najbliżej do takiego lasu żeby mało ludzi było to z 30km jak nic, jak jedziemy do nas na wieś to mam taki las praktycznie za domem,ale od katowiec to jakieś 50km:dry:
Jutro znowu poniedziałek....muszę dzieci do jakiegoś konkursu zgłosić a jakoś nie mam pomysłu na prace plastyczne:dry:
ok spadam bo mi siękurczak przypali:-p
miłego popołudnia!

reklama
A no to faktycznie mamy bliżej ;-)
Nie wiem jak jest w innych miastach, ale Zielona Góra jest dla mnie faktycznie zielona. W koło dużo lasów - super. I pamiętam jak raz w życiu jechałam przez Olsztyn - wydał mi się taki "rozłożysty", tzn. dużo przestrzeni a nie wszystko takie ścieśnione...

Do góry